Mondjuk nekünk a szállásunk a Piso Kryoneri-nél lesz azért mi viszünk, hogy tudjunk a sziklás részeknél is mászkálni szélen kagylókat kutatva De amint látom a Valtoson ilyen probléma nincs
Én javaslom a vízi cipőt, ha az Acheron-folyóhoz mentek kirándulni. Baszott nagy kavicsok vannak az alján, felér egy talpmasszázzsal ha nem visztek cipőt
Én is megnézem minden nap egy csomószor, meg nézem azt is hogy alakulnak kint a fokok Nagyon biztató Mindig mikor látom, hogy hét ágra süt a nap és napoznak mindig jó kedvem lesz mert tudom, hogy nem sokára mi is ott fogunk napozni!
Vízicipőt egyébként szerintem elég sok helyen lehet venni pl.: túrás-kempinges boltok, deichmann, decathlon, meg egyéb sportboltokba is láttam már pár helyen. Bár mondjuk a Hervisbe is szerintem tuti lesz mert ott mindig vannak búvárfelszerelések is.
Elakarunk oda menni, úgyhogy akkor kelleni fog. Milyen árban van kint kb ez a cipellő?
Biztosan kani fogsz kint is,eddig még nem jártunk olyan helyen Görögországban,ahol ne lett volna.Pargán pl.lehet kapni a városi strand felől a Piso Kryoneri felé haladva egy sport bolt szerűségben De persze mindenki maga dönti el hol vásárol