Sziasztok Kedves Barátságos Fórumtársak!
Igaza van Melusnak, nem érdemes a hangulatot elrontani sem az ilyen hozzászólások miatt, ez úgy gondolom elvi kérdés...Ki ezt szereti, ki azt, és igenis el szoktuk itt fogadni a negativ véleményeket is, hiszen abból is lehet tanulni, de javarészt ide azért járnak az emberek mert szeretik Görögországot, vagy annak valamely települését, és szeretnek róla beszélgetni, informálódni. Negativ kritikát is lehet beszélgetős-stilusban megfogalmazni..
Melindát pedig én is megvédem kézzel-lábbal.
Mindegy, kár erre több szót pazarolni, az a lényeg, hogy mi itt jól érezzük magunkat, nézzük a szebbnél szebb képeket, és nemsokára talán a tengerzúgást is hallhatjuk, ugye János?
Én akkor is szeretek idejárni. Nekem ez kikapcsolódás.
#1835452012-05-04 16:21:13 Válasz a #183368. hsz-ra
Dettix, nekem csak éjszakai képem van erről az étteremről.
Emlékszem volt ott egy nagyon cuki kutyus, ami ott szaladgált össze-vissza a vendégek között- a tulajé lehetett.
Nekem kissé drága volt az étterem - a többihez képest, de lehet, hogy csak nekem..
Sziasztok, szia Messinia!
Nem tudok még biztatót mondani, mert újra próbáltam feltölteni, de most is megszakadt a feltöltés, igaz, most 46%-nál, ami ugye már jobb mint a 28%. Ha tudjátok hogy lehet méretezni a videót talán könnyebben menne. A jelenlegi mérete több mint 2GB.
#1835742012-05-05 09:51:47 Válasz a #183566. hsz-ra
János, majd csak meglesz valahogy.. Jobb későn mint soha, tudod.
Fogalmam sincs hogyan lehet videot átméretezni.
Lehet, hogy sok munkával fog egyszer felkerülni, de mi annál jobban fogunk neki örülni, hidd el!
Szia TPisti!
Újra segítesz! Köszönöm szépen! Bár a feltöltés még folyamatban van, de a programot le fogom tölteni. Ez ebben a formában, ahogy most töltöm.....használhatatlan. Délelőtt 10-óra óta dolgozik a gép és most 62 %-nál tart.
Ilyen nincs!! Most lettem kész a feltöltéssel és a you tube törölte, mert túl hosszú. (30 perc)...... no mindegy, majd rövidítem. BOCSI! Aki várta, várjon még egy "kicsit"