sziasztok tegnap délben értünk haza nei poribol ha valaki kiváncsi valamire szivesen válaszolok ha tudok az árak minimálisan emelkedtek. Mi a grand toursal mentünk a marianna apartmanba.
engem érdekelne hogy lehet e már fürödni a tengerben vacogás nélkül?
"ha fázol öltözz fel, ha meleged van vetkőzz le". Edzés kérdése.
sziasztok tegnap délben értünk haza nei poribol ha valaki kiváncsi valamire szivesen válaszolok ha tudok az árak minimálisan emelkedtek. Mi a grand toursal mentünk a marianna apartmanba.
Engem is minden apró részlet érdekelne!!! (Már hétfőn megyünk!! )
mi igaz abból hogy nem fogadják el a bakkártyához kapcsolódó utasbiztosítást Macedóniaban? Teljeskörű Chartis...
Busstzal mennénk jövőhéten és nem szándékoztam másikat kötni, mivel ezért már fizettem
Szabad | #186746 | 2012-06-08 10:10:46 | Válasz a #186632. hsz-ra
A tenger min. 25C, én nem szeretem a hideg vizet, de sztem kellemes.
Szabad | #186748 | 2012-06-08 10:16:45 | Válasz a #186720. hsz-ra
Sziasztok!
Az árak sztem nem változtak:
Sör:0,7 Eurótól
Tej:1 Eurótól
Kenyér,bagett:0,7 Eurótól
Víz:1,4 Eurótól/6üveg
Gyros pitában:2-2,2Euró
Pizza:7 Eurótól
Fagyi:1 Euro/gombóc
Görögdinnye:0,7Euro/kilo
Nei Poriban pénteken van piac, ott még olcsóbb minden.
Remélem segítettem, jó nyaralást mindenkinek!
sokat segitettél föleg a vizhöfok kérdésben
az árak nagyon nem változhatnak mert az euro sem zuhant a mélybe, igaz forintban mérve már más a helyzet,lényeg hogy a gyros még megfizethetö
T. Karirobi
Nekem hitelkártyám van és ahozz van "világ" családi biztosításom.
Kérni szoktam a banktól igazolást, ( hívatalos biztosítási szerződés aláírva lepecsételve, had örüljenek) azt viszem magammal, hogy legyen mit felmutatnom.
Pl.Ukrajnában is kérték a zöld kártya mellett, nem csak a Macedonok, de a Montenegróiak is.
sziasztok bocs hogy ilyen soká válaszolok csak itthon káosz volt mire hazajöttünk a kutyánkat is állatorvoshoz kellett vinni mi 28-dikán indultunk első két napban nem volt még minden nyitva valamint kicsit hideg is volt 2010-ben egy héttel korábban mentünk akkor már minden nyitva volt . A tenger viz kb 22 fokos de utolso napokban már melegebb volt biciklit 2 órára 1.5 euro , kvad 180 köbcentis 15 euró két orára az 50-es 10 euró.tej 1.20 -tól,kenyér fél kilos 80 cent ,giros pita 2.50, étteremben giros tál 5.90,suvlaki 6.90,jegeskávé 3,euró,a kisvonat ára maradt 3 euró,coca cola 1literes 2 euró,ásványviz 6,másfélliteres 1.50-tól,volt 2 literes szénsavas üditők 75 centért,sütemények 2.50, . ha valakinek még van konkrét kérdése szivesen válaszolok.Mi egy kicsit cslodottak voltunk mert eddig mindig az apollon travellal utaztunk a dora apartmanba januárba szerettünk volna náluk foglalni de nem volt helyük erre az időpontra de ha jövöre megyünk csak velük.Az apartman kicsi volt szerintünk öt főnek valamint az utazás,győrből délben indultunk és este fél hétre értünk szegedre.
Köszönjük a friss infókat!!Engem érdeklne még,hogy rostos üditők (nem feltétlen 100 %-os) milyen árban vannak ill vannak-e??Kicsi fiam általában ilyeneket iszik,s nem szeretnék cipelni!
Katica!A GT-ban,az apartmanban vagy magában Nei Poriban csalódtál??
Köszi Csarlsz, ez eszembe se jutott
Fel is hívtam a bankot aztán bekértem tőlük egy igazolást, majd küldik mailben
Elvileg annak már biztos elégnek kell lennie
mi a grand toursba csalodtunk és az apartmant találtuk kicsinek de nei pori akkor is a kedvenc helyünk marad és még sokszor szeretnénk oda menni.Rostos üditőt egyszer vettünk csak három literes 1.80 euro volt de éttermekben dcsuzok 2,3 euro két deci.