Miti!
A Melissa szurdokról jövőre kifaggatlak, pontos infók kellenek majd róla. Ha vannak ilyen tippjeid, oszd meg velünk, mert én ilyenekre (is) vadászom!
Köszi!!!!!!!!!!!!
Valóban nagyon szuper, már kis is nyomtattam A3-as lapra, ha esetleg a GPS nem működne megfelelően a szigeten. Viszont itt lenne is egy kérdésem, hogy ezek milyen nyelven vannak Apollonioni (Vassiliki); Ellomeno (Nidri) ? Mert a nokia maps-on így vannak a városok nevei
A kérdést passzolom. Nekem android-os telóm van Google maps, Sygic és IGO navikkal és mindegyiken stimmelnek a településnevek.
A google maps viszont nem ilyen részletes, mint ez a térkép, amit mellékeltem - utóbbin látszanak a gyalogos utak és a föld utak is, míg előbbin nem. Én képként felteszem a telóra is és nagyítva jól használható lesz majd!
Valóban nagyon szuper, már kis is nyomtattam A3-as lapra, ha esetleg a GPS nem működne megfelelően a szigeten. Viszont itt lenne is egy kérdésem, hogy ezek milyen nyelven vannak Apollonioni (Vassiliki); Ellomeno (Nidri) ? Mert a nokia maps-on így vannak a városok nevei
Most néztem meg nekem iGO-m van és szint úgy ezeket íja ki. 2011 Q3 térképpel.
kavalikeftara jobb ut vezet, mint mondjuk gialosra es en azt mondom, h mivel az egremnire vezeto ut uccso parszaz metere murva, szinte jobb annal is.. megali petrara pedig siman at lehet setalni (kb. 50 m) kavalikeftarol a koveken es a sziklakon (nem nehez dolig tenyleg. papucsban is abszolvalhato.)
ugyhogy ez teves informacio, szerencsere.
az en kedvencem egyebkent a ketto kozt volt, ket nagy szikla kozott, egy olyan tiz meteres resz, ahol kvazi sajat es 'elzart' strandot elvezhetett az ember, napozos resszel, ha szukseges arnyekkal... na es csodakek es tiszta tengerrel.