#1867952012-06-08 13:57:11 Válasz a #186793. hsz-ra
Azt vettem észre, hogy nem lehet egy üzletre hagyatkozni.
Mi vásároltunk a Valtosnál lévő camping közértjében, aztán a Coopban és a Dallasba (ezek a leg olcsóbbak) . Mindegyiket könnyen megtaláljátok.A fél kilós száraztészta pl. a mentőállomásnál levő nagy közértben 0,5 E, a Coopban ugyan ez 1,10. Viszont valami meg a Coopban olcsobb. A Valtostol felfelé menő utcácskákban minden háznál, apartmannál fóliasátras zöldségtermesztés van és ők ott adnak is amit szeretnél. Itt töredék a paradicsom, kígyóuborka, paprika, padlizsán. Parga jól átlátható, könnyű felfedezni.
#1867972012-06-08 14:04:35 Válasz a #184668. hsz-ra
Látom, hogy a Villa Dimitrisz lesz az egyik apartmanotok. Ott a házinénitől tudsz friss zöldséget vásárolni. Na és az apartman szerintem a legjobb apartman ahova Magyaroknak helyet adnak.
Nagy, tágas és gyönyörű tiszta. És nem utolsó sorban kb.4 pec a tengerpart leg szebb része. Szuper.
Mi 600 EURO-t tervezünk vinni és még a gyerkőc is hoz 100-at, de a férjem mindég aggódik, hogy kevés lesz, pedig tavaly is megmaradt a fele. Időnk az jó lesz azt hiszem és ha megjöttünk majd írok. Addig mindenkinek további szép napot kívánok és most már lassan kezdünk készülődni. SZIASZTOK!!!!
#1868272012-06-08 21:33:23 Válasz a #186821. hsz-ra
Igen, mindkét apartman szép, bár a Vassot csak kívülről láttam. Igen csak itt van homokos part. Ezektől az apartmanoktól ide sétálsz le pillanatok alatt.
Mi a városba 20 perc alatt kényelmesen besétáltunk, nem volt távolság számunkra.
Jó nyaralást Beetle, gondolom már nagy készülődésben vagytok. Mi is már számoljuk a napokat bár a miénk még kicsit odébb van. Öröm látni, hogy mostanában már milyen kánikulák vannak kint és milyen szép az idő.
Mi a legjobb grillezett polipot eddig Pargán ettük A Piso Krioneri strandnál lévő Krioneri tavernában és ráadásul hatalmas adagokat attak Igaz kicsit kiesik a városközponttól,de érdemes elsétálni arra is.Bár lehet épp Nektek is arrafelé lesz a szállásotok Mi anno a Bakas apartmanban voltunk,így hozzánk nagyon közel volt. Egyébként a két hét alatt több helyen is kipróbáltuk a polipot,de messze ez a hely vitte a pálmát.
Jó készülődést,szép nyarat!
Napfény