Ha van olyan közöttetek, aki most szombaton utazik Krétára, légyszi írja már meg, hogy szerinte mikor indul a repülő. Mert az utazási irodában azt mondják 14.20-kor, a reptér honlapján és a járatinformációnál is 10.55-kor. Azért nagyon nem mindegy mikorra kell a reptéren lenni, főleg ha az ember nem pesti. A másik, hogy nem nagyon örülnék neki, ha délre felmegyünk, és ott derül ki a gép elment 11-kor
Köszi előre is a segítséget!
Szia Agni !
Tudtommal csak az aktuális mai és holnapi indulásokat/érkezéseket lehet megnézni az oldalon. De lehet rosszul tudom (bár most néztem meg) Arról ne is beszélve, hogy akár mehet több gép (légitársaság gépe) is ugyan arra a helyre Mindenképp azt ajánlom, hogy közvetlen az indulás előtt 1 nappal, azaz Pénteken nézd meg az oldalon, mert akkor már biztos, hogy fent lesz ! Valóban nem lenne jó, ha lemaradnátok
#1882052012-06-21 08:54:19 Válasz a #188129. hsz-ra
Szia Puma!
Köszi a segítséged, de mint írtam a járatinformációnál is érdeklődtem, ott azt mondta a hölgy, hogy nincs 14.20-as indulású gép 23-n a rendszerben, csak a 10.55-ös és egy 18 óra után. A bud.hu-n a menetrendben is rá lehet keresni a járatokra időpont megadásával.
Majd holnap megnézem azt amit Te is írtál, az lesz a legfrissebb információ.
#1886272012-06-24 09:23:22 Válasz a #187613. hsz-ra
Szia!
Picit le vagyok maradva a visszaolvasással, nem tudom, kaptál-e már választ, tavaly 25 Euro volt a Chrissi kirándulás.
Mi sem fakultatívval mentünk, hanem megvettük magunknak a jegyet, Xerocambosban volt a szállásunk, onnan autóztunk Ierapetrára és mentünk hajókázni.
Tényleg gyönyörű a sziget, a tenger színe valami hihetetlen szép és rengeteg kis csiga és kagyló van Bár elvileg szedni/hozni nem szabad, de mindenki gyűjtögetett lelkesen.....
Sziasztok! Idén senki nem megy Krétára? Régebben úgy pörgött ez a fórum, most meg úgy le van ülve. A last minute utakat nézegetem, hihetetlen akciók vannak indulás előtt pár nappal. Legszívesebben Stalis környékén szerettem volna szállást, de most nagyon jó akciók vannak Analipsire. Bár nekünk teljesen mindegy hol van a szállás, úgyis egész nap úton vagyunk. De azért megkérdezném, hogy valakinek van esetleg tapasztalata Analipsiről? Előre is köszi és mindenkinek nagyon szép nyaralást.
#1903002012-07-06 15:31:15 Válasz a #190295. hsz-ra
Nézem én is mindennap, tényleg nagyon ül ez a fórum.
Nincs Krétán olyan hely ahova ne mennék, de sajna nekünk még van hátra 54 nap. Mindegy mit választól, biztos jól érzitek majd magatokat. Mi Rethymno mellé megyünk. Nagyon várom.
Gyorsan el fog telni az 54 nap és a várakozás ilyenkor mindig olyan jó, mert még előtte vagy. Legalábbis én szeretem ezt az előtte időszakot. Melyik utazási irodával mentek? Mi most megyünk először Krétára, bár minden évben tervbe volt, de valahogy úgy jött ki, hogy mindig máshova mentünk, de persze görögbe, tavaly pl. Rodosz lett belőle. Az egy hét gondolom kevés lesz, de úgy vagyok vele, hogy most kimegyünk, körülnézünk és aztán megint megyünk.