sziasztok!mi egy hete jöttünk haza Paraliáról,az Apollonnal voltunk busszal! féltem az úttól,de kibírható volt(repülős utakhoz vagyunk szokva)! szerintem nagyon jó hely! a tenger teljesen tiszta volt! szeptemberben vissza is megyünk!!!!
Sziasztok!
Hétfőn indulunk Paraliara, busszal (még mi sem voltunk ilyen hosszú úton, csak repcsivel), remélem nem lesz rossz. Érdeklődnék, hogy valaki volt már a Blue Sea apartmanban, milyen? Nem sok leírást találtam róla. Előre is köszi a válaszokat!
#1879442012-06-18 19:05:14 Válasz a #187936. hsz-ra
mi a közvetlenül mellette lévő Manosban voltunk! mindkettő egyszerűen berendezett,csendesebb helyen lévő átlagos apartman! tudja v.ki miért bontott szerződést az Apollon a Manossal? már nem lehet oda foglalni,pedig most jöttünk onnan haza! v
#1880952012-06-20 08:49:08 Válasz a #187992. hsz-ra
Hello,
ha a Villa Andromédára gondolsz, akkor én merem ajánlani, tavaly voltam ott. A Pelagos mögötti utcában van, új építésű, nagyon szép, kényelmes, kemény ágyakkal, légkondi, redőny, főzőlap, hűtő van, a konyha nem a legjobban felszerelt ugyan, de ott is van 2 lábas, lapos+mélytányér, evőeszköz, pohár, bögre. Egy jó éles konyhakést mindenképpen ajánlott vinni. Ha az utcafrontra néző apartmant kapjátok, akkor ott délután kettőtől pokoli meleg lesz a teraszon...
És van wifi internet is, bár nem fogható mindenhol... ha valamit kihagytam, kérdezz rá
#1881062012-06-20 10:51:10 Válasz a #188060. hsz-ra
Szia!
Amit nyugodt szívvel tudok ajánlani az a HOTEL SOULA ( https://www.hotel-soula.gr/hu/?p=25 ). Mi már többször is laktunk ott, soha sem csalódtunk. Nagyon tiszta, kultúrált és meglepően olcsó. Igaz, nincs a tengerparton, de az előtte lévő utca pont a templomhoz vezet ki. Szemben vele pedig ott van a Lidl. Ha angol nyelven nézed a honlapjukat, akkor értelmesebbek az infók, mert a gugli fordító elég furcsán tud fordítani .
Üdv.[/img]
#1881192012-06-20 13:33:08 Válasz a #188097. hsz-ra
Kata 70 !
Ha számodra a viztől 40 m-re levő elfogadható parti szállásnak ajánlom a makedonia pension nevő aparmanházat. A település közepén lévő templomtól 200 m-rel északra feszik, a teraszáról kilátással a tengerre.
Az apartmanról és a kőrnyékéről és a teraszról készült képek a http://soszsolt.fotoalbum.hu/ tárhelyen a 2010gr című és a Olympic beach.i part albumba. A szálló recepciója az első emeleten van.
#1881602012-06-20 17:54:22 Válasz a #188095. hsz-ra
Köszi Bitang!
Az Oceanis, Zeusz környékén van az Androméda? 2010-ben épült art deco stílusúak a szobák. Az arbavitidis környékén szoktunk megszállni, azt a helyet szeretjük.