#1860632012-06-02 20:09:29 Válasz a #186004. hsz-ra
Szia Lityi
Énis hétfőn indulok Paráliára remélem jó időnk lesz, csak engem az zavar ,hogy egy csomó időjárás jelentést néztem a neten és mindegyik más napra írja az esőt, meg mindig változik.Minden nap nézem az időjárást a neten állandóan változik
Szia robcs03!Nos nagyon változóak az árak,sok iroda van és mind más árakkal dolgozik!Tavaly a csúszdaparkba mentünk 2 felnőtt,1 gyerek és volt ahol 98 euró lett volna,de mi a 73 eurósnál döntöttünk!Benne volt a busz és a belépő is!Érdemes körül nézni!
Sziasztok! Tegnap jöttünk meg Paraliaról, az Atlantisban voltunk, egyénileg. Szuper volt az idő és rengeteget fürödtünk, minden változatlan, a válságnak nyoma sincs. Az Atheni kirándulás elmaradt, érdeklődés hiányában. Mindenkinek szép nyaralást!
#1871702012-06-12 09:49:40 Válasz a #186511. hsz-ra
Az árak , hogy alakulnak? Mi is oda készülünk júliusban és nagyon kíváncsi vagyok. Apartmanba megyünk, mit érdemes vinni?
Válaszodat előre is köszönöm!
#1871942012-06-12 14:38:53 Válasz a #187170. hsz-ra
Szia! Az árak nem nagyon változtak, már a többiek leírták szinte mindennek az árát. A Lidl-be kapsz mindent. Apartmanba nem szoktunk a kávén kívül semmit főzni, az éttermek egymás árai alá mennek, érdemes körülnézni mielőtt bárhova beültök. Június elején nem nagyon volt telt ház sehol. A főszezonra ez is és az árak is változhatnak, forgalom függő ez is. Az idegenvezetőt is érdemes étterem ügyben meghallgatni, vannak jó tapasztalatok. Amúgy az apartmanokban csak alapfelszerelések vannak, de már ezt is sokan részletezték előttem. Jó nyaralást!
Hétfőn indulunk Paráliára. Érdekelne, hogy milyen látnivalók vannak 30-40 km-es körzetben. Már voltunk korábban, viszont most szerenténk megnézni az Olimposzt (utat nem tudjuk, hogy hogyan jutunk oda, és jó-e ha motort bérelünk...) és valamilyen vízesésről is hallottam h van a közelben, az merre van? Meteora, Skiathos már megvolt, esetleg még valaki valami jó helyet tud? Étterem is érdekelne, ár-értékarányban ki mire voksol?
Köszönöm!
Sziasztok most jöttem haza Paráliáról. Akik most fognak menni jó időre számíthatnak és délutánra már a víz is tök meleg volt. Egy nap esett az eső az első nap, amikor megérkeztünk végig jó idő volt még fátyol felhő sem volt az égen. Nagyon az árakat nem tudom én a sétáló utca mögötti utcában a steak hausban ettem egy marha stéket 8,5 euro volt de nem volt jó rágos volt a hús. Egy kg cseresznye 2 euro, grill kukorica valahol egy euro valahol másfél, egy kg kenyér 0,80 cent, giros általában két euró ,de mi találtunk 1,50 -ért is. Fagyi a legkisebb egy euró, jégkrém nagyon finom magnum tölcséres jégkrém 2 euró. A város tömve volt turistákkal főleg a sétáló utca, minden nyitva viszont éttermekben nem sok embert láttam vacsorázni. Szóval nem vagyok jövőbe látó nem tudom mi lesz, de egyenlőre nincs változás a turista paradicsomban én előszőr voltam Parálián nincs viszonyítási alapom ,hogy mennyien szoktak lenni, de én nem gondolom hogy kevesebb turista lenne mint máskor. Most egyenlőre minden rendben kint, nincs semmi balhé. Mindenkinek kellemes nyaralást!
Igaza van Borzinak így nem jósolok Én sem,de nem hinném,hogy lesz akármilyen balhé is Parália környékén. Szerintem,ha beütne a görög krakk akkor is max. a fővárosban lenne tüntetés(max. a nagyobb városokban). Tavaly mikor itthon már a görög "armageddonról" cikkeztek akkor sem volt semmi extra Parália környékén. Az itthoniaktól tudtuk meg mi van. Szerintem aki elővigyázatos nagyon és autóval megy,annak legyen benzin a macedón határig(120km kb.,átlagos autónál olyan 14liter-sac/kb tartalék)
Azt tanácsolom mindenkinek,hogy ne stresszeljen az időjáráson, mert biztos hogy sokat fog tudni napozni/fürödni ugyanis ilyen a görög időjárás(rengeteget süt a nap) és,"armageddon"esetén sem lesz olyan változás,ami nekünk nyaralóknak nyár végéig észlelhető lenne. Sőt azt gondolom, még visszafordíthatatlan gondok esetén is húzódna minden hónapokig. Amúgy ami szükséges a pénz és ,hogy akarjuk jól érezni magunkat!
Aki parálián nyaral javaslom a LIDL-t első vásárlásra,aztán majd kitapasztaljátok mit hol szeretnétek venni,azzal a görögöknek is jót tesztek,mert a lidl biztos,hogy adózik!
Mindenkinek jó nyaralást kívánok és szerintem jól dönt aki Parálián és környékén nyaral,mert minden szempontból az egyik legjobb hely Görögországban!