#1866952012-06-07 20:58:28 Válasz a #186692. hsz-ra
Kozben sikerult megneznem a kompjaratokat es talan a Vassiliki Lefkada-Sami Kefalonia lenne a megfelelo nekunk. Ez 18:15-kor indul es 20:30-kor er Kefalonia.
Viszont nem sikerult komp arakat talalnom. Ez a komp nagyon sokat megy, lehet, hogy draga is. Tudtok komp arakat mondani nekem?
Amugy, ha este erkezunk van esely arra, hogy valaki atadja a szobat nekunk?
Kozben sikerult megneznem a kompjaratokat es talan a Vassiliki Lefkada-Sami Kefalonia lenne a megfelelo nekunk. Ez 18:15-kor indul es 20:30-kor er Kefalonia.
Viszont nem sikerult komp arakat talalnom. Ez a komp nagyon sokat megy, lehet, hogy draga is. Tudtok komp arakat mondani nekem?
Amugy, ha este erkezunk van esely arra, hogy valaki atadja a szobat nekunk?
Valószínű, hogy ettől több komp lesz főszezonban, szerintem. A jó része még csak június végéig van fent.
A legrövidebb útvonal Vassiliki-Fiskardo, Kb. 40€/autó, személy/8-10€
Pontos árat még nem tudunk, de Marcsi ígért nekünk.
A Vassiliki-Sami kicsit hosszabb táv, így gondolom az ára is több.
Astakos is lehet alternatíva, én azonos árra saccolom, a Vassiliki-Samival.
Killini nagyon nagy kerülő, nekünk autósoknak.
A szobát tuti megkapjátok, tavaly Toloban mi az ajtóban találtuk a kulcsot, aztán később lejelentkeztünk Áginál. Itt nem tudom, hogy mi a rendszer, de nincsenek afelől kételyeim, hogy ne tudnánk meg időben.
#1867042012-06-07 22:10:57 Válasz a #186696. hsz-ra
Ertem, koszi! Remenykedve varok, hatha lesz meg mas indulasi idopont is.
Ezek a komp arak oda-vissza ertendoek, vagy csak egy ut? Eleg huzos lenne 120 EUR csak kompra.
#1867132012-06-07 22:49:53 Válasz a #186704. hsz-ra
Ezek egy út árai, és elég húzós.
Jelenleg talán ettől olcsóbb még az ár, azért írtam körülbelül árakat, mert Marcsi szerint emelik még az idén.
De hátha nem, azért még reménykedhetünk.
A szigeten viszont nagy előny lesz a saját autó, mert rengeteg a látnivaló, és így bérelni nem kell. a két hét bérlés több lenne, mint a komp ára.
Bár azt nem tudom, hogy Ti mennyi csavargást terveztek, mi sokat.
Én is láttam, hogy megváltozott a Grand weboldal.. Nem rossz.. De a fakultatív programok ma sincsenek feltöltve..((( Remélem nem azért nem töltötték még fel, mert drágább lett...
Bizony.. Már csak 21 nap és vár a csodás sziget.. Be is vagyunk sózva..
Nem csak Te vagy ezzel így.. Sokan vártak/várnak még hátha lejebb mennek az utazások árai.. Szerintem annyira nem fog.. Főleg ha a választások nem a megfelelően alakulnak.. Én inkább lefoglaltam időben (január elején).. Így nem csúsztam le a jó szállásról..
Szerintem valamilyen kiránduláson lehet Marcsi és nincsen ideje írni.. Nyugi válaszolni fog majd.. Kezdődik a főszezon hamarosan a teendő is több ilyenkor..
Nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fog majd Marcsi válaszolni..))
Stormyboy, örülök, hogy sikerült az autót lebizniszelni
Niki! Így utólag is - sajnos lemaradtam kissé - kívánnék Neked élményekben gazdag, fantasztikus nyaralást! Önző módon azt remélem, hogy ebből mi is profitálni fogunk
#1867392012-06-08 09:36:40 Válasz a #186684. hsz-ra
Szia Rensoá!
Szeretném javasolni, hogy olvasd vissza fórumot, keress ráa kulcsszóra: Lassi: itt minden ezzel kapcsolatos hozzászólást kidob. (éttermek, autóbérlés stb) a fórumozók tapasztalatai alapján. Lassi a főváros melletti "üdülőtelepülés" inkább, effektíve látnivaló nem túl sok van, inkább a fővárosban. Kis segítség az alábbi link, ahol virtuális sétát tehetsz Lassiban. Jó csemegézést!
Most fel fogok tenni egy nagyon láma kérdést, előre is elnézést érte, de egyszerűen nem jövök rá...
Melyik az a mini Myrtos beach? Nagyon béna lehetek, hogy nem találom, már szinte az összeset beazonosítottam, ezt hivatalosan másként hívják, hogy nem lelem?
Köszönöm: zsokri
#1867632012-06-08 11:18:23 Válasz a #186757. hsz-ra
Zsokri!
Ez egy nagyon jó kérdés, hogy merre felé van a Mini Myrtos beach..)) Engem is érdekelne..
Valahol mintha már olvastam volna róla, hogy hol is van.. De nem tudom hol, mikor.. Nem ugrik be..(
És ez nem Láma kérdés.. Erre való a fórum.. Megkérdezi mindenki amit nem tud..
Nyugi hamarosan jön Melus, Kónyu, Marcsi.. Ők tuti tudják erre a választ..
#1867652012-06-08 11:25:42 Válasz a #186763. hsz-ra
Sziasztok!
Szallas befizetve Nagyon keszulunk mar, meg 30 nap
Melus, valoban huzosak ezek a komp arak, na meg ha meg emelnek is rajta.... Mi is sokat szeretnenk csavarogni, ezert valasztottuk az autozast. Biztos huzos lesz majd, de Kefaloniaert mindent:) Epp mondtam a kedvesemnek, hogy matol zsirosdeszkan elunk az anyagiak miatt Sajnos, kesore almodtuk meg ezt az utazast, igy minden masfelszer annyi, mintha januarban foglaltuk volna le.
Isti, bocsanat de nem lattam, ti hol szalltok meg?
Komp ugyben kerdeznek meg, hogy mennyivel elotte kell helyet foglalni? Mikor varhato valtozas a jaratokban? tudjatok esetleg?