#1884252012-06-22 15:51:45 Válasz a #188305. hsz-ra
Szia PierrKardán.
Örülök, hogy ilyen tájékozott vagy az árakat illetően. Nem versenyzem senkivel, a saját tapasztalatomat írtam le.
2010 Bementünk egy apartmanba / kb 80m-ra a tengertől/ a tulaj mutatott egy szobát ami teljesen korrekt volt. Mondtam neki hogy, olyan árat mondjon, hogy ne menjek tovább keresgélni. Erre Ő azt mondta 250 euró/4fő/10éjszaka. Természetesen azonnal becucoltunk. Nem tudom a nevét az apartmannak csak azt,hogy az Elit 2 mellett van.
Ez csak egy példa volt a sok közül.
#1884272012-06-22 16:05:30 Válasz a #188412. hsz-ra
Hahó.
Igy már sokkal kellemesebb a beszélgetés.
Mindig ott intézek mindent. Mindig Este 8 köröl indulunk,
reggelre lent vagyunk, gyros -kávé és indulás szállást keresni.
Mint már írtam midig ugyanarra a könyékre megyünk, 1 órán belül szállásunk volt eddig mindig. Merem javasolni ezt a módszert mindenkinek.
#1884282012-06-22 16:42:28 Válasz a #188427. hsz-ra
Görögországban még sosem próbáltam ilyen ad hoc módon szállást keresni. Mondjuk Paralia környékén nem szoktunk autókázni, egyszer már voltam, azóta igyekszem mindig máshová menni, hogy minél több mindent láthassak.
Persze 4 főre az autózás is olcsóbb.
#1884302012-06-22 17:03:45 Válasz a #188428. hsz-ra
A gyerekek miatt mindig Paráliára kellett menni / 18 és 20 éves csajok/.
De nekünk is nagyon tetszik a nyüzsi, a sok ember. Nem szeretjük a nyugdíjas helyeket. Az idén csak ketten megyünk a "droiddal".
Juli 4. én indulunk a Barátok közt után Bajáról.
Esetleg tud mondani valaki hasonló helyet mint Parália?
#1884312012-06-22 17:13:18 Válasz a #188430. hsz-ra
Wolfi2
Parália helyett ha már kocsival mentek, miért nem mentek inkább Tassosra, vagy délebre egy kicsit Pargára vagy Lefkadára???? Ezerszer különb helyek mint az általad preferált Parália...
#1884322012-06-22 17:18:06 Válasz a #188431. hsz-ra
Pont ez a kérdés, hogy valami hasonló helyek ezek mint Parália?
Nem néztem még utána soha. Most megyünk először csajok nélkül, tehát nem vagyok helyhez kötve.
...Valakinek meg sem fordul a fejébe, hogy alkudozzon, pedig szerintem "kötelező".
Majd meséld el, hogy két főre mire mentél vele júliusban egy jobb szálláson!?
Egyébként Paralia-hoz hasonlót ott ne keress; azt szokták mondani, olyan, mint itthon Siófok, abból csak egy van. Szebb, jobb van, de mind egészen más.
#1884422012-06-22 18:01:28 Válasz a #188432. hsz-ra
Nem igazán hasonló, talán abban hogy ott is nagy a nyüzsgés, de látványban tengerben ég és föld mint Parália.. Kicsivel több görög érzés jobb szebb stb stb. Lehetne sorolni a különbségeket. Igaz picivel messzebb vannak, kb 300 km de ha már kimész Görögországba akkor ez nem lehet távolság hogy jobban megismerd az országot...
Mi idén Parga-ra megyünk, eddig mindenki nagyon dicsérte de a képek is szerintem magáért beszélnek. Lefkadáról is nagyon jókat hallottam valamint még dicsérni szokták Zakynthost és Kefalóniát is. Szerintem is ha már az ember rááldozza a pénzt érdemes kicsit többet utazni viszont sokkal szebb helyeket lehet felfedezni arra fele. Engem csak azért nem vonz annyira az északi rész mert ezek a felkapott üdülőhelyek mint pl.: Sarti és a többi tele vannak magyarral. Ha lentebb mész sokkal jobban érezhető a görög feeling és nem azt hallgatod a parton, hogy hogy veszekednek a magyarok a gyerekeikkel......
Lehet,hogy le leszek kapva a 10 körmömről és lehet,hogy rossz helyre írok...de lesz ami lesz megkérdezem:)))
Szállás után érdeklődnék Macedóniában vagy a görög határtól nem túl messze.Tranzit szállásnak szeretnék valamit találni 1 éjszakára, nem a tengerparton,közel az autópályához.
Tavaly egy macedón motelben aludtunk a benzinkútnál,de őszintén szólva nagyon putri hely volt:(
Talán,aki hosszabb útra megy közületek,annak van már bevált szálláshelye.
2010 Bementünk egy apartmanba / kb 80m-ra a tengertől/ a tulaj mutatott egy szobát ami teljesen korrekt volt. Mondtam neki hogy, olyan árat mondjon, hogy ne menjek tovább keresgélni. Erre Ő azt mondta 250 euró/4fő/10éjszaka.
Szia!
2010-ben mikor volt ez? Előszezon, főszezon, utószezon?
(Illetve nem is kell mondani, kitalálom! Ez nyilván csakis aug. 15. és 25. között lehetett. Az apartman természetesen közvetlen tengerparti volt, 3 szoba, hall, 2 erkély a tenger felé. Vörös szőnyeg, minden nap ingyen ingyen metaxa és frappé az egész családnak. Én is szoktam ilyet álmodni, aztán rájövök, hogy a görögök sajnos nem hülyék )
Lehet,hogy le leszek kapva a 10 körmömről és lehet,hogy rossz helyre ...
Szia!
Macedoniában és a Görög határ közelében nem tudok, viszont, mi NIS mellett szálltunk meg tavaly, ami pont fél úton van és korrekt szállás volt nagyon igényes és jó áron.