#1866522012-06-07 14:58:13 Válasz a #186641. hsz-ra
Koszonom Melus, erlelodnek a gondolatok es a tettek:) Szep lassan kialakul minden.
A tegnap egy orat azzal toltottem, hogy utana neztem interneten annak, hogy kell e utlevel Szerbian, Macedonian keresztul. Azt olvastam nem kell.
Erre ma egy utazasi iroda ezt irta nekunk: "Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás megkötése KIEMELTEN javasolt, mivel az utazás nem EU államon keresztül történik. Az utazáshoz útlevél szükséges."
Biztositast termeszetesen kotunk.
Ti hogy tudjaktok kell utlevel, vagy elegendo a szemelyigazolvany?
Koszonom! Ha mar betelt a "kerdesekbol eleg" poharam, szoljatok
#1866542012-06-07 15:11:01 Válasz a #186652. hsz-ra
Malika!
Nem kell útlevél, elég a személyi, de az lehetőleg kártyás legyen!
Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel, aki tud az válaszol, úgyis.
Ha meglesz a foglalásotok, alaposan fel is tudsz készülni a szigetből.
Mármint, ha van kedved hozzá.
Érdemes visszaolvasgatnod a fórumot, legalább két hónapot, mert már szinte minden infót összeszedtünk, kivéve az idei aktualitásokat.
Persze, azokkal kapcsolatban, folyamatosan várjuk az új híreket.
Azért a régebbi oldalak is érdekesek, kérdés mennyi időd van erre.
Holnap eljön a Te napod!
Hidd el, mi is várjuk már!
Kívánok minden szépet és jót ami kell egy igazi nyaraláshoz!
Aztán legyünk majd eszedben, ha megjöttél!
#1866572012-06-07 15:26:39 Válasz a #186652. hsz-ra
Malikának ! Az utazási okmánnyal kapcsolatos kérdésedre a választ a külügyminisztériumtól is megtudhatod ha a kozkapcsolat@kum.hu e-mail címen megkérdezed.
#1866582012-06-07 15:31:53 Válasz a #186654. hsz-ra
Koszonom Melus, nagyon kedves vagy!
Most irtam meg az utazasi irodanak, hogy a Renier apartmanhaz 1 em. 26-os szobat szeretnenk, 2 fore, julius 7 es 21 kozott. Hat nagyon remelem sikerul befoglalni uhhh, nagyon izgulok:)
Most valahogy a munkahelyemen is nehezebben viselem azt, hogy allandoan munkam van, mert szinte semmi idot nem tudok tolteni a visszaolvasassal. Estenkent potolok valamelyest. Sokat olvastam vissza mar itt is, meg az indexen is, de nem hogy megvalaszolodnanak a kerdeseim, hanem egyre tobb lesz:)
Holnap reggel indulunk, elérkezett végre a mi időnk is!
Már bepakoltam a táskákba, csak még az útra való szendvicsek elkészítése vár rám.
Nagyon várom a holnapi indulást!
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, a segítséget és a hasznos információkat, amelyek alapján sikerült felkészülnünk várhatóan egy csodás nyaralásra!
Amint lesz lehetőségem jelentkezem és megosztom Veletek a tapasztalatokat. Addig is mindenkinek kitartás!
#1866622012-06-07 15:39:48 Válasz a #186658. hsz-ra
Nincs mit!
Ez a szoba jó választás, szerintem
Pláne, az én szempontomból Mert mi a 27-esbe megyünk.
Remélhetek Tőled, majd egy első kézből való beszámolót a házról?
Bár nem izgulok miatta, elvégre nem lakni megyünk oda.
Sziasztok!
Mi most jún.18-án indulunk a párommal Lassiba!Az lenne a kérdésem,hogy Lassin belül a strandok kb. milyen távolságra vannak egymástól?Hozzánk a Makris Yialos strand lesz a legközelebb de az összesre kíváncsi vagyok!A strandokon kívül valaki még tud valamit ajánlani amit érdemes Lassiba megnézni?
Közönettel:Reni
#1866922012-06-07 20:25:35 Válasz a #186683. hsz-ra
Annak érdekében, hogy ne veszítsünk el egy napot mi a véleményetek az elképzelésemről?
Most, hogy a szállásunk megvan július 7-től, ami szombat, viszont mi még pénteken dolgozunk, tehát csak késő délután tudunk indulni, ezért kizárt, hogy a reggeli kompot elérjük. Inkább Lefkadán, vagy Astakosban szeretnénk kompra szállni, mert Killini elég nagy kerülő..
Szerintetek eltudunk érni valamilyen kompot szombaton? Vagy ez túl nagy kerülő lenne?