Sziasztok!Érdeklődnék,hogy a Dora apartmannal kapcsolatban van-e valakinek infója!Keresgéltem róla a fórumon,de csak régebbi bejegyzéseket találtam.Az érdekelne leginkább,hogy mennyire felszerelt a konyha,mert mi nagyrészt magunknak szeretnénk főzni.A másik kérdésem az,hogy érdemes-e szervezett Olympos-túrára menni,vagy megoldhatjuk magunk is?Néztem vonatmenetrendeket és úgy látom,Litochoroba viszonylag gyorsan és egyszerűen el lehet jutni vonattal.Mik erről a vélemények?Mi most megyünk először Görögországba és már nagyon várjuk!
Olvastam jó néhány oldallal visszább, hogy Te járatos vagy Nei Pori horgászatban! Tudnál nekem erről bővebben írni? Tavaly horgásztunk Tolon, csak kisebb halakat fogtunk, de sokfélét. Idén is mindenképpen kipróbálnánk.
Köszi!
Olvastam jó néhány oldallal visszább, hogy Te járatos vagy Nei Pori horgászatban! Tudnál nekem erről bővebben írni? Tavaly horgásztunk Tolon, csak kisebb halakat fogtunk, de sokfélét. Idén is mindenképpen kipróbálnánk.
Köszi!
Üdv,
Csilla
Szia Csilla
mi itthonrol viszünk mindig két botot és lehet kapni 200 ft ért kb 3 centis kis fém halakat,azokat kell ráakasztani és hajigálni befelé jo messzire,majd tekerni kifelé, mi mindig palaiopyrgos alatt a folyo torkolatánál szoktunk horgászni és ott jot is lehet fürödni a tengerben, bot bérlésröl nem tudunk,platamonban lehet kapni nagy gilisztákat de azzal nem mentünk semmire,föképp ragadozo halak vannak a folyonál,még kis haldarabkákkal is érdemes megprobálni, olyan jo félméteres ragadozokat lehet kihuzni, a tipusát ne kérdezzétek mert nem tudom
Kis fém halakat akkor mindenképp veszünk. Most csak ilyen gumi vagy műanyag vagy milyen halaink vannak itthon.
Visszadobtátok őket vagy esetleg megettétek?
Mi is itthonról vittünk botot (olyat, amit a lehető legkisebbre össze lehet csukni), meg mindent ami kell hozzá. Én nem láttam még sehol sem, hogy botokat lehet bérelni.
#1850262012-05-22 08:21:32 Válasz a #185023. hsz-ra
nagyon finom ehetö halak, a müanyag és gumi halak nem jok, messzire kell dobni, ha suly van a szereléken külön akkor az már zavarja a ragadozokat és nem mennek rá, minden hal a ami a tengerböl élve frissen kijön az nagyon finom,ha a boltban veszed meg reggel korán akkor is az, a tescos fagyasztott semmi hozzá képest,amiota frisset ettünk azota nem is veszünk itthon fagyasztott hekket sem pedig szerettük
Most néztem meg pontosan, hogy melyik folyótorkolatra gondolsz. Azt hittem, hogy rögtön Nei Pori után, mert ott látok valami folyófélét tekeregni a műholdason. De ez akkor egy kicsit odébb van.
Biciklit lehet bérelni Nei Porin??? Robogót csak ezért nem szeretnénk.
#1850502012-05-22 11:36:31 Válasz a #185027. hsz-ra
igen lehet bicajt bérelni,de mi elöször mocival voltunk pecázni,késöbb meg már saját kocsival
az a folyotorkolat kell nektek amelyik folyo átmegy a Tempi völgyén és szépen lecsurog a tengerbe
Most már megtaláltam biztosra, hogy melyikre gondolsz!
Bicajjal messzi van? Sok időbe telik odaérni szerinted? Néztem a műholdason az utakat, ott a vasút mellett mintha lenne egy út Papapoyli-g, utána meg Paralia Kouloyras-ig, és ugye az mellett van a folyótorkolat. Talán így lenne a legrövidebb, ha ezek járható utak. Ti robogóval merre mentetek?
Manfanatics:
mi is is akkor megyünk, de időjárást nem tudnak jósolni előre csk amax 6-7 napra, a tööbiit felejtsd el
azt se tudják még mi lesz pünkösdkor , nem hogy június 16-n
#1850992012-05-22 16:29:27 Válasz a #185058. hsz-ra
jol láttad a vasut mellett megy egy darabig az ut, el kell menni papapoyli-ig és onnan tovább kouloyra-ig és ennél a falunál kell lemenni a partra, a part mentén szépen jobbra a folyo torkolatig, azért irtam korábban a palaiopyrgost mert ott van a csigaház ami érdekes látvány, azt érdemes megnézni, az egész ut a partra kb 10 km oda és ugyanannyi vissza tehát nincs messze, mi kismotorral mentünk elöször kétszemélyessel