Júniust szerettem volna írni igen
Kyra30!
Június 1. el nem biztos,hogy nyit de tegnap már majdnem egyben volt a Tanya.Szóval kis türelmet de hamarosan!
Sziasztok!
Szerintetek Szeptember 15-22 között van még kalózhajó? Az elmúlt években meddig volt? Remélem még szeptember közepén jó fűrdős idő lesz, mert láttam olyan ajánlatot is ami októberre szól. Nem tudjátok, hogy ebben az időpontban még minden nyitva van? Még egy kérdés: Beszámolókban, itt a fórumon, és más fórumon is olvastam, hogy vannak olyan tavernák, éttermek, ahol megvendégelnek, akár egy kis ouzóval, süteménnyel, üdítővel. Írnátok egy pár ilyen tavernát? Nyilván nem a "potyára" hajtok, félre ne értsétek, csak szerintem ez egy kedves gesztus, és ha a környéken vagyunk oda megyünk. És az ilyen helyeken szívesebben adnám a borravalót.
Tapasztalatom szerint majdnem mindenhol van valami "meglepi" pl. Platán étterem a tengerparton ajándék ouzo,Sassosnál ajándék görög saláta.Volt ahol ajándék desszertet adtak stb stb....
És Szeptemberben is jár a Kalózhajó.Egészen szezon végéig.(szept. vége okt.eleje)És még szeptemberben minden nyitva van bőséggel.
#1855422012-05-28 12:38:18 Válasz a #185540. hsz-ra
Szia wanadyum!
Az Argiris nevű helyen (ez a parti sétányon lévő éttermek közül az egyik. A Sala koktélbár és a Relax pizzéria között van, előtte nagy fagyasztóban halak is ki vannak rakva) mindig adnak valami kis ajándékot,ha megyünk. Meg Sassos kajáldájánál is persze. Nekem személy szerint az Argiris a kedvenc éttermem Sartin, szinte mindig ott eszek, már végigkóstoltam kb. az egész étlapot és nagyon finoman főznek/sütnek! Csak ajánlani tudom!
#1855452012-05-28 13:30:33 Válasz a #185521. hsz-ra
Szia Jajcica!
Ne aggódj az időjárás miatt tényleg melegedő és jó időt mutat az előrejezés, hűvösebb biztosan nem lessz, csak ettől még jobb!
Fázni az biztos hogy nem fogsz! Kellemes tervezgetést és jó nyaralást nektek!
#1855482012-05-28 13:38:40 Válasz a #185545. hsz-ra
Szia Judit70!
Köszönöm a megnyugtatást és a jókívánságokat! Már nagyon be vagyunk sózva...persze ez a páromnál kimerül a képek nézegetésében, minden más rám hárul, de cseppet sem bánom.
Tudnátok ajánlani pár helyet, amit érdemes megközelíteni robogóval Sartiról? Eddig a Narancspart volt a leghosszabb cél vele, de idén szeretnénk felfedezni még ezt-azt.
Ha viszonylagos távolságot is tudna valaki mondani a helyekhez, még hálalsabb lennék!
Ajánlom figyelmedbe Wucy beszámolóját, nekem az a Bibliám ilyen szempontból.
Minden helyhez, ahol jártak, mellékelt google maps-es képet, nagyon hasznos szerintem, ezúton is köszönjük!
Én még nem voltam Sartin, viszont ha jól látom, egyszerre megyünk. Esetleg Te/Ti is Campus Club?
Nagyon orulok,hogy ilyen hasznosra sikeredett a beszamolom.Azert irtam meg igy,mert nekem eddig azzal volt gondom,hogy itthon meregettem google maps-en a tavolsagokat,az eldugott strandocskakat nem talaltam meg terkepen,stb. es gondoltam,ha ezeket a fontos adatokat (terkep,kijelolt helyek,tavolsagok,kepek) megosztom veletek,ti is konnyeden eltudtok jutni ezekre a helyekre. mindenkinek ajanlom,hogy ha beszamolot ir,ezekre az aprosagokra ugyeljen.igy tudunk segiteni a kedves forumozo tarsainknak. Iden meg reszletesebben fogom megosztani veletek a korfui nyaralasunk.