#1831212012-04-27 22:11:43 Válasz a #183120. hsz-ra
Nagyon jó helyen van a pályaudvar, úgy emlékszem a főutca végén. Kb. 6-8 év mentem vonattal, remélem már jobban néz ki. Csak azt kell megkérdezni, hogy jobbra, v. balra indulj. Ha jó irányba mész, nagyon sok látnivaló van, még a piacra is eljutsz. De addig hosszú az út.
#1831282012-04-28 08:24:57 Válasz a #183123. hsz-ra
Szia!
A Thesszaloniki állomásra gondoltam, ami formás nem túl labirintusos épület. Vissza úton sok utas van. Valószínű a bejáró dolgozók miatt./csak sikerült beírnom harmadszorra, amit tudok
Vikso
Pinga köszi ezt a tökéletes tájékoztatást. Sanchot felkerestem és annyira jó beszámolót írt, hogy most már tuti vonattal megyek. Még fényképeire is felhívta a figyelmemet ahol az állomásokat képekkel is feltette. Átnéztem a térképet és nem olyan nagy város Thessaliniki, hogy el tudjak tévedni. Itt írom annyira jól tájékozódok, hogy soha nem tévedtem még el.
Állítsd be térképen Thessalonikit nagyítsd meg és kimutatja a hajó utakat. Nincs hajó a teljes környéken. Én 1998-ba voltam Korfun. Olyan utazási irodánál ami olaszország csizma sarkáig levitt Brindisiből átt hajóval. Annak idején mások órákig vártak a román Bulgár határoknál. Mi 24 óra alatt voltunk Korfun ugy pár órát Brindisibe vártunk a hajóra. Onnan Korfiug 230 km-t hajokáztunk vagy 2.5 órát? Na szóval szuper és visza uton szuper volt. A hajó viharba került. Mindenki feje zöld volt a tengeri betegségtől.