Kedves Gótika!
Biztosan szuper hely ez a Sarti, ha ilyen sûrûn jársz arrafelé! :D
Éppen a Hozzád hasonló "Sarti-imádók" keltették fel az érdeklõdésemet, itt a fórumot olvasgatva! Köszönöm, hogy ennyi mindent leírtál, nagyon sokat segítesz. Megnézem az ajánlott szállást, de ha jól veszem ki a nevébõl, ez nem apartman. Mi szívesebben megyünk apartmanba, mert ugyan készítgetni kell az ennivalókat, mégis szabadabban, a saját ritmusunk szerint mozoghatunk, talán a befizetett étkezés kötöttséget is jelent valamelyest. Meglehet, hogy még lesz kérdésem, hiszen Te nagyon tájékozott lehetsz! Idén mikor mentek Sartiba?
Köszönök mindent!
Üdv,
Mamin
Õrülök, hogy felkeltettem az érdeklõdésedet SARTI iránt.
Amit írtam az hotelként szerepel ugyan, de apartmanként mûködik, mert van benne konyhai rész is.
Nagyon szép rendezett az egész, van recepció része, és bár rásze is, és mivel medence is tartozik hozzá, és elég sok szoba van ezért adták neki a hotel nevet, de nem szálloda. Megnéztem azt a honlapot amit írtam azon rajta van már az idei ár is és fotók is vannak szerintem nézzétek meg. Gondolom itt is van elõfoglalási és egyéb kedvezményt ha jól láttam amgyar telefonszám és e-mail cím is meg van adva.
Május utolsó hetében megyek, és augusztus utolsó és szeptember elsõ hete lesz a második idõpontunk.
Nekem nagyon bejött ez a kis falu, bár nem sziget, de szerintem ennek is megvan a maga varázsa.
Az általad felsoroltak közül kettõ partmanban már voltam.
Az Iliás valóban nagyon szép, éjjel ki van világítva a berendezés is új, a tulaj nagyon rendes. Minden szoba szép és tágas
egy kivételével. Egy szoba van, amely nem a legjobb ez a lépcsõ feletti, itt látszik a képen is, hogy pici a terasz. Itt két személy nagyon szûkõsen fér el az asztalhoz. Maga a szoba az normál méretû, és itt ûlõ kád van berakva.
Csak ez az egy ilyen kicsi szoba van úgy tudom. Az egész apartman az országútra néz. Jó helyen van egyébként a tenger két utcával van fentebb.
Az Apollón hotel nagyon szép, és itt is lehet fõzõcskézni, ez azért drágább árfekvés, a tengertõl egy utcára van, és a tenger felé néz.
Mellette közvetlenül pékség nyílt, azt nem tudom hogy ez zavaró tényezõe. Tavaly nyitott így amikor mi voltunk még nem volt ott. Ez az utca rész azért már egy kicsivel nyugisabb, Szemben van vele egy ABC egy picit lekuppant a külseje, de állítólag jók az áraik, és a pia diszkont áron van. Persze azért érdemes ennek utána nézni, mert igen eltérõ árak vannak (központ felé drágul minden).
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Azt esetleg meg tudnád mondani, hogy mennyire könnyen elérhetõ a fõutca meg a tenger. Úgy értem elhelyezkedésileg. Köszönöm.
Illetve persze azt kérdezném, hogy melyiket ajánlanád a kettõ közül? Ha van a szobákról vagy esetleg az apartman környékérõl képed, azt is szívesen venném. Mégegyszer köszönöm
AZ Apollon hotel szebb, és csak egy sarok választja el a tengertõl. A tenger KB: 1oo méter. A pékség lehet az egyedüli zavaró tényezõ, de úgy tudom, hogy a pékség gépei a (motrthanggal és egyéb zajokkal)
a KOSMAS apartman lakóit zavarták, mert azzal közös belsõ tere van.
És nagyon kulturált kis helynek tartom , ez a fõutcán van, csak a falu másik végén a fõtér olyan 8oo méter lehet.
Jobb helyen van mint az ILIÁS sokkal.
Bár nem láttam az Apollón travel 2007- es katalógusát de halottam róla, hogy vannak új apartmanjaik is, amelyek eddig nem voltak.
Ha adsz egy elérhetõséget, akkor küldök képet az ILIÁSRÓL. Itt látszik a kilátás is (az országúrta és az építkezésre)
Sziasztok!
Idén a családommal Sartira megyünk nyaralni.Sokat olvastam róla a fórumon.Most megyünk elõször Görögbe.
Ma foglaltam le a szállást az Apollonnál és Mi az Iliasba foglaltuk le a szállásunkat 1 hétre.Remélem minden szuper lesz.
Péter
Kedves Ági!
Ma lefoglaltam a Stamatisban a szállásokat. Megnéztem, amit írtál, s valóban nagyon szép. Árban azonban most nekünk a legjobbak az Apollon árai, másrészt talán nagyobb az esélyünk a Stamatisban a csöndességre...
Mi június 30.-án megyünk egy hétre, akkor egészen más idõpontban, mint Te. Gondolod a tenger Sartinál már elég meleg ekkortájt egy 2,5 évesnek is? Te autóval, vagy busszal szoktál menni? Vannak esetleg közérdekû tapasztalataid az autós utazással kapcsolatban?
Köszönöm!
Üdv,
Andrea
Sziasztok!
A hotel phillist szeretném mindenkinek ajánlani,én jártam ott és egy szuper hely. A tulajdonos Zsuzsa õ magyar,rendkívûl kedves ember.Az idei nyaralást is hozzá terveztük.Ha valakinek tudok segíteni írjatok!
Mariann
Mi is tavaly Sartin voltunk két kisgyerekkel. Autóval mentünk július 1-én, az idõ és a tenger is ideális kisgyereknek is, a naptej és a sapi elkel. Szerbián és Macedónián keresztül mentük, az út 17 és fél óra volt. Mi is az Iliasban voltunk az Apolon travellel két hétre, a galériás 4 ágyasban. Mi is meg voltunk elégedve, nagyon kedvesek a háziak. Ha vn még kérdésetek, szívesen válaszolok, sokat kirándultunk.
Szerintem az idõ biztos jó lesz, és csatlakozom az elõttem szólóhoz a naptej, és sapi ügyben. Ezzel fel kell szerelkezni. Vigyetek elektromos szúnyogriasztót is a biztonság kedvéért. Én tavaly használtam rendesen.
Voltam már busszal is, de az autó kényelmesebb, és kint is el tudtok menni kirándulgatni.
A busznak is van egy varázsa nekem jó emlékeim vannak róla, de gyerekkel jobb az autó, és jobban lehet haladni.
Nagyon jó nyaralást nektek. Mivel én korábban kint leszek, ha visszajöttem majd írok az árakról.
Kedves Fgaben!
Köszönöm a válaszodat! Mennyire volt rázós ez a 17,5 óra út a két kis gyerekkel? Mennyi idõsek? Kicsit aggódunk a hosszú út miatt, tépelõdünk tranzitszálláson is. Ugyanakkor többen írják, hogy 13-14 óra alatt is le lehet érni. Mi este indulnánk, úgy 9 körül, tehát fõleg éjjel akarunk menni. Merre felé kirándultatok? Meteoráknál voltatok? Barátaink, akik szintén jönnek velünk, szeretnék megnézni, nem tudom egyénileg, autóval mennyire könnyû megvalósítani ezt a tervet... elég messze van.
Köszönöm elõre is, minden leírt tapasztalatodat!
Üdv,
Andrea
Kedves Ági!
Igen, a naptej, sapi, napernyõ az mind készenlétben lesz! Buszt nem tudunk bevállalni ilyen kicsi gyerkõccel, ez elég egyértelmû. Még így is tartunk a hosszú úttól. Rovinjba voltunk a kicsivel még tavaly elõtt, az 8-9 óra autóval, elég jól bírta. Ugyanakkor Sarti ennek a duplája is lehet, ahogy olvasom, rosszabb esetben. Nagyon köszönöm az eddigi és az ezutáni infóidat is, és Neked is nagyon jó nyaralást!
Üdv,
Mamin
Szia Mamin!
Mi már másféléves koruk óta megyünk velük autóval nyaralni. Most 7 és 9 évesek, de sokat aludtak az úton, esetleg ha részletes "uazási praktikákat" kérsz, akkor az utázásos topokban válaszolok. Sartiról több, kisebb nagyobb kirándulás tehetõ. Gondolom, már régebben írták, hogy szervezeten is lehet meni, mi mindig résztveszünk egy kirándulós hajókázáson. Sartin a Kassandra félszogete hajóztunk át két helyen fürödtünk, a teknõsbéka szigetnél pedig ugrálni lehetett. Az apa fejese kötelezõ nézni és fényképezni való. A Meteorákat is szervezetten néztük meg, én gyerekkel is ajánlom, és a sok szerpentin, nagy távolság miatt kifizetõdõbb és kényelmesebb. A saját autóval a környék szépséges öbleit fedeztük fel, köztük a Narancspart kötelezõ, mert a legszebb ahol eddig jártam!
Nyugodtan kérdezz