#1839222012-05-10 20:39:18 Válasz a #183917. hsz-ra
Erre nincs jó válasz!
Nagyon nehéz most görögnek lenni. Rémtörténeteket hallottam a múlt hónapban, amikor helyiekkel beszéltem. De ezek inkább a bankok és az unió aljasságainak köszönhető problémák. Akik a turizmusból élnek, azok nem mennek most az utcára. Ők élni akarnak!
Érdeklődni szeretnék hogy Parálián milyen a tenger víz, mert más oldalakon az olvastam ,hogy Parálián nagyon koszos a víz. Ez igaz? De azért remélem kék szine van a víznek nem valami barnás sáros szinű . Meg aki járt az Atlantis apartmanba ,ha valaki tudna nekem információt adni erről az apartmanról, milyen a felszereltsége előre is köszi mindenkinek
Parálián mikor mi voltunk nagyon tiszta volt a víz, méterekre le lehetett látni az aljára, volt egy kis sziklás rész a vízben és ott lehetett búvárkodni...ennek mondjuk már 21 éve, de szerintem nem sokat változott
Annyit szeretnék még kérdezni, aki járt már Parálián nagy hullámok szoktak lenni?, Mert Sartiról többen írták ,hogy ott nagy hullámok vannak. Mondjuk én nem bánnám , ha nem lennének nagy hullámok ,mert egyszer én majdnem rosszul jártam megijedtem ,azóta jobban szeretem a nyugodtabb partokat ,ahol nincs akkora hullám. A válaszokat előre is köszönöm
#1840222012-05-12 15:47:23 Válasz a #184019. hsz-ra
Szia borzi,
Mi tavaly Parálián voltunk júl. elején, de nem emlékszem, h lettek volna nagy hullámok. Természetesen kisebbek voltak, nem vészesek.
És itt egy kép a tengerről. Nem sok látszódik sajna..csak ilyet csináltam.:S
#1840282012-05-12 16:47:32 Válasz a #184022. hsz-ra
Kösz az infót meg a képet is, pont jó ez a kép látszik hogy nem is olyan vészes Parálián a víz más forumokon azt olvastam nagyon koszos Parálián a víz és teljesen elment a kedvem ,de most megnyugodtam június elején utazom, utána meg bánkodtam ,hogy miért nem sartit választottam ,mert Paráliára sokan azt írták koszos de mostmár látom, hogy minden ok.
én voltam Sartin is, ha nem szezonban mész, hanem előtte akkor jobb Parália, mert van valami, ahol egyél igyál...itt most leszek 6 vagy 7 alkalommal jó, semmi extra, de jóóóóóóó
#1840712012-05-13 08:45:30 Válasz a #184040. hsz-ra
2010-be Parálián nyaraltunk, medúzát csak a hajókiránduláson láttam,egyébként ha lehet sorrendet állítani az észak Görögországi nyaralások között, akkor Paráliát az első helyezett. A vízzel semmi probléma nincsen.
#1840732012-05-13 08:53:48 Válasz a #184071. hsz-ra
Köszönöm szépen az infót tudod teljesen elkeseredtem ,amikor más fórumokon azt olvastam ,hogy milyen koszos a tenger Parálián és ugye az ember ,amikor tengert akar látni akkor szép kék vízre gondol, de kezdek megnyugodni