#1892222012-06-27 16:04:36 Válasz a #188868. hsz-ra
Isti,
itt van Skala térkép(részlet)e, azt hiszen a Hermes a kék ház balra fönt a térkép 1/3-ánál, a Solomos meg a fő utcán van, fehér buborék jelzi, tényleg nincs messze.
A Bozo gyrosos kicsit lentebb van, a másik gyrosos pedig a Gourgouris a KIOSK felirattól balra lévő utcában.
Térképet az Airplane forgalmazza, mail címe koklanos@hol.gr
Jó szupermarket még Poros felé Skala szélén a Baligoto.
érdekesség lehet: www.robola.gr
Melus16, marcsigrand
Közös választ adok nektek
A Personal-lal utazunk, és a Christina stúdiókban lesz a szállásunk.
Ez az első utunk ami utazási iroda által történik, ezeddig "szabadmadár" módjára utaztunk, ezért hezitálunk azon, hogy menjünk-e egy-két fakultatívra...az ajánlott programok között talán egy van ahova saját szervezéssel nem tudnánk elmenni az pedig három sziget érintésével történő hajókázás...a többi magán úton is megoldható.
Ezért érdeklődtem, hogy az ilyen közös program hogy is zajlik? A hét napban mennyire oszlik szét a programok sűrűsége avagy ritkasága.
A tájékoztató szerint Kefalónián mindent megtudunk...de addig mégis....
Köszönöm a válaszokat
Kata
#1892342012-06-27 17:37:05 Válasz a #189223. hsz-ra
Szia Kata!
A beírásodból még mindig nem derült ki a település neve, de megnéztem magam
Tehát Lourdas lesz! Oda nem nagyon volt eddig utazó, de rettentő csábítónak látszik a szállás.
A ti fakultatívaitokról fogalmam sincs, de amit lehet, én is magam fedezem majd fel.
3 szigettúrát nem is látok, legalábbis a honlapon
Szerintem szívj magadba annyi infót, amennyit csak lehet, aztán hajrá!
Nyaralásra fel!
Halihó ! Akik mostanában utaznak azoknak kellemes utazást, jó pihenést, minden jót és szépet kivánok. Szerintem vasárnapig én sem leszek, mert megyek holnap a Mátrába pihenni. Vasárnap majd remélem sokat olvashatok vissza. Üdv Mindenkinek.
Hűha.. Akkor fázni nem fogunk... 70% páratartalom mellett még melegebbnek fogjuk érezni.. Szombaton érkezünk.. Bár a sok utas közül nem tudod ki leszek én..