Mindenképpen nézd meg az Ibusz.hu/születésnapi roadshow oldalt,nagyon komoly foglalási kedvezmények vannak...30,50 %,ahány éves vagy,annyi % kedvezmény,illetve,ahány éves vagy,annyi 1000 ft-ért utazhatsz...ilyeneket sorsolnak ki,érdemes követni azoknak,akik még most választanak.Az utolsó sorsolás 16.-án volt,tehát 18.-ig él,a következő 21-én,illetve 23-án Miskolcon is...mindenkinek ajánlom!Figyeljétek!
#1845972012-05-17 19:21:33 Válasz a #184593. hsz-ra
Sziasztok!
Köszönöm szépen a sok hasznos infót, megnézem majd az Ibusz, holnap lehet be is megyünk.
Melyik utazási irodába érdemes még körülnézni? Ja, és akkor Lassi lenne a választás, utána olvasgattam hogy tényleg közel van a főváros is, meg hogy hangulatos kis falucska.
Mi szeptember közepén szeretnénk menni Kefaloniára? Milyen a tenger? Lehet még benne fürdeni, medúzák, hőmérséklet, stb. Érdekelne még, az időjárás is és hogy motor, kerékpár, éttermek milyen árban vannak.
Előre is köszönöm a válaszokat.
#1846462012-05-18 09:11:00 Válasz a #184556. hsz-ra
Sziasztok!
Ahogy írtam minden változatlanul nyugodt itt Kefalonián és út közben átutazva Görögországon sem volt csak pozitív élményünk:)
Minimális az árak növekedése...de a gyros ára nem válltozott:) a többi 0,10-0,20 cent ....de otthon többet emelkedtek az árak szerintem ..Sok angol már fürdik a szerintem 19 fokos vízben:) a már itt lévő enyéni utasaim is leégtek sikeresen mindenkit mosoly fogad kedvesek a helyiek..a gondjaikat persze nem mutatják...de sok változásban bíznak a választások után..
A lényeg hogy fennakadás nélkül szeretettel vár mindenkit Kefalonia és én
az e-mailem:kefalonia@grandtours.hu
Az első vendégeim holnap reggel érkeznek
jó hétvégét mindenkinek!
Marcsi
#1846472012-05-18 09:16:21 Válasz a #184610. hsz-ra
Szia október végéig élvezhetően langyos a tenger itt Kefalonián így még a szeptemberi viz hőmérséklete is nagyon kellemes az időjárásról nem is beszélve.A motor árak kb 40-45€ 3 napra ..de kerékpár is van majd megnézem az árait... bár ezen a szerpentines emelkedős utakon nem olyan élvezhető a kerékpározás..
Medúza itt Skálán még nem volt tapasztalható ..én special Assosnál láttam sokat
üdv:Marcsi
#1846482012-05-18 09:31:17 Válasz a #184559. hsz-ra
Hello
Szétnéztem az üzletekben de mindenkit más érdekel pl: 1kg kenyér 2€ a 1/2 kg 1 € ,Fetás spenótos pite ami a kedvencem 1,90€ a sima fetás pite 1,50€, a virslis pite 1,60€..a 6db-os víz 1/2 l-es 1,60 de ez csak gyenge gyomrúaknak mivel a szigeten a csapból iható a víz a nagy kanál fagyi ami nálunk 2 gombóc nagyságú 1,80€, 6 db-os tojás 1,50€, burgonya..hagyma kg 0,90€,citrom 1,20€ , narancs 0,80€,kígyó ubi 0,60 /db, paradicsom 2,45€ kg. kiwi 2,10€ kg. 400 g feta 4,65€..stb..
ami még érdekel írjátok majd meg és utána nézek..de érdemes szétnézni mert minden boltban más árak vannak..itt 6 db super market van Skalán így egy sétával föl lehet fedezni mindegyiket
üdv mindenkinek!
Kefaloniáról:Marcsi
[/u]
Köszi Marcsi a sok infót.. Örülök neki, hogy nem emelkedtek az árak.. És annak is, hogy kint még tudnak mosolyogni az emberek! Pedig mindenki tudja mi történik az országban... remélem az árak nem is fognak változni amíg kiérek.. Itthon az euró az egekben sajnos..((
Reméljük ez semmilyen kihatással nem lesz a nyaralási szezonra:)
#1846502012-05-18 09:38:51 Válasz a #184426. hsz-ra
Hello Kónyu!
Itt szoktunk megállni nyiltvizi fürdőzésre amikor Fiscardóból hajózunk haza az üvegaljú hajónkkal gyönyörű végig ez a partszakasz !!!
Én minden eggyes alkalommal végig fotózom ezeket a partokat....fantasztikusan szép és ami a lényeg ezekre a partszakaszokra pl.mini myrosra is csak a tengerfelől lehet eljutni
üdv:)Marcsi
Eszembe jutott még valami.. Látod amit kiértél én megrohamozlak a kérdésekkel..
Metaxa, és az az isteni mazsolabor milyen árban van most jelenleg?
Éttermekben a tengeri herkentyűk, rák, tintahal karikákból milyen árban lehet jól lakni?
Üdítők milyen árban vannak?
Vannak nagy szupermarketek Skalan vagy csak kisebbek vannak?
Egyenlőre ennyi jutott eszembe..
#1846562012-05-18 10:54:22 Válasz a #184651. hsz-ra
Szia Isti!
A fakultatív kirándulások időpontjai nem változtak. Ugyan azokon a napokon vannak, mint tavaly. Én is pont ezt kérdeztem Marcsitól tegnap a Grand Tours fórumán.