Én egy étrend-kiegészítő gyártó és értékesítő cégnél dolgozom patikalátogatóként és ugyan ezt szoktam mondani a főnökségnek mikor kiadják a forgalmi tervet
"MERJÜNK NAGYOKAT ÁLMODNI"
(azért elárulom, hogy én is szoktam fantáziálni ezzel a gondolattal)
Az accuweather.com szerint tegnap még jobb időre volt kilátásom június első hetében, most azonban igen elkeserítő a helyzet Nem is vagyok hajlandó hinni neki! Én tudom, hogy csodás napsütésben lesz részem!
#1850492012-05-22 11:32:20 Válasz a #185043. hsz-ra
Sziasztok!
Énis mindig az idő járás jelentést nézem én június 4.-én utazom Paráliára. De egyébként minden oldal mást ír, énis elkeseredtem ,ahogy néztem az időjárás jelentést
Én is szoktam nézegetni az accuweathert, de nem érdemes még aggódni! Néhány napnál távolabbra csak tippelgetni tudnak, Ti is láthatjátok, hogy folyamatosan változik. Előtte egy héttel már aránylag hitelesek lesznek...
Én már meg is jártam Sartit, azt hiszem első gólyaként..
12-19ig voltunk a Panorama Apartmanban.
Sarti és a környék gyönyörű, mondanom sem kell, fantasztikusan éreztük magunkat.
3autóval mentünk, gond nélkül célba értünk oda és visszafele is (szerbia-macedonia).
Az idő nem volt az igazi, 3nap volt igazán strandidő, a többin vagy esett, vagy csak hűvös volt, de persze egy percig nem bánkódtunk, élveztük így is a gondtalan pihenést. Abban a 3napban pedig fürödtünk (kellemes volt a víz) és napoztunk egész nap.
Az időjárásnak nem kell hinni, én az indulás napján még ellenőriztem az előrejelzést, amiben az volt, hogy szerdától(16.-a) 27-29fokkal meleg egész héten, ehhez képest csüt reggel esőre és hidegre ébredtünk, este hatalmas vihar volt, és pénteken is eső és 16fok volt.. Ugyhogy ne stresszeljetek rá, menjetek ki és élvezzétek ami van..
Gudli írta:
Lassan tényleg beindul a szezon! Ma délben láttam, hogy Sassoshoz megérkezett egy csapat fiatal. Lehettek úgy tizen. Vitték ki a motorokat. Elég nagy mozgás volt egész nap a motorkölcsönző körül. Újabbnál újabb motorok kerültek ki. Sassos már felkészült!
ezen nagyot mosolyogtam, ugyanis mi voltunk azok, pontosan 10en, aznap mentünk el robogózni..