#1831362012-04-28 11:50:15 Válasz a #183100. hsz-ra
Szia Sancho.dl!
Mi hat éve május végén megyünk két hétre Toroniba, az idő az első héten mindig jó, a második héten az ugy 26.-a körül van, be be csúszik esős nap, de ez inkább zápor, nem tartós eső.Mi általában átmegyünk Vouvouruba ott a Karidi beach-en úszkálunk, de Sartin is olyan sekély a víz ott is felmelegszik.Ami a május végi nyaralás mellett szól, a nap még nem éget a napernyő 30 faktoros napozó mellett nem igen kell. Tavaly volt az első alkalom hogy a természet le volt maradva három hetet, a leánderek még csak nem is bimbóztak, s sosem látott mezei virágok nyiltak.
De jó, hogy itt mindig van egy kis élet, és pár naponként ha be tudok nézni, mindig van mit olvasni Néha úgy érzem "együtt" készülök veletek a nagy útra Pedig senkit nem ismerek. Minden infót amit gyűjtöttem, szereztem általatok, köszönök!
Nagyon izgulok már és vágom a centit...mert hamarosan Sarti indulás!
Én is jó időben reménykedek...A nagy izgalmat és várakozást egyszerűen nem ronthatja el esős idő!
#1831682012-04-28 17:58:58 Válasz a #183136. hsz-ra
Szia Zsuzsa!
Nagyon szépen köszönöm, igazán megnyugtattál.Úgy vagyok vele, hogy ha már ilyen korán kimegyek, azért egy picit hay fürödjek már De akkor ezek szerint van esélyem a jó időre
Köszönöm a választ sancho.dl és kobobe.!=)
És mennyibe került? Azt olvastam róla a honlapon, h vmi trambulin is van a hajón, ingyen ételt és italt adnak, vmint vizisportokat is ki lehet próbálni ahol ki köt. Ez valóban így van?=)
Köszönöm a választ! Én is remélem, hogy senkinek sem lesz rá szüksége, de jobb ha van. Sose lehet tudni!
Azt tudja valaki, hogy ott a környéken hová érdemes elmenni, mit lehet megnézni? Valami pár órás programokra gondolok, amihez nem kell korán kelni. És az is érdekelne még, hogy hol lehet egy jót bulizni? (gondolom ott is péntek-szombat az erősebb)
A www.sartikirandulas.hu Attiláék honlapja, van rádiójuk, webkamerájuk fent. 28/22 euro volt a kalóztúra 2010-ben. Bort, üdítőt, ouzót kaptunk, kekszet, cukorkát, saslik, pita, házi készítésű tzaziki azóta se ettem olyan
fincsit. Vízisportolási lehetőség Sartin van ha jól emlékszem, de narancsparton és ahol utána kikötöttünk ott nem volt akkor, igaz mi szeptember végén voltunk ott.
Sziasztok!!!
Először is mindenkinek köszönöm a sok-sok infót Sartiról Végre mi is eljutunk! Már nagyon várjuk. Aug. 3-án indulunk az Apollonnal megyünk, Stamatis apartmanban. Valaki jön akkor?
Nagyon régen voltam már Sartin 2000-ben kíváncsi vagyok azóta milyen , de nekem akkor is tetszett.
#1832142012-04-29 15:47:26 Válasz a #183210. hsz-ra
Igen, láttam a honlapjukat, szoktam nézni a webcamet, vmint onnan tudtam erről a hajóútra és +tetszett leírás és képek alapján.=) Csak ott nem láttam árat és gondoltam megkérdezem itt. Úgyhogy köszönöm az infót és a választ is.=)
#1832172012-04-29 18:27:24 Válasz a #183146. hsz-ra
Szia, Feenhaft !
Nem az étel a lényeg hanem jó hangulat. Figyeld az ajánlott oldalt mert mi pont akkor mentünk amikor a feltett kuponjukat beválthattuk. Ha,Sassos-nál béreltek esetleg motort --akkor kiolvasott Nők lapját és női lapokat vigyetek a feleségének. Érezzétek jól magatokat.
#1832192012-04-29 20:10:26 Válasz a #183200. hsz-ra
Szia Kittina!
Sarti környékén sok minden látnivaló van. Maga Sarti is klassz, de mellette ott van Vourvouru, Sikhia, Toroni, és ha egy picit is merészkedtek akkor Neos Marmaras. Át lehet még ugrani a Narancs partra is. Bulizni? Hm... Nos artin van diszkó, a sárga nagy bolt melett, de amikor mi voltunk összesen öten voltak és azok is ültek... Állítólag a nem messze található GOA Beachen szoktak nagyobb bulik lenni...