Melus
Nagyon sok boldogságot kívánok én is születésnapod alkalmából. Azt hittem, én leszek az első, én kis naív, hát persze, hogy lemaradtam, mint a borravaló! No de hát egy ilyen fórumon, hogy úgymondjam ez "elvárható".
Reméljük Marcsi egy bejelentkezéssel és egy információáradattal ezt még megkoronázza!
Egy másik fórumon már bejelentkezett egy kis szösszenet erejéig Marcsi.. Írta 27 fok van Kefalónián minden virágba van borulva...
Csak sok a dolga jelenleg.. hiszen hamarosan támad az első csoport..
Hát az biztos, hogy nem egyből a tengerpartra cuccolt ki
Nyilván egyeztet, akivel kell, előkészíti a terepet. Meg igazából azért a friss infók begyűjtéséhez is kell idő. Ha már eddig kibírtuk - nagy nehezen - akkor ezen már nem múlik semmi. Szerintem röviden biztos nálunk is bejelentkezik, s legkésőbb az első csoport fogadása és elnavigálása után - két levegővétel között - hosszabban is ír majd nekünk mindenről.
Nem nem.. Éppen írta, hogy még nem volt ideje megnézni a tengerpartot..(
Igen.. Hiszen szombaton érkeznek az első nyaralók a szigetre.. Le kell szervezni mindent addigra..
Teljesen igazad van Zsokri.. Nem baj, hamarosan úgy is írni fog majd Marcsi.. Amint mindent megtudott és lesz ideje is rá..
Az Agia Sophia, és a Horgota beachre vezető utakat is jónak látom.
Valahol azt olvastam, hogy Komitata faluig aszfaltozott út vezet, és onnan még 8km Agia Sophia. Földutat nem ír, de azt sem, hogy nem az. Valószínűleg keskenyebb, de aszfaltozott az út, legalábbis én így sejtem.
De hátha jön valaki, mondjuk Kónyu, aki biztosabbat tudna mondani.
Csak a Horgota beachről tudok nyilatkozni, aszfaltozott út vezet le, elég meredek és kacskaringós, némi tehénakadállyal nehezítve. Ők a beachen is ott kolbászolnak, de nem zavarnak
Köszi Kónyu! Horgota beach mindenképpen be van tervezve és ha már ott vagyunk megnézzük Sofiát is.
Akkor már csak Ag. Eleni beachről nincs információ.
Senki sem járt még ott?
Ha más nem is, akkor majd mi felfedezzük, ha nem túl bonyolult megközelíteni és belefér az időnkbe.
Akkor már csak Ag. Eleni beachről nincs információ.
Senki sem járt még ott?
Ha más nem is, akkor majd mi felfedezzük, ha nem túl bonyolult megközelíteni és belefér az időnkbe.
Így legyen, aztán majd beszámolsz róla
Nagyon közel van a Petanihoz, felülnézetből egyértelműnek látszik az út, hátha a valóságban is.
Eddig nem tudtam, de most látom a Google Earth-ön, hogy az Aghia Sophiánál is jártunk - bármi is legyen az. Ha az öböl neve, akkor csak annyit róla: bájos kis hely, inkább valamiféle vitorlás pihenőnek tűnik, nem csábít fürdőzésre, régebben kis kikötő lehetett. Véletlenül jutottunk ide, túlmentünk a jobrra menő leágazáson a Horgota felé, és belefutottunk ebbe a szépségbe. Megnézni, fotózni feltétlenül érdemes, aztán irány a Horgota!
Ez a lépcső vezet a partra, fent látszik az autó, hogy meddig közelíthető meg aszfalton a part, ami egyébként elég szemetes, ide hord be minden szirt-szart az áramlat
Ha ezt a házat látod, helyben vagy