Ma reggel hallgattam a rádióban, az athéni nagykövet nyilatkozott, hogy felfújta ezt az egészet a média, és főleg a turisták által preferált helyeken, szigeteken semmi sem érezhető ebből.
Tényleg, nézegettem a kefalóniai idójárást, hát ez a hét nem kényeztette el a kedves turistákat De remélhetőleg azért hasznosan töltötték az időt. Hú, Marcsi, de várom én is az Ithakás hajókirándulást (meg persze az egész nyaralást is!)
#1852942012-05-24 12:13:19 Válasz a #185287. hsz-ra
Mindenképpen veled tartunk majd 1-2 fakultativra, hiszen Sartin sem csalódtunk benned, ott már volt szerencsénk megismerni téged!
Abban biztos vagyok hogy nagyon jól fogjuk magunkat érezni, mint ahogy akkor is minden szuper volt! És mikor először néztem Kefalóniát uticélnak nagyon megörültem,hogy Te vagy ott!
Nem rég csatlakoztam és rengeteg hasznos infot olvastam itt! Köszönöm Mindenkinek!
Azt tudja valaki esetleg, hogy a magyar utaztatók összeszervezik a fakultatív kirándulásokat és egy-egy "járat" van minden kirándulásra, vagy többen és külön-külön időpontokban szervezik mondjuk a Szigettúrát ('X' szervező kedden, 'Y' szervező pénteken... )?
Köszönöm!
Látom a Csapat nagy része Granddal utazik, remélem nem ciki, hogy én nem, és nem haragszotok meg...
Óó.. Tényleg? Akkor most olvastad is..
Hoppá.. Nézd csak milyen csúcsokra szeretnél elvinni.. Még a végén bekerülök a málnásba..)))) Persze én is csak viccelődőm ám..
Nagyon jól telibe találtad, mert be van tervezve Ainos hegyi túra is..)) Mintha tudtad volna ezt..
Csak, hogy kicsit örülj neki szigettúra is lesz.. Myrtos is, Fiscardo is és Ithaka is (most látom a honlapotokon, hogy ennek már nem ez a neve Bevesárlótúra lett) De miért is ez a neve most?..:DDD Ha minden jól megy sokat kell ám majd mesélned nekünk..
Esti sétán is gondolkodtunk Argostoliban, de mivel a szigettúrán is lesz szabadidő a fővárosban, így ez valószínű kimarad..
#1853392012-05-24 20:35:08 Válasz a #185337. hsz-ra
Sziasztok!
Csatlakozom én is.
A héten fizettük be az előleget az Ibusznál, júl. 30-tól megyünk Lassiba:)
Már nagyon várom. Esetleg jön még valaki ebbe az időpontba?
Lassi-ból át lehet sétálni Argostoli-ba a fővárosba? Fisckardó kb hány km-re van Lassitól?
Üdv Moncsi
#1853492012-05-24 21:59:47 Válasz a #185346. hsz-ra
Jó utat mindenkinek!
Már ma délutántól sokat javult az idő holnapra Ithakára 25 fokunk lessssssssssssssszzzzzzzzzzz
1,60 a gázolaj és 1,85 € a benzin Kefalonián..ha valakit érdekel
#1853542012-05-24 23:19:56 Válasz a #185348. hsz-ra
Hát ez sem túl biztató.
Nem tudom, más hogy látja, de nem akar igazi nyár lenni.
Tavaly is elég későn jött. Bár azt nem tudom, hogy Kefalonián ennyi szokott-e lenni ilyentájt.