Sziasztok!
Természetesen van buborékos ásványvíz Zagoreos néven fut de "Soda" is kapható
Vettem Marcsi, köszi! Ez talán az a sötétkék palackos, ha nem tévedek.
Most az jutott az eszembe, hogy írom Neked, hónapok óta:
köszi, Marcsi; köszi Marcsi; köszi Marcsi;- De tényleg nem olyan vagyok, mint egy papagáj?!
És hogy vajon, hogy tudom majd meghálálni ezt a sok segítséget...
#1860692012-06-02 20:39:12 Válasz a #186062. hsz-ra
Szerinted mennyi az esélye, hogy egy nappal a választások után - bármi legyen is a kimenetele - hirtelenül váratlanul majd nem fogadják el személyidet???? Azt se fogják tudni ki-kivel van, s mégha a legrosszabb forgatókönyv igazolódik is be, az is hosszabb időt vesz igénybe, hogy a gyakorlatban megjelenjen. Ráadásul nem győzzük hangsúlyozni: a túristákból élnek, nyári főszezon esetén gyakorlatilag kizárt annak az esélye, hogy bármiféle problémád lenne ebből.
#1860772012-06-02 22:56:08 Válasz a #186069. hsz-ra
köszi a választ.Én is így gondoltam. Csak sajnos elég sok mindennel riogatják az embereket görögo.-val kapcsolatban.inkább begyűjtöm az infokat, minthogy ott meglepetéskén érjenek a dolgok...
Sziasztok!Mit gondoltok,busszal vagy kerékpárral ellehet jutni a Myrtoshoz?Pl.Lassiból?
Kisebb kikötö merre van,ahol saját szervezésben kapitánnyal kishajóval ellehet jutni a környezö beachekre?Köszi!
Sziasztok!Mit gondoltok,busszal vagy kerékpárral ellehet jutni a Myrtoshoz?Pl.Lassiból?
Kisebb kikötö merre van,ahol saját szervezésben kapitánnyal kishajóval ellehet jutni a környezö beachekre?Köszi!
Szia Evi27!
Én arra tippelnék, hogy ez nem az a sziget, ahol érdemes bicajozni, rengeteg a szerpentin, pl. éppen a Myrthosnál is.
Rákerestem a buszra, és találtam ezt-azt.
Abban nem vagyok biztos, hogy Lassiból közvetlenül elérhető lenne a Myrthos. De, a találatok szerint van busz Argostoliba, elég sűrűn. Onnan pedig a Fiskardóba indulóval biztos el tudtok jutni. Lehet, hogy másik járat is jó lehet, ezt nem tudom.
Találtam menetrendet is, de az sajnos nincs feltüntetve, hogy mikori.
Az interaktív térképen, amit beraktam, látszik buszmegálló a Myrthosnál. ( nem is egy) Az is elképzelhető, hogy van olyan járat, amiről a lehető legközelebb tudtok leszállni. Hogy lemegy-e teljesen, azt nem tudom.
De a pontos infóknak ott a helyszínen is utána tudtok érdeklődni.
https://www.kefalonia.net.gr/en/infoID.asp?CatID=21&ScatID=15&EntityID=83 https://www.kefalonia.co.uk/buses/ https://www.postmehome.com/pages/extrainformation/KtelBusses.asp
A második kérdésedre nem tudom a választ, de szerintem a Lassihoz közeli beachek elérhetők gyalog is.
#1861522012-06-03 17:52:35 Válasz a #186127. hsz-ra
A Myrthosnál lent ahol egyirányú lesz a parkoló ott van buszmegálló,láttam is tavaly ott menetrend szerinti buszt.
Ma kelebiánál mentem ki, kifelé 5perc,vissza 12. a legközelebbi kúton 95-ös 159,9 din.
Utána érdeklődtem a bőrönd súly határairól.Az utazási irodám /Personal Tours/ azt mondták, hogy nekik szerződésük van a travelservice-vel a 20kg súlyhatárról. Felhívtam a travelservice-t és ezt ott is megerősítették!
Köszi az infot, már kezdtem megzavarodni, hogy 15 vagy 20, volt némi ellentmondás.
#1861642012-06-03 19:18:12 Válasz a #186156. hsz-ra
Köszönöm zsofi, minden aktualitás érdekes! Bár látom Te Svoronatába mész, azért biztosan kimozdulsz onnan, mi sem egyhelyben tespedést tervezünk S hát nyilván nem csak én leszek kíváncsi a tapasztalataidra. Egyébként ahogy elnézem, máshol sem igazán nagy a pörgés, szerintem minden információ-morzsára le fogunk csapni.
#1861692012-06-03 19:35:55 Válasz a #186164. hsz-ra
igen, szeretném a lehető legtöbb mindent megnézni, de erre 8 nap, ami igazából csak 7 - a visszaút kora reggel van - nem elég...
azért igyekszünk
találtam valamit, ha újdonság akkor örülök, ha nem akkor ismétlés
Argostoli-Lixouri komp 13.60 € / fő, bár Marcsi említette korábban, hogy kb mostanság áremelés lesz... kiindulópontnak jó.
Lixouriba mi biztos ilyen módszerekkel szeretnénk eljutni, Xi-re pedig megy le busz, azt 1 € -ért láttam/ fő.