Kocsival az Aenos-hegy mennyire megközelíthető, járható. Ill. ameddig kocsival fel tudok menni, onnantól mennyit kell kb. gyalogolni a csúcsig?
köszi
Erre én is kíváncsi lennék
Bár mi valószínű, hogy motorral megyünk fel. Ám, úgy tudom, hogy a legvége gyalogos program. A kérdés az, hogy mennyit kell sétálgatni?
Egy fotón úgy láttam, hogy van a csúcson "vendégkönyv"
Jól láttam? Mert akkor beírjuk magunkat itt is, mint Thassoson.
Sziasztok!
Elég csendes még a fórum, igazából gondolom már mindenki összeollózta már a legfontosabb infókat, és most csak várunk az új hírekre. Remélem Marcsi minél előbb jön, és tájékoztat minket a fejleményekről - már ha vannak olyanok.
Olyasmit szeretnék kérdezni, hogy tudja-e valaki hány fővel indulnak a fakultatívok, vagy hogy is van ez? Mármint hogy a Grandnak csak saját szervezésben van, vagy más céggel együtt, mert amint látom a mi turnusunkban még elég kevesen vagyunk, s kérdés, hogy egyáltalán elindul-e? Például a szigettúrára gondolok... Írtam már Marcsinak is, de nem tudom mikor lesz ideje válaszolni.
Köszi!
#1851822012-05-23 15:41:12 Válasz a #185149. hsz-ra
Sziasztok !
Már 10 főtől indul a szigettúránk és más buszos útjaink akár kisbusszal Többnyire azért nagybusszal közlekedünk:) a hajókirándulásokhoz mindíg megyek az 1-2 vendégemmel is mivel magyarul én idegenvezet csak itt Skalán
üdv:Marcsi:)
Köszi az infókat és a kérdést... Marcsinak is persze... Mi is szeretnénk majd pár kirándulásra menni.. Remélhetőleg a létszám meglesz hozzá.. Eddig eléggé gyér az utazók száma abban az időben amikor megyünk..( No meg nem is biztos mindenki jön kirándulni..
Irtam az index fórumon, de ahogy azt tanácsoltad ide is irok, mert ez mozgalmasabb...tehát mi is Skalaba megyünk, az időpont most még nem biztos, szerintem julius elején, ja, és busszal a granddal tervezzük. 2 hétre szeretnénk menni, és motort 5 napra biztos kibérelnénk, tehát az milyen árban lehet kb?
Köszönöm szépen a pontos kilóméterjelentést!
Busszal vagy repülővel mentek?és mikor?
Timi
#1852812012-05-24 11:00:18 Válasz a #185277. hsz-ra
Szia Timi!
Üdv, nálunk!
Vagyunk itt egy páran, akik Skalaba tartunk, jó néhányan a Granddal.
Én személy szerint csak augusztus végén indulok, szintén két hétre, autóval.
Pontod árinfóink még nincsenek, de rendszeresen látogat bennünket Marcsi, a Grand idegenvezetője. Árakat Ő tud majd neked mondani.
Meg reményeink, és ígéretek szerint a hazaérkezők is beszámolnak.
Nem tudom, mennyit tudsz Kefaloniáról, de itt minden infót megtalálsz. Ha van időd, akkor olvasgass vissza, szinte mindent össze szedtünk az utóbbi hetekben, hónapokban.
Kezdésnek, sétálgass kicsit Skalaban, ha nem ismered ezt az oldalt:
http://www.justkefalonia.co.uk/skala.htm
Ha kérdésed lesz, tedd fel bátran, ha tudunk biztos válaszolunk
#1852842012-05-24 11:23:50 Válasz a #185274. hsz-ra
Isti!
Pont ezt akartam olvasni tőled elviszlek mindenhová ,még a csúcsra is
Persze az Ainos hegyről beszélünk most
Higgyétek el a helyiek a turizmustól várják a talpon maradást...nem kell parázni..az egész Unio félti a fenekét ezért produkálja a negetív reklámot Unión belül Görögországnak!
#1852872012-05-24 11:35:07 Válasz a #185277. hsz-ra
Timo!
A júli hónap már főszezonnak számít így kb 15-20 € a napi ára a mocikáknak persze köbcenti is számít..minél több napra bérled ki a járgányt annál nagyobb az esélye hogy le tudz majd alkudni az árból.Eggyet ne felejts el 800 km2-es a sziget akkorra már a 40 fok sem ritka egy klímás kocsival ...estleg társulva jobban járnátok...ez az én véleményem ... de a döntés a ti kezetekben van természetesen Azért remélem legalább a szigettúrára eljöttök velem...így legalább rálátásotoklessz a szigetre és minden fontosat megtudtok Kefaloniáról