Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 5236
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189317 Üzenet linkje2012-06-28 08:45:51 

Segítsetek, hiába próbálom használni a keresőt, hogy működik, hol nem, de inkább nem. A sziget mennyire van ellátva benzinkúttal?
És amiről infót nem találtam, de gondolom nem is lehet ezek szerint jelentős a mennyisége, nos az pedig a szúnyog....kell riasztót használni? Huh, még 5 nap, már térkép kinyomtatva a legjobb helyek bejelölve amiket megnézünk, kezdek egyre izgatottabb lenni, ráadásul életem első repülése lesz:-) eddig mindig busszal mentem Görögbe!

# 5237
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189322 Üzenet linkje2012-06-28 09:23:13 

Egy kicsit most elbizonytalanodtam:-( elolvastam egy hozzászólást és most homályos lett, hogy a teknős sziget az melyik is, én a térképemen a Marathonisi szigetet jelöltem be, ahová motorcsónakkal át lehet jutni Agios Sostisból...ez így van? vagy pedig valamit nagyon benéztem?icon_smile.gif)))
# 5238
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189338 Üzenet linkje2012-06-28 10:57:38  Válasz a #189322. hsz-ra Előzmény #189322

Szia Bridzs!

Nahát... de jó Neked. 5 nap és indulsz. Nekem még 22... Jaj de messze van még. Majd írj ám meg mindent, mi minden volt, árak, kirándulások, élmények icon_smile.gif Én főleg a tekire vayok kíváncsi, majd segíts légyszi ebben is, lehet-e majd látni? icon_smile.gif Köszönöm icon_smile.gif

Nektek pedig nagyon jó utat és csodálatos nyaralást kívánok!

# 5239
Melus16
Törzstag
Törzstag
1763 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189341 Üzenet linkje2012-06-28 11:03:55 

Bridzs írta:
Egy kicsit most elbizonytalanodtam:-( elolvastam egy hozzászólást és most homályos lett, hogy a teknős sziget az melyik is, én a térképemen a Marathonisi szigetet jelöltem be, ahová motorcsónakkal át lehet jutni Agios Sostisból...ez így van? vagy pedig valamit nagyon benéztem?icon_smile.gif)))

Bridzs!

Nem néztél be semmit, a teknős sziget valódi neve a Marathonisi, épp teknős formája van, némely szögből icon_lol.gif
Laganasból is lehet motorcsónakozni oda.

# 5240
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189343 Üzenet linkje2012-06-28 11:13:31 

Szia Barbeszka!

Nagyon szépen köszönöm a beszámolót. Mi is az Euro Lines-szal fogunk menni és jó volt hallani, hogy az első nyaruk ellenére is profi módon intézik a dolgokat. Hétvégén jöttem haza valahonnan és a Hungária krt-on láttam a nagy fehér buszt. Bizony megdobbant a szívem, hogy nemsokára? én is ott fogok ülni icon_smile.gif Külön öröm volt számomra, hogy írtad, hogy láttátok a tekit, mert ez az egyik nagy tervem és álmom, hogy megnézhessem icon_smile.gif A tavernákat és szupermarketeket is jegyzem, hogy tudjuk hova is érdemes elindulni. A Navaggio kirándulásról már mástól is érdeklődtem, mert a hajóroncs és a tenger színe, valamint a hely csodálatos szépsége miatt mi is nézegettük ezt is. Ez az a kirándulás, amelyik emegy a kék barlangokhoz is? Mi a Blue Waves-ben leszünk, de jó olvasni, hogy mindenhol, üzletekben, tavernákban kedvesek és figyelmesek. A hívógató emberektől annyira nem tartok, ugyanis ez lesz a sokadik utam Görörghonba és ezek mindenhol ott vannak már megszoktam. icon_smile.gif Tényleg erről jut eszembe. A parton itt is vannak árusok? Nei Poriban nagyon pofátlanok voltak icon_smile.gif Az egy dolog hogy a képedbe nyomják a portékájukat amikor fekszel és napozol, de ha nem veszel tőlük semmit, akkor volt amelyik megkérdezte, hogy mi van nincs pénzed? icon_smile.gif
Persze lehet náluk jó dolgokat is kapni, bár az főled az esti sétánál volt a parti sétányon. Vettem tőlük egy cipőt, amit Athénban 170 EUR-ért árulnak, ők sokkal kevesebbért icon_smile.gif

Mégegyszer köszönöm a részletes beszámolót!

# 5241
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189345 Üzenet linkje2012-06-28 11:15:29 

Szia Sancho!

Köszönöm, nagyon érzem, hogy ez felejthetetlen nyaralás lesz:-)
Igen 5 nap és Zanten leszek:-))) tudom, hogy sok még az a 22 nap, nekem ez az 5 nap is az:-) én már most pakolnék! Persze, hogy jövök és megírom a tapasztalataimat, mi körbe szeretnénk járni motorral a szigetet, úgyhogy remélem lesz sok-sok élmény:-)

# 5242
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189346 Üzenet linkje2012-06-28 11:18:05 

Köszi Melus16:-)
# 5243
Fazika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
398 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189436 Üzenet linkje2012-06-28 22:08:42 

sancho.dl írta:

Mi is az Euro Lines-szal fogunk menni...

Az Euro Lines nem csak buszjegyeket értékesít?

# 5244
Macilacispiders
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189438 Üzenet linkje2012-06-28 22:34:46 

Sziasztok,

augusztus 10-én szeretnénk utazni, de még nem jutottunk dűlőre: Alykanas vagy Agios Sostis?
Alykanasban a Hotel Letsos-ba kaptunk ajánlatot, Agios Sostisban pedig az Anastasia apartmanba.
Esetleg valakinek van személyes tapasztalat bármelyik helyen?

Három gyerekkel utazunk, 17, 10 és 7 éves gyerekekkel megyünk. Szeretnénk velük elmenni a Navaggio öbölbe, teknőslesre, esetleg az üvegfenekű hajót kipróbálni. Tudom, hogy minderre van lehetőség Agios Sostisban, de Alykanasban?

Köszönöm a segítséget!

Marcsi

# 5245
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189441 Üzenet linkje2012-06-28 23:12:32  Válasz a #189436. hsz-ra Előzmény #189436

Fazika!

Elírtam. Holiday Lines akart lenni...

# 5246
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189459 Üzenet linkje2012-06-29 09:19:24 

barbeszka írta:
Felkerült a beszámolóm. Ha bármi kérdés van még, szívesen válaszolok. Jó nyaralást!

Szia!
Nagyon jó a beszámolód icon_biggrin.gif Mi is HolidayLines-sel voltunk de a Blue Wavesbe. Minden nagyon jó volt és egyetértek a dicséretekkel. Sajnos idén túl vagyunk a nyaraláson, de jövőre ujra megyünk és ezzel az irodával próbálkozunk máshová icon_biggrin.gif Még egyszer köszi!

# 5247
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189460 Üzenet linkje2012-06-29 09:28:00 

sancho.dl írta:
Szia Barbeszka!

Nagyon szépen köszönöm a beszámolót. Mi is az Euro Lines-szal fogunk menni és jó volt hallani, hogy az első nyaruk ellenére is profi módon intézik a dolgokat. Hétvégén jöttem haza valahonnan és a Hungária krt-on láttam a nagy fehér buszt. Bizony megdobbant a szívem, hogy nemsokára? én is ott fogok ülni icon_smile.gif Külön öröm volt számomra, hogy írtad, hogy láttátok a tekit, mert ez az egyik nagy tervem és álmom, hogy megnézhessem icon_smile.gif A tavernákat és szupermarketeket is jegyzem, hogy tudjuk hova is érdemes elindulni. A Navaggio kirándulásról már mástól is érdeklődtem, mert a hajóroncs és a tenger színe, valamint a hely csodálatos szépsége miatt mi is nézegettük ezt is. Ez az a kirándulás, amelyik emegy a kék barlangokhoz is? Mi a Blue Waves-ben leszünk, de jó olvasni, hogy mindenhol, üzletekben, tavernákban kedvesek és figyelmesek. A hívógató emberektől annyira nem tartok, ugyanis ez lesz a sokadik utam Görörghonba és ezek mindenhol ott vannak már megszoktam. icon_smile.gif Tényleg erről jut eszembe. A parton itt is vannak árusok? Nei Poriban nagyon pofátlanok voltak icon_smile.gif Az egy dolog hogy a képedbe nyomják a portékájukat amikor fekszel és napozol, de ha nem veszel tőlük semmit, akkor volt amelyik megkérdezte, hogy mi van nincs pénzed? icon_smile.gif
Persze lehet náluk jó dolgokat is kapni, bár az főled az esti sétánál volt a parti sétányon. Vettem tőlük egy cipőt, amit Athénban 170 EUR-ért árulnak, ők sokkal kevesebbért icon_smile.gif

Mégegyszer köszönöm a részletes beszámolót!

Szia!
Igen sajnos itt is vannak árusok (a feketébbik fajtából) De nem erőszakosak. A szokásos áruk: gyöngyök, nap szegmüvegek, karkötők stb. Viszont vannak gyümölcsárusok és fánkos icon_biggrin.gif Olyan szép ananászgödörben gyümölcsök és hidegen:) Valami isteni! Van egy görög legény az olyan viccesen kiabálja: hogy fruttaaaa. Egy élmény. Kó nyaralást!

# 5248
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189463 Üzenet linkje2012-06-29 09:45:17 

Találtam a youtube-n egy videót a teknős szigeten készült....kristálytiszta volt a tenger, ámultam bámultam...esetleg valaki tudja, hogy az egész sziget körül ilyen kristálytiszta a víz?
# 5249
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189464 Üzenet linkje2012-06-29 09:46:48 

Bridzs írta:
Találtam a youtube-n egy videót a teknős szigeten készült....kristálytiszta volt a tenger, ámultam bámultam...esetleg valaki tudja, hogy az egész sziget körül ilyen kristálytiszta a víz?

Szia!
Igen az egész sziget körül ilyen kristály tiszta a víz és a kishajók mintha lebegnének icon_biggrin.gif

# 5250
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189471 Üzenet linkje2012-06-29 10:51:54  Válasz a #189460. hsz-ra Előzmény #189460

Szia Ildima!

Köszönöm szépen a tájékoztatást:) No nem baj, majd csak megbírkózom az árusokkal. Ez az ananász dolog elég ínycsiklandozónak hangzik icon_smile.gif A fánkot időnként ki szoktuk próbálni a tengerparton icon_smile.gif Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat icon_smile.gif

Szép napot! icon_wink.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 349 350 351 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu