Sziasztok!
Akik mostanában voltak Görögországban, tőlük kérdeznék tankolásal kapcsolatban.
Szerbiában közvetlenül a Macedón határ előtt lévő MOL kút üzemel-e és odafelé be lehet-e hajtani?
Előre is köszi!
Én is kérdeznék valamit... Ha jól tudom Lapovo közelében lévő benzinkút OMW, de lehet hogy tévedek. Azt viszont jó lenne tudni, hogy non stop nyitva van-e. Valaki aki tudja kérem írja meg. Köszi!
Ime: OMV-Lapovo, Auto put Niš - Beograd
Tip: OMV
Udaljenost: 4,22 km
Ulica: Auto put Niš - Beograd
Zemlja: Srbija
Poštanski broj: 34220
Mesto: Lapovo
GPS koordinate:X = 21,10780 °, Y = 44,20470 °
Radno vreme: Mon-Sun 00:00-24:00
Telefon: +381(34)852216
Faks: +381(34)852209
Sziasztok.
Mindkét kút non-stop üzemel. Lapovonál mindkét oldalon OMW kút található. A molkuthoz elméletileg csak macedónia felől lehet bekanyarodni, ezért érdemes gyorsan körülnézni és behajtani.
Köszönöm a választ, az érdekelt igazán, hogy fizikai akadálya (pl. elválasztó sáv) van-e a bekanyarodásnak! 2010-ben csak szintkülönbség volt a két sáv között, de azt meg lehetett oldani.
Sziasztok!Abba kérném a segítségeteket, hogy tudtok e Paralián szállás lehetőséget, annak pontos elérhetőségét!
Egyénileg érdekelne az utazás!
Előre is köszönöm segítségeteket!
Szia!
Szerintem próbálkozz a Paralia topikban is, ott talán könnyebben kapsz segitséget, ott hamarabb meglátják a kérdésedet.
Ezek szerint egyénileg utaznátok, és nem vennétek igénybe semmiféle utazási irodát sem.
Szia. Mi már 5. alkalommal megyünk Paráliára egyénileg. Mindig találtunk szállást max 10 Euró/fő kb 50 m a tengerparttól. Tavaly előtt 250 euró volt
egy négyágyas studió 10 napra. Tavaly 360 euró volt de sokan voltunk és nem volt türelmünk keresgélni. Ha bármi kérdésed van segítek.
Juli 4. indulás Paráliára immár 7-szer.
Köszönöm a segítségedet Wolfi2!
Még nem használtam a fórumot örülök hogy sikeresen működik az információszerzés.
Én is voltam már kocsival lenn két alkalommal, de mindig iroda segítségével idén tervezzük hogy kihagyjuk takarékosságból.
július 24. én tervezzük az indulást, nem tudom lehet e kérni ilyet de pár címet telefonszámmal esetl
Ti hány körül indultok, láttam az utaslistában hogy aznap amikor mi.
Ha van kedvetek hozzá, mehetnénk együtt.
Mi 2 autóval és 5 gyerekkel megyünk ha hasonló cipőben jártok, jelezz.
Ha nem, akkor nem valószinű hogy kedvetek lesz egész éjjel vezetni
Szia
Kriszta
Szia. Nem tudok mondani címet, de nem is kell.
Kb. ugyan arra a környékre megyünk / tavaly épült új bevásárló center/ környéke./ Elit 1. Elit 2 /
Bemész egy apartmanba és alkudozol, ha nem tetszik eljössz és mész a következőbe de ne a szomszédba mert össze tartanak és a szomszéd sem fogja olcsóbban adni. Az idén 8 eurónál nem szeretnék többet fizetni.
Szóval nyugodtan le lehet menni befizetett szállás nélkül. Biztos, hogy lesz
szállásod olyan amilyen tetszik és ott ahol szeretnéd, olcsóbban mint befizetve.
Ritkán linkelek, eddig még nem volt gondom. De hogy hogyan csináltam, azt nem tudom.
Messinia!
PierrKardán!
A válasz írásánál van egy URL gomb arra rákattintasz és betudod a linket kopizni, utána beírsz egy szöveget és csak a kattintható szöveg jelenik meg így:
link
Mi is privát járunk már 6 éve Görögországba. Írtam pár címre Sartiba, 15 Eurtól induló szállás ajánlatokat kaptam. Persze én sem foglaltam le. Majd ott!!