Felhívtam az utazási irodát az appolont és megkérdeztem mi történ a parton nem látok senkit, azt mondták lezárták a partot csőtörés miatt. Remélem jövőhétre megcsinálják
Ez nekem is furcsa volt. Bár én inkább nem is forgatom magam ilyeneken. Az lesz a legmegnyugtatóbb ha újból benépesül a part. Amúgy lehet azért nem lehet a vízbe menni mert lehet a partnál szennyvíz folyt bele ami viszont megmagyarázná, hogy nem szabad belemenni. De ők biztos jobban tudják mi a helyzet odakinn.
Két éve is volt a városi strand szélénél csőtörés,de akkor nem zárták le a partot.Jöttek a munkagépek és fél nap alatt megjavították.Most biztosan komolyabb a probléma.
Sziasztok!
Sajnos tenyleg csatorna miatt zárták le.Már tegnap se fürördtünk (.Két hétig lesz le zárva a helyiek szerit.de ezt szerintem a természet előbb el rendezi.lassan pakolunk és irány haza:(
Teljesen el vagyok keseredve, ha lezárják a Krinoli beach-t tőllünk a Valtos vagy a Linchos beach nagyon messze lenne, a vizi taxi meg sokba kerülne, mi a Rinába leszünk az appolontól. És a Piso Krinoli beacht is lezárták?
#1888702012-06-25 18:32:36 Válasz a #188864. hsz-ra
A Valtos strand egyáltalán nincs messze! Mi tavaly a Rina mellett nem messze laktunk, a Villa Maria-ban és komolyan mondom, hogy nincs messze. Sőt mi még gyalog is elsétáltunk a Lichnos-hoz.