#1828592012-04-24 11:20:28 Válasz a #182856. hsz-ra
Szerintem erre gondolsz http://www.lefka-restaurant.gr/index.php?Itemid=108
Hogy L-el kezdődik, arra meg mertem volna esküdni, de nem ugrott be a neve.
Azért megtaláltam, emlékeztem rá, hogy van saját honlapja is.
Itt mi nem ettünk.
#1828762012-04-24 14:22:24 Válasz a #182859. hsz-ra
Igen, erre gondoltam.
Csak mert a csodaképen még nincs bejelölve, és be akartam.
Csak a nevét nem tudtam.
Köszi! (én is keresgettem, de lusta voltam, és feladtam:))
#1829042012-04-24 21:46:31 Válasz a #182854. hsz-ra
Szia Messinia!
Köszi! ....ezek szerint, Ti is tudtok jelölni! Hajrá!! Akit érdekel, van kedve, ideje és nem utolsó sorban biztos benne, hogy mit jelöl, TEGYE BÁTRAN!!
Na ide figyeljetek!! Az valóban "csoda", hogy fél év alatt képes voltam elkészíteni de azért nem "csodafotó" Korántsem tökéletes, sok hiba van benne, lehet, hogy valakit bánthat (..... bár azért melengeti a lelkem..... no )
Sziasztok!
Én is pont ezt mondtam, hogy tavaly milyen jó lett volna, ha ez alapján tájékozódhatok. Az ideieknek könnyű dolga lesz. Bár egyelőre tényleg nem tolonganak itt...
Öregtáncos! A képed fantasztikusan jó, megérdemelte a nevét! Igy hogy Ági is jelölget rajta, maximálisan ki fogja elégiteni az odautazók kiváncsiságát szerintem!
A párom annyira nem szokott ilyen nyaralásos-netes-nézegetésekbe bocsátkozni, de ezzel a csodaképpel még ő is eljátszadozott, olyan édes volt, ahogy keresgélt.
Sziasztok!
Másodszor raktam fel a toloi albumomat, mert nem lehetett olyan sorrendben megnézni, ahogy én azt összeállítottam, illetve ahogy a "picasan" szerepeltek. MOST SEM JÓ!!! Lehet e valahogy a sorrenden változtatni? ......így csupán egy rakás fotó egymás után.
#1832232012-04-29 21:37:09 Válasz a #183221. hsz-ra
Értem, miről beszélsz, de a tutit sajnos nem tudom.
Esetleg, ha kiveteted a buszokról készült képeket, akkor már majdnem jó lenne.
Azt sem tudom, hogy ha ezeket leveszed a Picasaról, akkor az itteni album simán átugorja, vagy az üres helyeket mutatja.
Anno, én úgy tudtam, hogy a picasas sorrend lesz itt is.
Lehet, hogy én is így járok majd?
#1832242012-04-29 21:40:27 Válasz a #183222. hsz-ra
Vagy csak okoskodok
Egyéblóként ez van a képküldőnél:
"A képek és a feliratok a Picasa albuméval azonos sorrendben fognak megjelenni."
Tehát, akkor azonosnak kellene lennie.
Nálad ez hogy van Öregtáncos?
Szia Melinda!
A picasan minden a helyén volt, megfelelő sorrendben. Itt meg összekutyulódott. ..........a fene megeszi!!! Most nyitottam meg a picasan a webalbumot és semmi nincs a helyén!! Én ezt nem értem........miért keverednek össze a fotók. Mindegy most megint sorba rakom őket, hátha jó lesz (bár kétlem)......ja igen!! szólíts (szólítsatok) nyugodtan Janinak, (vagy a János valamelyik alternatívájának) elég hosszú az öregtáncos és azzal csak arra szoktam utalni, hogy valamikor táncoltam és a tánc fotózása a kedvencem.
Nem tudom, hogy megtartja e a sorrendet , de van egy "rendezés" nevű "fűl" Ahogy ott van, elvileg úgy jelenik meg itt is. ...majd kiderül, de most nincs időm ellenőrizni. Majd később.
#1832352012-04-30 08:55:35 Válasz a #183232. hsz-ra
Rendben, akkor szia Jani! Esetleg a Jancsikához mit szólnál, már ha az alternatívákat nézzük?
Kíváncsi leszek a tapasztalatodra, mert ha időben odaérnék, akkor én is feltenném az albumomat. Toloról nem sok kép lesz benne, mert úgysem tudnálak űberelni. Viszont másfelé is jártunk, így van miből válogatnom. Talán pont ezért nem haladok.