Mikor mennétek??
Mi a földszinten laktunk és lakunk,nem nagyon zavart a pizsamás kávézás,ki sem nyitom a szemem addig amíg nem kávézom az apartman előtt,nincs ettől jobb gyönyörű fügefa alatt,rád süt a nap/már érzem is./A konyhában alapok,mint bármelyik apartmanban,de Efi pótol mindent ha kell.A fürdő mindegyikbe más van olyan ami hatalmas sarok káddal,és van amelyik kisebb,de fürdésre mosásra elég!!!
Szóval Neked tetszett a földszinti szoba. Onnan is van kilátás?
Ennél az apartmannál van, hogy a földszinten egy nagy egybenyitható lakrészt szednek ketté, és tesznek az ajtó elé egy szekrényt? Már annyit megnéztem nem emlékszem...
Ha esetleg vannak saját képeid a saját apartmanodról, adok mail cimet is küldhetnél. Vagy akár ide is felteheted.
a thasos.hu vannak képeim,de küldök ha akarod,de mindig szépítik,és változik.Igen itt van az össze nyitható mi ebbe megyünk,mert 4-en megyünk a Mamival és neki külön kell.Voltunk a tetőrbe is de ez nektek nem jó mert 6személys.Nagyon jó a kilátás és hűvös is van nem kellett légkondit használni ez augusztusban fontos lehet.Gyönyörű a kert előtte.
Itt emeleten nincsenek is stúdiók? (mármint két fősek)
Igazából valamiért idegesit az az egybenyitódós apartman - megint a hülyeségeim:) - mert azért az olyan mintha teljesen egymás szájában lennénk a szomszéddal... aki nekünk idegen lesz, mert csak kettecskén megyünk.
Nézem közben a Thasos.hu-t.
Nem hiszem,hogy vannak stúdiók,de Ági minden problémára talál megoldást.Rendesen fal van a két stúdió között másik apartmannál sem vastagabb csak,van ajtó ezt észre sem veszed mert mind a két oldalról szekrényt rak elé,ha nem mondjuk nem is tudod.Kérdezd Ágit ez a jelszó.De nagyon szívesen segítek,csak vannak problémák amit Őtud orvosolni.Mondjuk ez fő szezonban biztosan nehezebb mint itt az elején vagy a végén.
Szia Bocsika!
Nos, úgy látom az Ifigénia lesz a nyerő, visszaírt Ági, és megerősített a döntésemben.
Ráadásul szerintem mintha azt irta volna, hogy az emeleten is vannak stúdiók. (ezt csak a tárgyhoz irta, úgyhogy rá kell még egyszer kérdeznem.)
Egyébként az utalásnál hogy van, kapsz neten valami visszaigazolást, amit ki tudsz nyomtatni?
Okés akkor, bár már Ágitól is kértem a foglalásról bővebb infot.
Most már tuti lesz az Ifigénia, és ráadásul emeleti szobát fogunk kapni, úgy néz ki. Már alig várom, hogy az utazólistába is beirjam magam, de mig nem foglalunk, addig nem akarom. De a hónapban már lerendezzük a dolgot.
Nekünk már csak 9 nap,és indulunk.Jövök sok új információval az Ifigéniáról is.Meglátod jó hely.Legalább is nekünk bejött!!!Ági biztosan ír majd csak úgy gondolom most esküvője van.Magyar fiatalok gondolták úgy ott kötik össze az életüket!! De a honlapján minden le van írva.Tudni valók a szállásról rovatban /számlázási tudnivalók/ szerintem így találod meg!!
De jó Nektek, mindjárt ott lehettek, állitólag már jó meleg van Görögországban!
Nekem még munka van ezerrel, de majd augusztusban....
Talán ezért is rakom mindig a lehető legkésőbbre a nyaralást, hogy nehogy hamar letudjam, aztán itt szomorkodjak egész nyáron.
Jó lesz, majd hogy hozol friss infokat, az apartmanról csinálj majd nekem képeket.
Bocsika Neked már csak egy hét és indultok!
Mondta Melus, hogy mennek a Thassos találkozóra, meg állitólag Ti is.
Érezzétek jól magatokat, majd meséltek, milyen volt!
Kénytelen, kelletlen - ahogy mondani szokás, sűrűn jut eszembe Thassos! A múlt évben hoztunk futóbabot. /kértük, és nagyon szívesen adták/ Kb. 3o- 40 centis a hüvely, és apró barna a bab. Elvetettem, és szépen nő. Egész más a levele mint az itthoni megszokott. Amíg a hazai már szépen fut a támasztón, a görög még nem. Megkülönböztető figyelemmel kisérem, ezért is gondolok sokat a szigetre, és a kedves lakóira.