Kicsit nevetségesnek tartom, hogy már lassan június közepe van és hidegen és esőn kívül nem nagyon produkált mást az időjárás. Irigylem a görögöket és azokat akik mennek Görörghonba. Valaki pár hónapja a legmelegebb és legszárazabb nyarat jövendőlte. Ennek ellenére csak azt olvasom hogy éppen milyen színű a vihar figyelmeztetés és mennyi eső esett... Vissza akarok menni Görörghonba és haza sem jönnék...
Sancho!
Teljes mértékben meg tudlak érteni.
Sajnos itt Magyarhonban, pláne itt keleten, de szinte tökmindegy, mert anyósék Somogyból sem mondanak mást, bíz vacak az idő. Nem kicsit, de nagyon. Debrecen ma reggel borongós 16 fok és szél, de MINEK!!!!???????
Semmi sunshine meg ilyenek:)
Találós kérdés!
Hogyan hívják a perverz napsütést??
Kis segítségre lenne szükségem! Mi a Stelitsa apartmanban fogink lakódni, ha van valakinek idei vagy tavalyi ott töltött emléke kérem szépen ossza meg velem , mert érdekelne nagyon!
Sajnos továbbra sincs zuhany a parton. Valahol a parti sétány végén eldugva van egy kis csap, ennyi. Ugyanúgy ahogy nyilvános wc sincs.
Mi egyszer amikor a sörök után el kellett mennünk, végül a Relax pizzériába mentünk el, mert egyedül ott volt a parton wc... Ezt mondjuk nem teljesen értem, de gondolom úgy vannak vele, hogy nem nagy falu, akinek kell az majd hazamegy.
Nos igen. Valahogy fura, hogy két napig jó idővan aztán két hétig esik és meg lehet fagyni. Az elmúlt néhány évben még nem fordult elő olyan, hogy ne hidegben, esetleg esőben induljunk Görörghonba és ne így érkezzünk meg. A taxis is azt mesélte, hogy rossz idő volt amíg kinn voltunk is. Vicc... Ott vidáman süt a nap, meleg van, itt meg alig várjuk, hogy egy picit jobb idő legyen, aztán megint beborul. Ma kivételesen süt a napocska, majd kiváncsi leszek, meddig tart a jó idő...
Biztos nem döntöttetek rosszul! Sarti csodás, rengeteg élménnyel vár Rátok. Ne aggódj szerintem bírni fogod. Láttam odakint pár kismamát - igaz nem tudom ők milyen formában utaztak ki.
Kívánom, hogy a kisbabáddal együtt nagyon jó utad legyen és kellemes nyaralásotok!
Szívesen!
Én meg azokat akik most mennek, szívesen lennék a helyetekbe!
Az árakat nem tudom. Azt tudom, hogy sokan visszamondták az utat a görögországi hírek miatt, ám a "rosszból" a tengerparton semmi nem érződik. Jelenleg elég jó árakkal dolgoznak, az előszezonnak is "köszönhető" sok helyen még alacsonyabb árakkal is, mert kevés a venédg... De hogy mi lesz főszezonban, nem tudom. Szerintem a tömegtől is függ majd!