Szia TPisti!
Ez SZUPER! Nagyon szépen köszönöm! Már el is mentettem az oldalt...(most is hallgatom )Az Én felvételemben csak az a "különleges, hogy Toloban készült. A közelébe sem kerülhet az óceán hangjainak. Na jó!! ....persze! ....de Tolon ott voltam
Kedves hotim!
Köszönöm a szavaidat, természetesen JÓL estek! Pontosan azt oldalt kerestem amit bemásoltál! Tényleg nagyon jók!
Megpróbálom felrakni az Én "videómat" (csak az esti Koronisz sziget látszik rajta ), de nem tudom ,hogy sikerül e.
....Ja!! nem vagyok teljesen hülye, de amikor először Tolon voltunk, nemcsak a gigapanoráma fotó elkészítését terveztem be hanem a tenger hangjának megörökítését is. Meg is csináltam Az Eleana teraszára felállítottam a gépemet (este, mert akkor tisztábban hallani) egy állványra, élesre állítottam a Koronisz szigetet és kb. 3/4 órát filmeztem a szigetet miközben tisztán hallani a környezet és a tenger hangjait...
Kicsit hasonló okból egyszer csak azért mentem szeptember elején, hogy megkaphassam azt a kinézett szobát a Nelly's-ben, amelyik közvetlenül a vízparti soron volt (egyébként csak a törzsvendégek kaphatták meg), s esténként a teraszon ülve gyönyörködjek a látványban s hallgassam egy sör mellett a víz finom locsogását. Persze a fénykép sem maradt el, csak hát sajnos néma...
Nem tisztem megvédeni Melindát, képes erre Ő saját maga is , DE ahogy "berobbantál" a topicba, az még engem is kizökkentett a néma szemlélődésből. Azt gondolom, hogy a vélemények különbözősége teljesen normális, az élet velejárója, CSAK a stílus....Buffon szerint "maga az ember".....persze, mint minden, ez a gondolat is vitatható. Az viszont tény és saját tapasztalat, hogy az itt megnyilvánuló embereknek köszönhetően nagyon sok,hasznos információt szereztem/szerzek. Köszönet érte! Ahogy Messinia írta: "barátságos a hangulat és jó a társaság". Én is ezért szeretek itt olvasgatni, mert sok ember írása, kísértetiesen hasonlít a saját érzéseimhez......minden bizonnyal a közös szenvedélyből eredően . Persze szeretném megismerni a negatív tapasztalatokat is,de csak stílusosan...
Sziasztok!
Azt már tudom, hol kell feltölteni a "videót" és azt is, hogy hogyan!....de 10 perc alatt 1%- ot "ugrott" , úgy hogy marad estére! ....különben is esti a felvétel !!
Vikso, Kelemen77, Hotim, köszi a támogatást, bizony jól esett.
Kicsit gondolkodtam, hogy érdemes-e bármit is hozzáfűzni az elhangzottakhoz, de arra jutottam, hogy nem szeretném generálni a további vitát, mert ennek a fórumnak nem ez a célja.
Talán rájön, hogy a támadásért miért kapott ellentámadást, ha nem, akkor nem. Inkább hozzuk vissza a kellemes, családias légkört.
Várjuk inkább Jani videóját
Az a tengerzúgásos oldal, amit én említettem, nem a Youtube-n volt, hanem valahol máshol. Keresgettem, de nem jutottam nyomára.
Mi elsétáltunk a Nellys előtt és meg is említettem a családomnak, hogy itt is lakott egy kedves fórumtárs
Jót mosolyogtunk a kikészített kis lavórokon. Bizonyára nektek is volt
Mi elsétáltunk a Nellys előtt és meg is említettem a családomnak, hogy itt is lakott egy kedves fórumtárs
Jót mosolyogtunk a kikészített kis lavórokon. Bizonyára nektek is volt
Kétszer laktunk ott. Az elsőnél azon ájultam el, hogy a szobánk ajtajánál parkolhattam (utcáról járdaszint, a víz felől első emelet), a másodiknál, hogy a teraszunk előtt volt a napernyőnk és a napozóágy, mindez max. 6-8 m-re a víztől, s persze volt (nagyon praktikusan) láböblítő lavór is!
A topic-ban több száz részletes hozzászólás és leírás található Tolo-ról. Miért veszi magának valaki a fáradtságot, hogy két odavetett mondattal pocskondiázza a helyet általánosságban. Ennek semmi értelme, kár volt regisztrálni és írni.
Sziasztok!
Egyelőre még nem sikerült feltölteni, a "videót", "besokalt" a program. Éjszaka akartam , úgy hagytam, majd most reggel néztem, hogy megállt 28%-nál, és azt írta, hogy próbáljam meg újra. Én szófogadó vagyok...megpróbálom újra, de nem most! . Egyébként kereken 30 perc a "videó" hossza de a feltöltés........ másfél óra után elmentem aludni. Nem hiába no! Nem értek hozzá! A fiam azt mondta, hogy rakjak be hozzá csupán egy képet és csak a hangját hagyjam meg. PERSZE! Aztán hogyan? Na mindegy, ma, vagy holnap, vagy az után, de megcsinálom! ....ha addig élek is!
Elképzelhető, hogy megszakadt a kapcsolat. Elég, egy pillanat, és máris lehet elölről kezdeni. Sajnos ehhez idő kell.
De, mi türelmesek vagyunk, meg kíváncsiak