#1826492012-04-20 16:14:55 Válasz a #182647. hsz-ra
Szia Kopter!
Én is figyelgetem napok óta hogyan csúszunk egyre lejjebb és lejjebb
A felhalmozott infókat emésztgetem, egyelőre.
Többre nincs időm.
Ha esetleg találsz valami érdekeset, akkor jöhet!
Nekem is most az esküvő az első, pedig máskor mindig a nyaralás körül forgott minden már ilyentájt.... hát most ez van...
De azért nagyon várjuk, már álmodtam Kefalóniával, azt hogy pont a Myrtos beach-t nem néztük meg, és még maradnunk kellett néhány napot, mert úgy éreztem addig nem mehetek haza... Ez biztos valami jel )))
Kedves Nikóca!
Nekünk is most az esküvő az első és utána minden erővel Kefaloniára összpontosítunk!
Holnap után lesz a nagy nap,és utána jöhet a megérdemelt nászút!
#1829532012-04-25 18:54:54 Válasz a #182948. hsz-ra
Köszi Kónyu!
Gondolhattam volna, hogy a Te albumodban is rátalálok
Azt sejtem, hogy az elsőben lehet, mert azt még nem tanulmányoztam utazó
szemmel, na de majd most!
#1829792012-04-25 21:33:35 Válasz a #182973. hsz-ra
Itt is köszi a képeket, már látszanak
Az utaslistából úgy tudsz törölni, ha a beírásra kattintasz, ott megjelenik a listád, alul. Mellette van módosítási és törlési opció.
Elvileg működnie kell.
Nem lesz nyaralás, vagy esetleg más lesz Parga helyett?
Sziasztok!
Picit valóban visszaesett a fórum forgalma, de szerintem most jön még csak az élénkülés. Én személy szerint azért nem pörgök, mert igazán hozzátenni nem tudok -személyes tapasztalatok híjján - a számomra legfontosabb információkat pedig összegyűjtöttem már. Viszont most már kezdek megint rápörögni - jön a meleg, hétvégére nyári időt ígérnek stb.
Alig várom, hogy Marcsi kimenjen - tényleg mikor megy pontosan - és teljesen friss információkkal szolgáljon nekünk. Árrakkal, helyzettel, fakultatívokkal kapcsolatban. Szerintem akkor megint felélénkül kicsit a csapat
#1829912012-04-26 08:56:21 Válasz a #182989. hsz-ra
Ni-ni, kit látnak szemeim
Jó, hogy végre köztünk vagy
A másik fórum szerint 16.-ára ér ki Kefaloniára.
De majd úgyis jön, és megmondja a tutit!
Legalábbis remélem, mert meg szeretném kérni egy apró, de tényleg apró "szívességre"