Platamonas
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 691
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lmonika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#182648 Üzenet linkje2012-04-20 15:55:02  Válasz a #182459. hsz-ra

Mi is július közepén megyünk Platamonasba, a Kronos hotelben foglaltunk szállást, kérdésem a következö : mivel 3 kisebb gyerköccel megyünk a homokos partot részesitenénk elönyben, ez a hotelhez viszonyitva merre találahtó?
# 692
Szöszi66
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#182650 Üzenet linkje2012-04-20 16:17:22 

Hát, nem lesz közel....
Tehát kijössz a Kronosból, szemben állsz a tengerrel és elindulsz balra. Szinte minden abba az irányba esik nektek. Gyalogolhattok kicsit. Tehát észre fogod venni, hogy elmész a Dias mellett is. Onnan még egy kicsit. Egy kis nyúlván lesz befele a tengerbe. Elég kevés hely van, viszont pici a víz, jó lesz a gyerkőcöknek. Ha kocsival vagytok, akkor inkább Nei-Porit válasszátok, - mármint fürdésre! icon_smile.gif Majdnem ugyanannyi, csak a másik irányban. Gyalogosan lényeges a különbség, de kocsival nem.
Én azt mondom, mindent ki kell próbálni. Nektek ott lesz a medence. Próbáljátok meg ezt a részt Platamonason is és nézzétek meg Nei-Porit is.
Jó nyaralást!
Kérdezz nyugodtan! icon_biggrin.gif

# 693
Csabapapa72
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#182712 Üzenet linkje2012-04-21 19:51:49  Válasz a #182383. hsz-ra Előzmény #182383

Szia!

A kisvonatról itt tudsz tájékozódni!
Menetrend, árak, útvonal!

http://www.polizostours.gr/train.php

Csaba

# 694
Horvathjne
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#182906 Üzenet linkje2012-04-24 21:52:13 

Üdv Mindenkinek!
Június 16-tól 23-ig megyünk a Sun Beach Hotelbe, jön akkor valaki?
Nagyon sok értékes infót tudtam levenni, köszönöm

# 695
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#182918 Üzenet linkje2012-04-25 08:49:55 

horvathjne írta:
Üdv Mindenkinek!
Június 16-tól 23-ig megyünk a Sun Beach Hotelbe, jön akkor valaki?
Nagyon sok értékes infót tudtam levenni, köszönöm

Kicsit irigykedem, mert mi sajnos az idén nem tudunk menni!! Gyönyörű 8 napot töltöttünk ott, vágyom vissza!!!!!

# 696
Rosalia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#182951 Üzenet linkje2012-04-25 18:09:49 

Kedves Mindenki!!
Olvasom a hozzászólásokat és egy dolgot nem értek. Mindegyikőtök isteníti Platamonaszt és mégis mindenkit Poriba küldtök fürödni. Platamonnak több strandja is van és abból, ha jól emlékszem csak 1, a nagy strand - a kikötőnél - amelyik kavicsos. A Kronosszal szemben is van egy homokos strand és a kikötőn túli öblök strandjai is homokosak. Már többször nyaraltam Platamonban, de egyszer sem jutott eszembe átmenni Poriba fürdeni................A Kronos jó hotel, de nem ízlett a kajájuk, a Galani ház egy isteni apartman, nagyon jó helyen van........

# 697
Matuska63
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
48 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#182952 Üzenet linkje2012-04-25 18:34:36  Válasz a #182951. hsz-ra Előzmény #182951

Sajnálom, hogy nem sétáltál át poriba, mert akkor nem lenne számodra érthetetlen. Tény és való, hogy a helynek van egy varázsa, de aki kisgyerekkel van annak a biztonság is a fő szempontok közé tartozik.
# 698
Rosalia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183045 Üzenet linkje2012-04-26 20:01:01 

Nem kellett átsétálnom mert volt szerencsém ott is nyaralni, de én változatlanul a platamoni strandokra voksolok. Természetesen megértem a kisgyermekekkel nyaralókat - hiszen fő a biztonság, ez egyértelmű - de akkor válasszanak Poriban szállást úgy sokkal kényelmesebb hiszen nem kell naponta átjárni. Én Platamon függő vagyok, ezért is írtam, amit írtam. icon_smile.gif Nagyon sok kisgyermekes családot láttam a platamoni öblökben strandolni. Nem vitatkozni akarok, csak a véleményemet írtam.........................Mikor Poriban nyaraltunk, fürdeni ugyan nem, de minden este átjártunk Platamonba icon_smile.gif)))))))))
# 699
Lacka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
180 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183918 Üzenet linkje2012-05-10 19:33:00 

Mondjuk ezzel a strand dologgal kapcsolatban én sem mindent értek. A Sun Beach szálló honlapja szerint homokos a strandjuk, itt meg azt olvasom, hogy Platamonas kavicsos. Akkor most kavicsos vagy homokos? Azt is írjátok, hogy akinek fontos a biztonság, az átmegy Poriba. Na de miért veszélyes fürdeni Platamonasban kisgyerekkel? Ott tilos a szülőknek vigyázni rájuk? Ez így nekem eléggé zavaros...

Esetleg kerékpár kölcsönzői árakat nem tud valaki? Lehet, hogy inkább bicikliznénk, mintsem autókáznák minden nap...

# 700
Rosalia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183962 Üzenet linkje2012-05-11 18:58:53 

Szia lacka !!
Bizony elég zavaros icon_smile.gif Szerintem aki csak homokos strandot akar az nyaraljon Poriban, akinek jó a kavicsos az menjen Platamonba. Bár megjegyzem, hogy a platamoni nagy strand csak egy darabig kavicsos, ahogy beljebb megyünk az is homokos, viszont kint a kavicsos részen a kisgyermekek nyugodtan játszhatnak- természetesen szülői felügyelettel icon_smile.gif A platamoni strandok semmivel sem veszélyesebbek a gyermekekre nézve mint a pori strandok. Sőt!! a kis öblök (homokos) barátságosabbak icon_smile.gif)

# 701
Lacka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
180 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#183963 Üzenet linkje2012-05-11 19:07:31 

Köszi Rosalia. Azt hiszem, maradunk a jól bevált módszernél: megyünk, aztán majd meglátjuk... icon_smile.gif
# 702
Csatti
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184530 Üzenet linkje2012-05-17 11:15:07  Válasz a #182650. hsz-ra Előzmény #182650

Szia Szövetséges icon_smile.gif

Nos, regisztráltam, és ha minden igaz, utazunk is. Ismét a Xanti mama háza a cél, aug. első felében. Remélem, tudunk addig is, esetleg ott is beszélni. Szép nyarat!

csatti (alias Platamonas)

# 703
Beus1972
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184709 Üzenet linkje2012-05-18 21:32:02 

sziasztok Jún végén Platamonasba utazunk,a Michalis apartmanba.Volt már valaki ott?Milyen?Klíma van benne?Egyébként milyen árak vannak kint?Pl.éttermek,pizza,gyros,ásványvíz,alkoholok??busszal megyünk határon várakozás mennyi idő mostanában? Köszi a választ előre is! icon_biggrin.gif
# 704
Szöszi66
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#184769 Üzenet linkje2012-05-19 19:29:35 

Üdv.csatti!

Most már értem!
Gyanús volt az üzi, de azt hittem az "itteni Platamonas" váltott nevet...nem gondoltam, hogy Nekem szól...most már értem.... icon_biggrin.gif
Szóval augusztusban jöttök...a lányod gondolom már nagyon készül... icon_biggrin.gif
Kár, hogy nem kéred a városom, mert nem tudom, hogy így mi lesz vele, úgy jár mint a Tied....pangani fog.... icon_biggrin.gif Ha üzit akarsz hagyni, akkor tedd meg itt priviben.... remélem időnként a sok tenger és napfény, platamonasi varázslat után ide is be tudok majd nézni....ha nem találkoznánk, jó nyaralást Nektek!
Ha bármi kérdésed van Platamonasról, tedd fel...csütörtökön megyek! icon_biggrin.gif

# 705
Lacka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
180 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186005 Üzenet linkje2012-06-02 12:29:22 

Sziasztok,

Ott Platamonasban milyen a szúnyog helyzet? Kell vigyünk riasztót?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 46 47 48 ... 57 58 59   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu