Platamonas
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 706
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Horvathjne
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186321 Üzenet linkje2012-06-04 19:54:46 

Június 16-án irány Platamonas! Az időjós szerint eső lesz, legalább 3 napig. Lehet hinni nekik?
# 707
Lacka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
180 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186322 Üzenet linkje2012-06-04 20:04:58  Válasz a #186321. hsz-ra Előzmény #186321

Szerintem két hétre előre egyetlen időjósban sem lehet megbízni, talán ha pár napra előre. Mindenestre itt 3 (és néha 6) napos előrejelzés is van.
# 708
Horvathjne
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186833 Üzenet linkje2012-06-08 22:21:25 

Igazad van Lacka, tényleg naponta változik az előrejelzés. Még egy hét, és majd személyesen megtapasztaljuk az időjárást. A családom szerint már csak erről tudok beszélni, talán igazuk is van, de én már nagyon várom, hogy elinduljunk.
Egyébként szúnyogriasztót mindenképpen vigyél, legfeljebb nem kell használni. Három éve Kos szigetén belőlünk vacsoráztak a szúnyogok, akkor megfogadtam, hogy többé nem leszek táplálék.

# 709
Lacka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
180 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#186835 Üzenet linkje2012-06-08 22:25:21 

Ok, köszi. Καλές διακοπές!
# 710
Horvathjne
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187471 Üzenet linkje2012-06-14 18:10:23 

Sziasztok! Úgy látom senki nem megy Platamonaszba mostanában. Én holnap megyek, ha visszajöttem, majd beszámolok, hogy milyen volt, ha érdekel valakit.
Még két nap, és lógatom a lábam, kezemben egy koktélos pohárral, és hallgatom a tenger hullámzását, miközben süt rám a nap. Kell ennél több? icon_lol.gif

# 711
Csillag60
Aktív fórumos
Aktív fórumos
126 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187479 Üzenet linkje2012-06-14 18:24:15 

horvathjne írta:
Sziasztok! Úgy látom senki nem megy Platamonaszba mostanában. Én holnap megyek, ha visszajöttem, majd beszámolok, hogy milyen volt, ha érdekel valakit.
Még két nap, és lógatom a lábam, kezemben egy koktélos pohárral, és hallgatom a tenger hullámzását, miközben süt rám a nap. Kell ennél több? icon_lol.gif

Hát kicsit sárgulok az irigységtől!!! Sajnos nekünk az idén nem jött össze, így maradnak az emlékek, hisz tavaly csodás nyolc napot töltöttünk ott!!! Érezzétek jól magatokat!!!

# 712
Horvathjne
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187480 Üzenet linkje2012-06-14 18:28:10 

Úgy lesz! icon_biggrin.gif
# 713
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190256 Üzenet linkje2012-07-05 22:31:42  Válasz a #187471. hsz-ra Előzmény #187471

Szia horvathjne!
Szerintem már itthon lehetsz...engem érdekelne az a beígért beszámoló icon_rolleyes.gif Annál is inkább,mert nagyon szeretem ezeket olvasgatni,ill az idén kacérkodom Platamonnal (mivel itt még nem voltunk icon_smile.gif Ha megírod,utána majd még biztos kérdezek icon_biggrin.gif Kösziiiiiiiiiiiii! Remélem szuper nyaraláson vagy túl?! icon_wink.gif

# 714
Lacka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
180 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190417 Üzenet linkje2012-07-08 08:12:39 

Nos hát akkor jó nyaralást mindenkinek, minket vár a gyönyörű Hellász, konkrétan Platamonas.
Délután már a tenger hűsít, nem a szobai ventilátor...

Καλό ταξίδι, καλές διακοπές!

# 715
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191970 Üzenet linkje2012-07-23 21:51:30  Válasz a #190417. hsz-ra Előzmény #190417

Szia Lacka!
Konkrétan hozzád fordulnék icon_smile.gif mert hiába jövök ide minden este,itt nincs élet icon_sad.gif Senki nem megy Platamonasra????
Na mindegy...csak bízni tudok benne,hogy te legalább még idő nap előtt elolvasod az üzikémet icon_eek.gif Platamon lenne az idén az úticél...de szeretnék róla infókat...légyszi-légyszi írj valamit icon_wink.gif vagy valaki reagáljon már nekem icon_rolleyes.gif Ha írnál (vagy valaki írna)akkor konkrét dolgokat is kérdeznék icon_smile.gif és már hamarosan indulnánk...KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!

# 716
Pistike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#192058 Üzenet linkje2012-07-24 19:39:18  Válasz a #191970. hsz-ra Előzmény #191970

Szia!

Platamonas jó döntés, mi szombaton jöttünk haza és nagyon jól éreztük magunkat! Az időjárással biztosan nem lesz gond! icon_cool.gif
Platamonas nyüzsgő üdülőhely, nekem jobban tetszett, mint Nei Pori.
A part Platamonasnál viszonylag gyorsan mélyül-kavicsos- kb. 8m és nyakig ér, de emiatt tisztább is , mint Nei Poriban( lassan mélyül-homokos-)
Árak: Gyros:2,5EUR, Frappé:2,5-3,5EUR Ásványvíz 1,5l :0,59- , Fagyi:1,5- , Barack: 2 EUR -
Amit érdemes kipróbálni:
Platamonas: Gyros (templommal átlósan, a fagyizó után)
Nei Pori: Vulcano Pizzeria () - ajándék fagyi icon_rolleyes.gif
Péntekenként piac NeiPoriban!

Ha autóval mentek, akkor még szívesen tudok infót adni, írj nyugodtan!

Jó pihenést!

# 717
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#192074 Üzenet linkje2012-07-24 21:56:58  Válasz a #192058. hsz-ra Előzmény #192058

Szia!
Végre-végre-végre,valaki megszólalt icon_surprised.gif Köszönöm-köszönöm! icon_biggrin.gif
Az a helyzet,hogy jubilálunk icon_lol.gif mert a 10.görög utunk és mindig autóval voltunk és megyünk...de azért ha van olyan infód,amit úgy gondolsz,hogy jól jöhet,azt megköszönöm icon_smile.gif ezzel kapcsolatban nem is tudok mit kérdezni.Nei Poriban voltunk 4 éve...hát most biztos megköveznének icon_wink.gif de nekem annyira nem jött be icon_redface.gif a partja gyönyörű volt,de maga a falu...szóval nem annyira.Nekem a nyüzsis,sok boltos,mégis görögös helyek tetszenek,na de ízlések és pofonok icon_wink.gif 1-2-szer átmentünk Platamonra és az nekem bejött,mármint a nyüzsije,fürödni nem jártunk oda,azt nem tudom.Azért szeretnénk most odamenni,mert több az esély,hogy Athénba eljutunk,ill.elég sok minden más programot is tervbe vettem még,sok a látnivaló.Tehát kérdeznék,ha már voltál ilyen kedves icon_smile.gif
Egyáltalán nincs homokos partrész itt??? (valahol olvastam róla)Ha van,az merre található Platamonan?
Mi már 3.alkalommal megyünk most úgy,hogy ott keresünk szállást.(eddig O.Beachen és Sartin sikerrel jártunk,hamar találtunk és olcsóbban is)Szerinted itt mi a helyzet?Árak?Merre érdemes leparkolnunk és keresgélnünk? (esetleg homokos part közelben)
Az Anett tours képviselete merre van?(ha tudod)
A várhoz feljutás hogyan?
Éttermek?(ahol érdemes enni és nem pizzát,hanem tengeri herkentyűket)
Magyarok sokan vannak?
Szerveznek-e Skyatosra hajókirándulást és mennyiért?
Athén mennyibe kerül?
Maga a település könnyen eligazodható?
A kagylóházhoz hogyan lehet eljutni és az ófaluba?
Háááááááát bocsánat,hogy így megbombáztalak,de szeretek felkészülten menni és a személyesen átélt dolgok a számomra leghihetőbbek icon_smile.gif Nagyon-nagyon köszönöm,ha válaszolsz és ha még valami eszembe jut...kérdezhetek????????? icon_smile.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif

# 718
Pistike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#192146 Üzenet linkje2012-07-25 17:25:37  Válasz a #192074. hsz-ra Előzmény #192074

Szia!

Mi is autóval voltunk, Debrecenből indultunk Gyulán keresztül! A határoknál nem volt várakozás, max. 20 perc, Szegeden tavaly közel 2 órát vártunk! Érdemes a reggeli órákban átkellni a határokon, ez a visszaútra is igaz.
Benzinárak: Romániában kb. 370 Ft, Szerbia: mo.-i árak, Macedónia: 36X Ft, javaslok bankkártyát használni!

Az autópályáról érdemes Leptokaria-nál lemenni és utánna alsőbbrendű úton elérni Platamonast, így spórolhatsz kb. 3 EUR-t!

Platamonasban a part homokos, viszont a meder kavicsos, nem tudok teljesen homokos részről!
Mi szállodában voltunk félpanzióval, így csak délben ettünk, a korábban írt gyros-ost ill. a Vulcanot ajánlom -a Hellasz.hu-n olvastam én is-.Láttam kiírva szabad szobákat-apartmanokat, biztosan nincs annyi lehetőség, mint NeiPoriban.
A központ úgy érhető el, hogy amikor beérsz Platamonasba-hosszú egyenes út végén- elágazik az út -mehetsz jobbra : Nei Pori felé ill. egyenesen: ezt válaszd- ez az egyirányú utca visz a központba.
Anett Tours irodát, kiírást nem láttam!

Felmentünk a várba 2EUR/fő/felnőtt, gyermek: ingyenes, lent nyitva lesz az ajtó, gyalogolni kell egy keveset, hogy a vár bejáratánál venni tudsz jegyet, érdemes felmenni szép a kilátás. GPS egyszerűen odavisz, illetve a táblákat figyeljétek!

Athénban nem voltunk, Skiathos: 40 EUR/fő én egy kicsit drágának találtam gyerekekkel, bár mi 10 évvel ezelőtt már voltunk, amennyiben nem voltatok, biztosan nagy élmény lenne.
Autóval nem érdemes menni, mert nagyon sokba kerül az autópályadíj, illetve többen mondták, hogy nem találták meg a kikötőt.

Remélem tudtam segíteni!

Jó utat Nektek!

# 719
Aphrodite67
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#192712 Üzenet linkje2012-08-02 17:40:06  Válasz a #192146. hsz-ra Előzmény #192146

Szia!Köszönöm az infókat!!!!!!!!Bogarászok még továbbra is imitt-amott! icon_smile.gif De te is segítettél,köszi még egyszer!!!!!!!!!!
# 720
Rosalia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
16 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#192737 Üzenet linkje2012-08-02 21:48:06  Válasz a #192712. hsz-ra Előzmény #192712

Szia! Az Anett tours képviselete Nei Poriban van. Kukkants be a lapjukra (anetttours.hu) Ott talász Platamonról és Nei Poriról is térképet valamint a fakultatívok árát is. Platamonban több strand is van. A nagy strand az a templom és a kikötő szomszédságában van. Ennek a partja köves és egy jó darabig a víz is, de aztán az homokos. A homokos strandok (part és tenger) a nagy strandtól balra, általában kisebb öblökben vannak. Most ennyit, ha eszembe jut valami kérdéseid kapcsán, akkor írok icon_smile.gif Vagy ha lenne még kérdésed..................icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 47 48 49 ... 57 58 59   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu