Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 5266
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Maartita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187751 Üzenet linkje2012-06-17 00:01:09 

Kónyu!

Én a helyedben elsüllyednék szégyenemben, mert amit te megengedsz magadnak az felháborító!!!
Hogy van bőr a képeden ilyen stílusban írni rólunk, akiket nem is ismersz!
Nehogy Te mondd már meg nekem, hogy mit kérdezhetek meg bárkitől itt a fórumon!
Ki vagy te, hogy diktálni akarsz?
Mondd csak te ismered az illemszabályokat, mert úgy látom NEM!
Az ilyen beszólásaidtól úgy gondolod, hogy nem telik a lap? Ki kíváncsi erre?
Nem így kellene felhívni magadra a figyelmet már megbocsáss!
Egyáltalán nem kevertük össze a topikot a chat-szobával!
Én amit akartam megkérdeztem tőle és ez téged mit zavart?
Honnan tudod, hogy más nem akar majd venni pl. pompomos papucsot? Azt hiszed mindenki majd csak a te infóidat gyűjti még 2 év után is?
Nagyon tévedsz szerintem!
Panni most volt kint sokkal frissebbek az infói, mint például neked! Ami engem érdekelt, arra tudott válaszolni és nekem ennyi elég is!
Légyszíves te se írogasd teli a marhaságaiddal a topikot, mert rohadtul nem érdekel senkit, hogy milyen bugyiszárítási nehézségekről nyitottál fórumot és ez látszik is, mert ha nem vetted volna észre 2006 óta nem írt oda egy épp eszű sem!
A kutyát nem érdeklik a tanácsaid!
Biztosan te szenvedtél chat-es betegségben, azért nem bírod elviselni, ha két ember egymásnak ír akár 3-4 infót, az meg nem az én bajom!
Egy jó tanács: mielőtt ide bejegyzést tennél írd le a kis bugyiszárítós fórumodba amit nyitottál a dühödet és a nem tetszésedet és talán kezelhetőbb marad ez a topik!

Kónyu írta: "...Én pl. most kikapcsolom a hsz-értesítőt ezen a topikon, úgysem ide készülök az idén, majd kiböjtölöm őket, az ilyen típusú fórumozók úgyis eltűnnek a nyaralásukból visszatérve, többnyire csak informálódni térnek be, azok kézhez vétele után már nem igazán izgatja őket, hogy mi lesz a topik sorsa."

Na ez egy nagyon jó ötlet a részedről! icon_biggrin.gif Támogatom és örülök neki!!! icon_biggrin.gif
Legalább nem boldogítasz minket a baromságaiddal és a cifra üzeneteiddel!
Nélküled is menni fog a topik hidd el! icon_biggrin.gif

Kónyu írta: "...Figyeld a hsz-számukat az ilyen chat-elős primadonnáknak..."

Egyikünk sem az szerintem és még egyszer ne próbálj meg ilyen jelzőkkel illetni, mert én sem írogatok rólad, hogy milyen vagy, főleg nem úgy, hogy nem ismerjük egymást! Szerencsére!!!
Nem akarok lesüllyedni a szintedre!
Egy ilyen vitatkozó ember, aki elveszik a részletekben és másokat piszkál, ahelyett, hogy a saját nyaralásával foglalkozna miből gondold, hogy ide való?
Jobban teszed ha a jövőben inkább saját magaddal foglalkozol és a bugyiszárítási baromságaiddal!
Ja és legközelebb vegyél inkább pompomos papucsot, mert úgy látom irigykedsz! icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif

Gondolom örülsz, hogy az új fórumozók miattad hagyják el az oldalt, nem pedig az én kérdésem miatt!
Azért ezen nem ártana ha elgondolkodnál! Szánalmas!
Engem felejts el légyszíves és a jövőben kímélj meg a megjegyzéseidtől!
Nem akarok veled vitatkozni!!!
Én úgy készülök és olyan infókkal a szigetre, ahogy nekem tetszik!
Ezt a stílust meg neked szántam, mert azt kapod amit érdemelsz!

Na pá!

Maartita

# 5267
Maartita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187753 Üzenet linkje2012-06-17 00:25:48 

Szia Isti26!

Köszönöm, hogy egy kicsit a védelmünkben írtál és nem minden esetben értettél egyet Kónyu véleményével!
Szerintem nagyon durva volt és goromba!
Nem gondoltam, hogy majd ekkora vita kerekedik egy papucsos kérdésből.
Azért nem a szuveníres topikban tettem fel ezt a kérdést, mert konkrétan arra voltam kíváncsi, hogy Skalában lehet-e kapni ha már oda készülök! Gondoltam, aki most ért haza onnét talán tudhatja.
Amikor a papucsos téma előkerült semmilyen lényeges infó nem érkezett a topikban, nem hiszem, hogy annyira megzavartam volna! Nincs még senkitől idei beszámoló, fotó stb....amiről érdemes lenne többet beszélni! Csak az apróbb infók!
Na de neked már csak 2 hét és élőben is láthatod ezt a gyönyörű szigetet!
Bízzunk benne, hogy addig lesznek még hasznos infók!

Maartita

# 5268
Vargazoli
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
28 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187754 Üzenet linkje2012-06-17 05:55:57 

Szia maartita !
Csak annyi hozzáfűznivalóm van az írásaidhoz, hogy mindennek megvan a maga helye, és idelye. Pl. otthon a bugyidat sem a fagyasztóban tartod.

# 5269
Mickay
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187767 Üzenet linkje2012-06-17 09:58:08 

Sziasztok! Tudna nekem valaki szép Beachet ajánlani Skálától olyan 40-50 km.körzetben,amit motoros túrázással el lehet érni? icon_smile.gif Vagy bármit amit érdemes megnézni? icon_smile.gif
# 5270
Kaliber
Aktív fórumos
Aktív fórumos
265 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187777 Üzenet linkje2012-06-17 11:51:02  Válasz a #187751. hsz-ra Előzmény #187751

Maartita!

off:
Na azért hátrább az agarakkal!!! Kónyunak maximálisan igazat adok az már más kérdés kicsit(?) durván fogalmazta meg, mondjuk te is kimutattad a fogad fehérjét a tündi-bündi pom-pom papucsos álarc mögött mi is rejtőzik.
Nehogymár te küld el kónyut a 68 db hozzászószólásoddal (a zöme annak is magánjellegű) ő 1460 hsz-al kicsit többet tett a fórumért mint te!

Egyébként pedig ez nem chat és nem facebook ott szokás minden éppen eszedbe jutó gondolatot beírkálni.
off vége!

# 5271
Zsofi86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187780 Üzenet linkje2012-06-17 12:45:48  Válasz a #187698. hsz-ra Előzmény #187698

Szia Marcsi!
Mondjuk Svoronata - Argostoli kompállomás... icon_smile.gif
Köszönjük a vízhő jelentést, nagyon örülök, hogy melegszik.. és még van egy hét! Úúúúú már csak egy hééét! icon_biggrin.gif

# 5272
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187796 Üzenet linkje2012-06-17 17:54:48  Válasz a #187751. hsz-ra Előzmény #187751

Egyszerűen döbbenet. icon_rolleyes.gif Pedig engem is támadtak, de egy szintnél nem mentek lejjebb icon_confused.gif Úgy tűnik megdőlt az a mondás, hogy a fiatal türelmes, az idős meg bölcs. Vagy az is lehet, hogy a "kivétel erősíti a szabályt" Minden esetre ha nekem ilyen szép avatar képem lenne, ügyelnék arra, hogyan reagálok.icon_biggrin.gif
# 5273
Evi27
Aktív fórumos
Aktív fórumos
56 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187846 Üzenet linkje2012-06-17 22:02:24 

Jó nyaralást azoknak akik holnap mennek nyaralni!!! icon_smile.gif
# 5274
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187862 Üzenet linkje2012-06-18 05:57:57 

Végre van eredmény,a konzervatív pártok győztek,Görögország marad az eu.övezetben,tehát mindenki bátran tervezgetheti (tovább)görögországi nyaralását icon_razz.gif A média most is előbb ijesztgette az embereket,mint hogy kiderült volna,hogy mi lesz...
Szép nyaralást mindenkinek Kefalonián! icon_razz.gif

# 5275
Napfény
Aktív fórumos
Aktív fórumos
355 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187863 Üzenet linkje2012-06-18 06:03:16 

A most utazókat igazi kánikula várja Kefalonián,egész hétre 33-35 fokokat jósolnak icon_razz.gif ,amit persze még többnek éreznek majd a páratartalom miatt icon_biggrin.gif
# 5276
Ananda9
Aktív fórumos
Aktív fórumos
292 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187881 Üzenet linkje2012-06-18 09:28:20 

# 5277
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187890 Üzenet linkje2012-06-18 10:00:14  Válasz a #187881. hsz-ra Előzmény #187881

Szia icon_smile.gif

Nagyon köszi, hogy betetted ezt a videót. Ugyan már láttam, de bármikor szívesen megnézem, hiszen, ha valaki megkérdezné: miért mindig Görögország? Akkoe ez egy jó válasz lenne rá. Aki nem érzi, az nem is érti icon_biggrin.gif Most már nálunk is kánikula lesz, őszintén szólva ezt már szívesebben tölteném Kefalónián icon_smile.gif Remélem, ha kicsit megnyugszanak a kedélyek, akkor ezt a csodaszép szigetet is többen választják kicsit: rájuk fér, hogy megtámogassuk kicsit a gazdaságot icon_smile.gif Még ha nem is teljesen önzetlenül tesszük icon_wink.gif icon_biggrin.gif
zsokri

# 5278
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187891 Üzenet linkje2012-06-18 10:01:45  Válasz a #187890. hsz-ra Előzmény #187890

Hát a kicsit kicsit sokszor fordult elő az előző beírásomnál. icon_redface.gif
Még NAGYON hétfő van. Elnézést kérek icon_rolleyes.gif

# 5279
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187892 Üzenet linkje2012-06-18 10:11:25 

Egy kis segítséget kérnék: visszaolvastam, de nem találtam választ, hátha valaki tudja: Porto Skala hotelba megyünk All I. ellátással. Kérdésem: ha mi mondjuk reggeli után egész nap kirándulunk vagy csavargunk, akkor az ellátásunknak "lőttek" vagy esetleg csomagolnak ilyenkor hideg kaját? Még sosem voltunk ilyen ellátással, dehát ez nászút icon_smile.gif
# 5280
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187894 Üzenet linkje2012-06-18 10:26:21  Válasz a #187892. hsz-ra Előzmény #187892

Nikóca!

Jómagam ugyan sosem voltam ilyen ellátással, de azt hiszem nem szoktak csomagolni, ez olyan bukós dolog. Aki jövős-menős, annak ez nem éri meg, dehát igazad van: a nászút az nászút icon_biggrin.gif
Viszont nézd csak mit találtam?

http://backend.aleph.hu/travelmax/public_html/docs/tuiujbuda/All%20inclusive.pdf

Ellenben azt gondolnám, hogy ezt szálloda válogatja, szerintem ha nagyon akarjátok meg lehet beszélni - ha nem is kész az ebéd, azért ilyen helyeken bőséges sokfogásos reggeli szokott lenni, abból biztos lehet vinni.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 351 352 353 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu