#1892962012-06-28 07:07:15 Válasz a #189262. hsz-ra
Mindenkinek köszi a hozzá szolásokat gyűjtögetem az infókat. Neked is köszi hellasz hogy írtál. Azt kérdezném ,hogy a Linchos beach homokos és lassan mélyül? És a krinori beach a városi strand milyen hirtelen mélyül a víz?Köszi szépen
#1892972012-06-28 07:17:06 Válasz a #189180. hsz-ra
nagyon szépen köszönjük hogy ilyen szépeket irtattok,de mi a margarita apartmanba megyünk,erről szeretnék érdeklődni,szobák elosztása,törölköző,w.papir,szúnyogháló tartozik-e az apartmanhoz köszönöm a válaszokat
Igen, én is ettem már jobb gyrost, mint a 33-ban, de ahol még Pargan ettünk, ott rosszabb volt...Nyílván egy gyorsbüfé nem hangulatos vacsorára való...Tavernában egyszer voltunk, a Taka-Taka Mam-ban, ahol tintahalat és szardíniát ettünk, 20 euroért. De inkább Gyrost ettünk, mivel sokkal jobban szeretem én pl. mint bármilyen más kaját. Minket egyszer sem akartak ott átvágni egyébként, és a pincércsaj is, és a "szakács" is kedves volt.
Sünt mi csak a Piso Krionerin láttunk, ott is csak a sziklák között.
A Lichnos kavicsos, igaz apró kavics, de olyan, hogy kb térdig belesüppedsz és gyorsan mélyül, engem kb 2-3 méterre a parttól már ellepett. Nem tetszett, olyan érzésem volt, mintha egy tóban fürdenék, nem tengerben.
A Krioneri is elég gyorsan mélyül, kb 4-5 méter befelé és nem ért le a lábam, bár elvileg a kis szigetre volt aki átsétált, mert végig leért a lába.
De jó olvasni végre friss infókat Parga-ról. A Bakasos tapasztalatok engem is felvidítottak Hellas! Esetleg voltatok valami fakultatív kiránduláson vagy arra nem mentetek? Van amire tényleg érdemes befizetni?
Nem mentünk, Albánián gondolkoztunk, de végül nem mentünk sehová, mert sajnáltuk rá az időt, hogy akár egy napot is máshol töltsünk.
Amúgy ezek vannak, legalábbis Apollonnál:
HÉTFŐ: Vikos Kanyon - Zagoria falvai, Ioannina 45 EURo
KEDD: Epirus titka 38 Euro
SZERDA: Meteora, Metsovo 55 Euro
CSÜTÖRTÖK 1: Jón szigetek (Lefkas, Porto Katsiki,Ithaka, Kefalonia, Fiskardo, Meganisi, Skorpios-Onassis sziget, busszal és hajóval, 45 Euro
CSÜTÖRTÖK 2: Korfu 42 Euro
PÉNTEK: Albánia (Butrint, Saranda) 50 Euro, ja és nem kell útlevél, elég a személyi!!!!
SZOMBAT: Paxos - Antipaxos
Gyerek kedvezmény: 4-11 éves korig 50%
Az idegenvezető, Laci szerintem nagyon kedves, barátságos, segítőkész.
Legtöbben Paxosra mentek egyébként.
Még pár ár, ami eszembe jutott (mindenből a legolcsóbb árat írom, amivel találkoztunk):
Szerencsére legalább zuhanytálca van, nem úgy mint egy-két helyen ahol jártam, hogy még az sem.
WC papírt folyamatosan adnak, illetve wc-t is takarítják. Ruhaszárító kötél nincs, de a 10-es szobába én tettem 2-t
A tv-hez van műholdvevő, de az nálunk nem működött, de másik szobában szerintem igen. Volt 2 éjjeli szekrényünk, volt egy asztal a szobában, tükörrel, illetve egy nagy 2 ajtós szekrény, 2 fiókkal.
Alattunk az erkélyről pedig citromfa és Lime fa volt.
Érkezéskor kávéval, vízzel, görög dinnyével és sárgadinnyével kínáltak.
Egyébként egész Parga-n nagyon kedvesek az emberek! 11.szer voltam Görögo.-ban, egyszer laktam is ott 4 hónapot, de ilyen kedves emberekkel nem találkoztam!
Ha lenne még elég szabadságom, tuti visszamennék nyáron még
A tenger hőfokát már én is kerestem több helyen de sajna nem találtam de most már legalább kis viszonyítási alapja lehet az embernek. Igen az a baj, vagyis nem baj de mi is egy hétre megyünk és nehéz 1 hétbe mindent úgy belesűríteni, hogy mellette még Pargát is fel tudd fedezni jobban. Ha megyünk is én is a Paxosi kiránduláson gondolkodtam de ha lehet akkor a kikötőbe fizetünk be mert ott állítólag jóval olcsóbb.
Jaj de jó ezt a sok pozitív dolgot hallani, remélem minket is így fognak fogadni. A citromfákra már nagyon kíváncsi vagyok mert amerre jártam Görög.o-ban eddig nem láttam sehol max. babért meg fügét. Igen azt hallottam, hogy nincs szárítókötél ezért is teszünk el mi is madzagot.
Van a falon belül az ajtó mellett egy kártyaolvasó, oda kell tenni egy kárytát amikor otthon vagy, akkor van áram Ha elmész viszed magaddal és lekapcsolja az áramot, de a hűtő az marad akkor is!