Igen megváratott, mert én előbb értem ki.. Úgy voltam vele inkább előbb legyek ott minthogy lekések a tekiről..
Nézzétek is meg.. Hatalmas tekit látsz majd:D
Hát igen.. Azért vannak ott emberek.. Jó nem olyan sokan, de mivel kis területen mozog a teknős, főleg ahol látni is láthatod.. Ilyenkor jó ha közelebb vagy a vízhez..) Főleg ha le is szeretnéd fényképezni is:)))
Idegenvezető el is mondja kb mikor és hol szokott megjelenni:D
Sotiris a teknős, nagyon fenséges látvány tényleg nagy, idén is minden reggel meg fogjuk nézni, jobb mint a teknős les ahol egy szerencsétlen teknőst 4 hajó körül áll és nem engedik szinte elúszni sem az szánalmas, de kikötőben nagyon édes a teknős.
sziasztok olyan embert keresek aki június 15. körül megy Zakynthosra busszal,lehetőleg Agios Sostisra,olyan kérésem lenne hogy ki kellene nekünk hozni pár apróságot,amit mi a repülőn nem tudunk vinni,nem foglal sok helyet.Természetesen nem ingyen kérném köszönöm hp16@citromail.hu
Sziasztok,
volt már valaki Korakonissin?
A leírások alapján Kiliomenoból célszerű odamenni,
de az út nem túl jó minőségű.
Vajon egy bérelt Matizzal lesznek nehézségeink?
Köszi!
Na, most megfogtál! Mi sem jártunk itt, sőt még a nevét is most hallottam először!
Gugli szerint, én nem látom vészesnek ezt az utat, bár lehet csalóka.
A távolság Kiliomenotól nem túl sok, szerintem érdemes megpróbálni, ha nagyon kíváncsiak vagytok a helyre.
Korakonisi egy picike, nagyrészt kopár, de képek alapján nagyon jópofa kis sziget Porto Roxatól délre. Keress rá a neten, voltak magyar fiatalok is akik pancsoltak ott a képek alapján, de talán nincsenek itt a fórumon.