#1852932012-05-24 12:07:00 Válasz a #185290. hsz-ra
Utasbiztosítást nem azért kell kötni mert kötelező.... Hanem saját magad miatt. Ha baj ér kint mit csinálsz??? Drága dolog kint az orvosi ellátás. Kössön csak nyugodtan az ismerősöd, pár ezer forint , a nyaraláshoz képest nem nagy tétel..... Amúgy a határokon nem szokták kérni....
Szia Beetle!
Az EU-s taj kártya lényege, hogy egy másik tagállamban a magyar egészségbiztosítás terhére vehetők igénybe azok az egészségügyi szolgáltatások, amelyek az adott tagállamban való átmeneti tartózkodás során orvosilag szükségessé válnak. Persze biztos vannak olyan dolgok amikért külön fizetni kell.
A biztosítást megkötni nem kötelező de szerintem nagyon is ajánlatos mivel az mindenre kiterjed. A poggyásztól kezdve a balesetig stb... Én egyszer voltam kint biztosítás nélkül 2 napig Horvátországba de akkor is ott izgultam, hogy csak semmi baj ne történjen. Szóval sztem most nem azon a 3500 Ft.-os alapbiztosításon kell, hogy múljon valaki utazása. Nem egy nagy összeg a többivel szemben.
2 éve mi is gondolkodtunk hasonlón, de végül kocsival mentünk. Ám Korfura utaztunk már vonattal. Pontosabban vonattal Brindisiig, majd onnan komppal Korfura.
A Vavvassal is szemeztünk, de végül a Villa Niki mellett döntöttünk.
Mikor már ott voltunk Pargán akkor megnéztük a Vavvast fizikai valójában is. Tudod, hogy oda csak gyalog tudsz felmenni? Max motorral. Olyan szűk és meredek utcában van, hogy oda autóval nem lehet behajtani. Persze ha hátizsákosok vagytok, akkor ez nem probléma.
mona1 írta:
ok, köszi, akkor jó.
Szerintem én vagyok a fórum "különce", ahogy visszaolvastam, még senki nem utazott ki úgy, ahogy mi. Fapadossal Korfu, onnan pedig komp Igoumenitsába, majd buszozunk Pargába. Vagy : Korfun hozzácsapódunk egy Pargába menő kirándulóhajóhoz:-)
Két hétre megyünk, (2012.06.16-30) egyik hét Villa Iliosban, másik hét a Pension Vavvasban. (Ephira travel és Kryoneri travel a közvetítőnk)
Most már minden megvan, repjegy, visszaigazolások.
Jó reggelt! Apollonnal volt valaki már Pargán? Tavaly az Aeolussal voltunk és a Valtosra mikor megérkeztünk transzfer kisbusz vitt a szállásig, gondolom itt is így lesz. Ugye?
Vonattal is kalandos lehetett!
Köszi a tanácsot, most legalább tudjuk mire számíthatunk; szerencsére
gyalogos turisták leszünk Edzésnek jó lesz.
Mondjuk egész Parga egy jó kis edzőpálya, az elmondásaitok alapján.
És könnyű megtalálni ezt a Vavvast egyébként?
Cofffos írta:
Húúú...ez tényleg kalandos.
2 éve mi is gondolkodtunk hasonlón, de végül kocsival mentünk. Ám Korfura utaztunk már vonattal. Pontosabban vonattal Brindisiig, majd onnan komppal Korfura.
A Vavvassal is szemeztünk, de végül a Villa Niki mellett döntöttünk.
Mikor már ott voltunk Pargán akkor megnéztük a Vavvast fizikai valójában is. Tudod, hogy oda csak gyalog tudsz felmenni? Max motorral. Olyan szűk és meredek utcában van, hogy oda autóval nem lehet behajtani. Persze ha hátizsákosok vagytok, akkor ez nem probléma.
mona1 írta:
ok, köszi, akkor jó.
Szerintem én vagyok a fórum "különce", ahogy visszaolvastam, még senki nem utazott ki úgy, ahogy mi. Fapadossal Korfu, onnan pedig komp Igoumenitsába, majd buszozunk Pargába. Vagy : Korfun hozzácsapódunk egy Pargába menő kirándulóhajóhoz:-)
Két hétre megyünk, (2012.06.16-30) egyik hét Villa Iliosban, másik hét a Pension Vavvasban. (Ephira travel és Kryoneri travel a közvetítőnk)
Most már minden megvan, repjegy, visszaigazolások.
Tavaly az Aeolussal nem volt semmi gondotok?Korrektek voltak?
Pesten szálltatok fel?Csak Erzsébeten lehet felszállni a buszra??Még nem tudjuk h melyik irodával megyünk és hova,mert várom az akciókat
mert akciók nélkül normál áron elég drágák.Köszi
Sziasztok! Nagyon jó volt az Aeolusos utunk, semmi gond nem volt, fele szlovák fele magyar társaság volt, de nagyon rendben volt minden. A sofőrök is nagyon kedvesek voltak és egyszer magyar és egyszer szlovák filmet vetítettek. Igen Pesten szálltunk fel, de jöttek Győrből és Szegedről is ott is megállt a busz. A FOCI PÁLYA MERRE VAN???????
Vonattal is kalandos lehetett!
Köszi a tanácsot, most legalább tudjuk mire számíthatunk; szerencsére
gyalogos turisták leszünk Edzésnek jó lesz.
Mondjuk egész Parga egy jó kis edzőpálya, az elmondásaitok alapján.
Sziasztok! Nagyon jó volt az Aeolusos utunk, semmi gond nem volt, fele szlovák fele magyar társaság volt, de nagyon rendben volt minden. A sofőrök is nagyon kedvesek voltak és egyszer magyar és egyszer szlovák filmet vetítettek. Igen Pesten szálltunk fel, de jöttek Győrből és Szegedről is ott is megállt a busz. A FOCI PÁLYA MERRE VAN???????