#1865492012-06-06 17:47:07 Válasz a #186466. hsz-ra
Csak azt nem értem, hogy tegnap 23 órakor leltél rá, de június 6-ai leközléssel.
Próbáltam rákeresni máshol, de semmit nem találtam ezzel kapcsolatban. Mondjuk nem tudom, hogy ennek örüljek-e
32. FATAL In August 1955 at Budva, Adriatic Sea, MONTENEGRO, there was a fatality caused by a great white shark. Details unrecorded.
33. FATAL In 1956, at Kerkira, Corfu Island, GREECE, a 15 your old girl (surname Margoulis) was killed by a great white shark while swimming off a yacht. Her body was not recovered.
28.On the 17th of August, 1951, at Corfu Island off Royal Residence, Mon Repos, GREECE, 18 year old George Athanasenas was injured by a great white shark.
27. FATAL On the 17th of August, 1951, at Corfu Island off Royal Residence, Mon Repos, GREECE, 15 year old Vanda Pierri was eaten by a great white shark. Body not recovered.
Mint látható a 33-as hírt írta mostani dátumra, de a valóságban 1956-ban volt.
#1867152012-06-07 23:14:32 Válasz a #186714. hsz-ra
És ami a legjobb az egészben, hogy a dátum mindennap frissül.
Tegnap, még az ominózus utolsó támadás 6.án volt, ma 7.-én.
Gondolom, holnap 8.-ai hír lesz belőle.
A másik lap sem sokkal különb, mert odabiggyesztették a kefaloniai Myrthos-beach képét, Korfu felirattal.
Bár ettől az adatok még lehetnek pontosak.
Ezek után kíváncsi leszek, hogy holnap is lesz-e cápa-támadás.
en meg attol tartok,hogy a 4-5 nap mocizas nem lesz eleg,hogy mindent megnezzunk.mert a tobbi napon szeretnenk pihizni is meg elmenni hajokazni Paxi-Antipaxi szigetekre.
en meg attol tartok,hogy a 4-5 nap mocizas nem lesz eleg,hogy mindent megnezzunk.mert a tobbi napon szeretnenk pihizni is meg elmenni hajokazni Paxi-Antipaxi szigetekre.
Biztos, hogy nem lesz elég! Mi tavaly 2 hetet mociztunk körbe, de még így is sok minden kimaradt. Ezért idén megint 2 hét, de csak a pótlások miatt!