Fel a fejjel!
Itt is szar idő lesz a héten, a jövőhétre mégis jó lesz...Ott meg? Miről beszélünk? 25.-re ragyogni fog a nap! NE depizz! Ezt vártad? Nem? Hát, akkor készülj tovább! Menj! Sarti jó lesz! Élvezd! Megteheted!
Jó nyaralást! Én is húzok innen melegebb éghajlatra!
Bocsánat a dátum miatt, Én csak Sancho 25.-éjére gondoltam és az Én 24.-émre, de természetesen jó idő lesz a TE 19.-édre is! Igy jó lesz?
Jó nyaralást az első fecskéknek is.....
húú, marcsipán, de jóóóóóóóóóó Neked!!! Jó időd lesz, ne aggódj
Jó utat, érezd jól magad, és vigyázz magadra! És főleg, gyűjts infót, várjuk!!
Kicsit irigy vagyok ám!!
Szia Wucy, nekem is van ám visszaszámolóm, bár nem ilyen szupi... amikor 100 nap volt, csináltam centit, mint a katonák) mikor ki fér hozzá, az vágja le a napokat... egyre rövidebb ám)) 38 nap..
Köszönöm szépen, majd utánanézek. Bár mint írtam is, eddig mindig úgy volt, hogy itthon is rossz idő volt és kinn gyönyörű idő fogadott minket. Én most csak a Sarti kamerából értesültem a kinti dolgokról, de annyian írták már hogy jó idő lesz, hogy lassan tényleg elhiszem
Köszi szépen. Már épp kezdtem elkeseredni. Két éve hatalmas vihar volt Vourvouru környékén, talán Sartiban is érezni lehetett, mi meg semmit nem tudtunk az egészről, mert épp Neos Marmarasban voltunk Mikor visszaértünk Sartira megint jó idő volt, csak mindenki elhűlve mesélte hogy mi volt