csincsi!
Kastosról és Kalamosról írni csak jelzőket tudnék, azt meg nem érdekes. Infóim nincsenek róluk, csak esztétikai benyomásaim! A szokásos fakultatív hajós útnak mondható, a 2 szigeten kívül még pancsizni megálltunk 1-2 helyen. A hajó egy gyönyörű vitorlás, de motorral mentünk. Jobban jársz, ha a hsz-eim alatti Lefkada-fotóalbumomban alul a 29. oldalra görgetsz, a nejem süteményes fotója utáni képen indulunk az útra, a 683-as képtől a 902-esig tart a program. természetesen valahol középtájon találod a 2 szigetről készülteket. Hozzátartozik, hogy kb. duplájába került a többi hajós útnak, de ide csak ez az egy hajó ment. Mi is drágállottuk, de ráfogtuk a házassági évfordulónkra, és így könnyebb volt elverni az árát
Üdv fórumozók!
Újra itthon.Kerek egész 4 napot töltöttünk Lefkadán, a többit kórházban 4 napot (nem kommentálnám) majd újra 6 nap már itthon Budapesten!
Most nyakig gipszben ülök itthon összevasalt lábakkal és kérve kérek mindenkit (mi évek óta motorozunk!!!!!) nagyon óvatosan motorozgasson Lefkadán
Én is nagyon sajnálom, és gyors gyógyulást kívánok. Mi tavaly motoroztunk lefkadán és azt mondom annak aki motorozni szeretne, hogy jól gondolja meg. Nálunk ugyan nem volt semmi gond, de az ottani viszonyok miatt a motorozás bőven kimeríti az "extrém sportok" fogalmát.
Vio!
Mi motorral mentünk ki Lefkadára 10-én.14-én nem volt kedvünk nagy menethez, szomszéd starandra ugrottunk le motorral. Apartman feé kanyar, kanyarban murva, bukás és a 300 kilós motor volt az erősebb.
De szerencsére páromnak semmi baja, nekem cobtól lábszárig vasak kívül belül.Röviden ennyi
Úristen!!! Jobbulást!!
Azt hiszem ez most nekünk indulás előtt egy héttel egy nagyon komoly intő jel. Elrettentettél a motorozástól most, úgyhogy marad a kocsi.
Hát én is 2x meggondolom még, hogy béreljek-e. Úgyhogy ha két stoppost láttok az út mentén, vegyetek fel minket ha van hely a kocsitokban. Ha jól látom egy időben leszünk kint.
Jobbulást. És kitartást kivánunk. Próbáltunk érdeklődni , hogy mi lett veletek, de az idegenvezető nem tudott semmit. (Mi vagyunk azok akiket ova intettél , hogy vigyázzunk a kanyarokba , meg hogy lassan hajtsunk. (Sun Rise apartman) )