Tudna valaki egy megbízható időjárás előrejelző oldalt ajánlani? Természetesen Sarti miatt. Hamarosan itt a nagy nap, és az itthoni időjárást tekintve, félek...be fog fagyni a popókám
#1846212012-05-17 22:10:15 Válasz a #184457. hsz-ra
Szia Wucy
Nagyon szépen köszönöm a jókívánsáfokat! A pancsival nem tudom mi lesz, mert napok óta esik az eső és nem túl jó az idő és a tenger hőmérséklete sem Remélem azért egy picit csak bele tudok menni. Júliusban majd biztos ki sem jövök a tengerből, de most tényleg nem tudom mi lesz Marcsipánnak szóltam hogy rendelje meg a jó időt, remélem sikerül neki...
#1846452012-05-18 09:07:25 Válasz a #184554. hsz-ra
Nézzétek meg a GrandTours honlapját. Minősíti a TV2-őt, hogy a nyilatkozatot úgy vágták meg, hogy pánikot keltsenek. A GT kezdőlapján pirossal van leírva, hogyan forgatják ki a szavaikat!
#1846542012-05-18 10:24:14 Válasz a #184645. hsz-ra
A Grand Tours oldaláról: "A tv2 tények május 16-i adásában egy nyilatkozatot kértek tőlünk a görögországi utazásokkal kapcsolatban. A nyilatkozatot azért vállaltuk el, hogy minden Görögországba utazót megnyugtassunk a helyzet békésségéről, arról, hogy a nyaralók továbbra utazhatnak. Ezt személyes tapasztalatunk alapján ÁLLÍTJUK! A leadott riportban kiemeltek egyetlen mondatot, ami abban a szöveg környezetben nagyon negatívnak tűnik, és semmit nem játszottak le abból, amit közben és azután mondtunk. A média kizárólag csak a negatív dolgokra koncentrált . Görögországban NINCS TURISTÁKAT ÉRINTŐ PROBLÉMA!!!!"
#1846612012-05-18 11:19:59 Válasz a #184654. hsz-ra
Én lemaradtam hál' Istennek erről a bizonyos pánikkeltésről, mert nem nézek sűrűn Tv-t, de a barátaim, akiknek szervezem Sartira a közös nyaralásunkat, is kérdezték, hogy mi lesz?? Én mondtam nekik, hogy nincs mitől félni, (tavaly is ugyanez ment nyár előtt, hogy a turisták menjenek inkább a Balatonhoz) de nekik is meg fogom ezt mutatni, hogy még jobban megnyugtassam őket. Mi is a Granddal megyünk, de nem mentem fel a honlapjukra már rég, úgyhogy köszi a linket!!
(OFF: Egyébként megfigyeltétek, hogy mindig ez van. Ha a gyógyszergyártóknak kell a pénz, akkor ,,jaj influenza járvány van, mindenki oltsa be magát, mert meghal" riportok mennek a hírekben, most hogy vannak ezek az új szabályok a lépcsőházak menekülő útvonaláról, meg egyfolytában az ,,ennyien és ennyien égtek/rekedtek bent a tűzben, mert a tűzoltók nem fértek be" cikkek jönnek és még sorolhatnám)
Nade a lényeg, hogy ne higgyetek a médiának! Nem fogunk drachmával fizetni Sartiban az egyszer biztos!
#1846632012-05-18 11:46:26 Válasz a #184661. hsz-ra
Szia Evics!
Igazad van, tavaly is próbáltak pánikot kelteni itthon a görögországi eseményekkel kapcsolatban. Akkor Korfun voltunk a Granddal. De semmit nem lehetett érzékelni az eseményekből. Idén Sarti szintén Granddal az indulásig még 66 nap mint Nektek.
Nem csak tavaly, hanem az elmúlt pár év nyár eleje mindig pánikkeltéssel telt el! Pl. H1N1 vírus, kamionszrájk és nincs benzin, tavaly is volt már csődhír és sztrájk! Én sose érzékeltem ezekből semmit! Nem azt mondom,h nem történt semmi,de azért mert Athénban sztrájk van attól nem az egész országban sztrájkolnak, vagy mert valahol Görögországban sztájkoltak a kamionosok attól nem mindenhol, és milyen érdekes ahol mi voltunk nyaralni ott volt benzin! Pedig az itthoni média mit mondott, nincs vagy csak kevés helyen(ott meg órákat kell várni) van benzin Görögországban. 5perc alatt tankoltunk!
Bandesznek igaza van. Az utóbbi években minden szezon így indul. Valamivel folyton rémisztgetik a turistákat. Aztán az üdülőhelyek az egészből nem észlelni semmit.
Sartin ma egész nap esett az eső. Ettől azért sokkal jobb időt kívánok a mai indulóknak!