chelly- köszi a beszámolódat, igazán nagyon rendes vagy nagyon örülök, hogy jól érezted magad, a kislányod hogy viselte a nyaralást ? És ő hogy bírta a buszozást?Gondolom a vízből csak addig lehetett kicsalogatni amíg fagyizott. Mennyi idő alatt értetek le a strandra az appartmannból? A busz tényleg nagyon jól mehetett, ha már olyan korán odértetek.És mit csináltatok addig amíg elfoglalhattátok a szobát?
És visszafelé hogy zajlott az utazás? Utazásig ott lehetett hagyni a csomagokat?Bocs, ha sokat kérdezek, de esetleg autó -bérlésről tudnál valamit mondani??
Bocsi, hogy nem voltam 2 napig, de könyvelő lévén tegnap estig nyomtam a munkát, ma meg egész nap készülődtem.
Annyira vártam a nyaralást! Már csak egyet kell aludni és indulunk!
Mindenkinek köszönöm a kedves sorokat és a jó kívánságokat!
A párom és én 3 éves házasok vagyunk, 48 évesek mindketten. A gyerekeink felnőttek már, nem velünk nyaralnak. A Görögország imádat tőlem származik, de szerencsére az "ifjú férjem" vevő volt erre, így továbbra is itt nyaralunk minden évben.
Mindenkit üdvözlök, aki már nyaralt az emlékezzen, aki még nem nyaralt, várja az indulást.
#1882962012-06-21 20:07:54 Válasz a #188293. hsz-ra
Andi még egyszer jó utat, jó pihenést kívánok. Érezzétek jól magatokat, nagyon finomak a görög kaják. Érdemes megkóstolni.
Ifjú házasok lévén olyan lesz nektek ez a nyaralás, mintha nászútra mennétek. Görögországot nem lehet megunni.
#1883012012-06-21 20:29:38 Válasz a #188190. hsz-ra
chelly én is ennyi euróra gondoltam. Voltunk már jó párszor Görögben, de pár évet kihagytunk.
Akkor elég volt a 400 euró 1 hétre, még hoztunk is haza. De az árak valamennyivel megemelkedtek.
#1883062012-06-21 20:40:04 Válasz a #188285. hsz-ra
Holszi szerintem érdemes csúszásgátlót vinni a zuhanyzóba. Egyik évben egy srác megcsúszott, és eltörött a lába.
Vagy legalábbis vigyázni kell a zuhanyzásnál. Hiába van a zuhanyfüggöny, a víz mindig kifolyik a kőre.
Kispárna vagy nyakpárna a buszra.
Szúnyogriasztót vagy visztek vagy kint veszitek meg.
Érdemes 2 félét. Egy elektromos készüléket a szobába, és egy spirálosat a teraszra.
Köszönöm a beszámolót chelly.
Én a barátnőimmel megyek 6.-án Stavrosba. Köszönöm a sok infot, most már kicsit felkészültebben tudunk majd elindulni. Már nagyon várom az utazást.
#1884362012-06-22 17:40:55 Válasz a #188287. hsz-ra
szia szeroz!
tényleg sok volt benne a kérdés
A lányom nagyon bírta a nyaralást talán még sose láttam ennyire boldognak ez volt élete első nyaralása eddig tudod csak a szokásosak voltak táborok nagyszülők szóval látszott,hogy ezt most másképp éli meg teljesenTa buszozást is nagyon jól viselte egy nyűge sem volt vagy a telefonjával volt elfoglalva vagy aludt de azt elég sokat,de mivel főleg éjjel megy a busz így mondhatni végig aludta oda is vissza meg főleg
A vízből is valóban "csak" enni jött ki!
a strand a szállástól kb.5perc séta volt egyáltalán nincs messze.persze attól függ az ember hol szeretne fürdeni,mert van pár hely ahol lehet
Amig takarították a szobákat kiszedtem a böröndőkből a fürdőrucikat plussz türcsit és máris belevetettük magunkat a habokba mivel reggel korán oda értünk,de csak fél kettő körül mehettünk fel.
visszafelé szerintem már nyűgösebb a út,mert már várod,hogy minél elöbb haza érj volt hogy lesem szálltunk mosdóra csak menjünk már.... és a többi buszt is mindig bevártuk akik apollonosok voltak.
a csomagokat a visszaúton is ott lehet hagyni a szálláson mert senki nem nyúl hozzá.bár mindenki szinte a busz indulásig a medencében hűtötte magát
az autóbérlésről nem tudok semmit irni mert ezt egyáltalán nem néztem meg.
Andiék már úton vannak.....de jó nekik!!!
Remélem mindenre feleltem
#1884392012-06-22 17:46:06 Válasz a #188285. hsz-ra
Holszi a szúnyogok ellen mindenképpen kell valami mert ha bármikor is esik az eső azonnal sokan vannak és támadnak piszkosul
mikor mi mentünk elötte szinte végig esett és lehet ezért volt esténként szúnyog de ahogy befújtuk magunkat semmi nem szállt ránk tehát észre sem vettük,de volt hogy elindultunk spray nélkül és azonnal haza is mentünk
a szálláson a szobába volt betáve konektoros,de a lapocska ugye csak egy éjszakára jó amúgy ha figyel az ember a szúnyogháló zárva tarásásra éa a szoba ajtajára akkor semmi nem lesz a szobában.
Tényleg mindenben kimerítő választ adtál,ennek tudatában
azt hiszem mindenki,akik utánunk mennek Stavros-ba
nyaralni felkészülten,sok jó infóval bátran utnak indulhatnak.
Azt hiszen még sokáig emlegetni fogjuk az idei nyaralást.