Segítsetek, hiába próbálom használni a keresőt, hogy működik, hol nem, de inkább nem. A sziget mennyire van ellátva benzinkúttal?
És amiről infót nem találtam, de gondolom nem is lehet ezek szerint jelentős a mennyisége, nos az pedig a szúnyog....kell riasztót használni? Huh, még 5 nap, már térkép kinyomtatva a legjobb helyek bejelölve amiket megnézünk, kezdek egyre izgatottabb lenni, ráadásul életem első repülése lesz:-) eddig mindig busszal mentem Görögbe!
Egy kicsit most elbizonytalanodtam:-( elolvastam egy hozzászólást és most homályos lett, hogy a teknős sziget az melyik is, én a térképemen a Marathonisi szigetet jelöltem be, ahová motorcsónakkal át lehet jutni Agios Sostisból...ez így van? vagy pedig valamit nagyon benéztem?)))
#1893382012-06-28 10:57:38 Válasz a #189322. hsz-ra
Szia Bridzs!
Nahát... de jó Neked. 5 nap és indulsz. Nekem még 22... Jaj de messze van még. Majd írj ám meg mindent, mi minden volt, árak, kirándulások, élmények Én főleg a tekire vayok kíváncsi, majd segíts légyszi ebben is, lehet-e majd látni? Köszönöm
Nektek pedig nagyon jó utat és csodálatos nyaralást kívánok!
Egy kicsit most elbizonytalanodtam:-( elolvastam egy hozzászólást és most homályos lett, hogy a teknős sziget az melyik is, én a térképemen a Marathonisi szigetet jelöltem be, ahová motorcsónakkal át lehet jutni Agios Sostisból...ez így van? vagy pedig valamit nagyon benéztem?)))
Bridzs!
Nem néztél be semmit, a teknős sziget valódi neve a Marathonisi, épp teknős formája van, némely szögből
Laganasból is lehet motorcsónakozni oda.
Nagyon szépen köszönöm a beszámolót. Mi is az Euro Lines-szal fogunk menni és jó volt hallani, hogy az első nyaruk ellenére is profi módon intézik a dolgokat. Hétvégén jöttem haza valahonnan és a Hungária krt-on láttam a nagy fehér buszt. Bizony megdobbant a szívem, hogy nemsokára? én is ott fogok ülni Külön öröm volt számomra, hogy írtad, hogy láttátok a tekit, mert ez az egyik nagy tervem és álmom, hogy megnézhessem A tavernákat és szupermarketeket is jegyzem, hogy tudjuk hova is érdemes elindulni. A Navaggio kirándulásról már mástól is érdeklődtem, mert a hajóroncs és a tenger színe, valamint a hely csodálatos szépsége miatt mi is nézegettük ezt is. Ez az a kirándulás, amelyik emegy a kék barlangokhoz is? Mi a Blue Waves-ben leszünk, de jó olvasni, hogy mindenhol, üzletekben, tavernákban kedvesek és figyelmesek. A hívógató emberektől annyira nem tartok, ugyanis ez lesz a sokadik utam Görörghonba és ezek mindenhol ott vannak már megszoktam. Tényleg erről jut eszembe. A parton itt is vannak árusok? Nei Poriban nagyon pofátlanok voltak Az egy dolog hogy a képedbe nyomják a portékájukat amikor fekszel és napozol, de ha nem veszel tőlük semmit, akkor volt amelyik megkérdezte, hogy mi van nincs pénzed?
Persze lehet náluk jó dolgokat is kapni, bár az főled az esti sétánál volt a parti sétányon. Vettem tőlük egy cipőt, amit Athénban 170 EUR-ért árulnak, ők sokkal kevesebbért
Köszönöm, nagyon érzem, hogy ez felejthetetlen nyaralás lesz:-)
Igen 5 nap és Zanten leszek:-))) tudom, hogy sok még az a 22 nap, nekem ez az 5 nap is az:-) én már most pakolnék! Persze, hogy jövök és megírom a tapasztalataimat, mi körbe szeretnénk járni motorral a szigetet, úgyhogy remélem lesz sok-sok élmény:-)
augusztus 10-én szeretnénk utazni, de még nem jutottunk dűlőre: Alykanas vagy Agios Sostis?
Alykanasban a Hotel Letsos-ba kaptunk ajánlatot, Agios Sostisban pedig az Anastasia apartmanba.
Esetleg valakinek van személyes tapasztalat bármelyik helyen?
Három gyerekkel utazunk, 17, 10 és 7 éves gyerekekkel megyünk. Szeretnénk velük elmenni a Navaggio öbölbe, teknőslesre, esetleg az üvegfenekű hajót kipróbálni. Tudom, hogy minderre van lehetőség Agios Sostisban, de Alykanasban?
Felkerült a beszámolóm. Ha bármi kérdés van még, szívesen válaszolok. Jó nyaralást!
Szia!
Nagyon jó a beszámolód Mi is HolidayLines-sel voltunk de a Blue Wavesbe. Minden nagyon jó volt és egyetértek a dicséretekkel. Sajnos idén túl vagyunk a nyaraláson, de jövőre ujra megyünk és ezzel az irodával próbálkozunk máshová Még egyszer köszi!
Nagyon szépen köszönöm a beszámolót. Mi is az Euro Lines-szal fogunk menni és jó volt hallani, hogy az első nyaruk ellenére is profi módon intézik a dolgokat. Hétvégén jöttem haza valahonnan és a Hungária krt-on láttam a nagy fehér buszt. Bizony megdobbant a szívem, hogy nemsokára? én is ott fogok ülni Külön öröm volt számomra, hogy írtad, hogy láttátok a tekit, mert ez az egyik nagy tervem és álmom, hogy megnézhessem A tavernákat és szupermarketeket is jegyzem, hogy tudjuk hova is érdemes elindulni. A Navaggio kirándulásról már mástól is érdeklődtem, mert a hajóroncs és a tenger színe, valamint a hely csodálatos szépsége miatt mi is nézegettük ezt is. Ez az a kirándulás, amelyik emegy a kék barlangokhoz is? Mi a Blue Waves-ben leszünk, de jó olvasni, hogy mindenhol, üzletekben, tavernákban kedvesek és figyelmesek. A hívógató emberektől annyira nem tartok, ugyanis ez lesz a sokadik utam Görörghonba és ezek mindenhol ott vannak már megszoktam. Tényleg erről jut eszembe. A parton itt is vannak árusok? Nei Poriban nagyon pofátlanok voltak Az egy dolog hogy a képedbe nyomják a portékájukat amikor fekszel és napozol, de ha nem veszel tőlük semmit, akkor volt amelyik megkérdezte, hogy mi van nincs pénzed?
Persze lehet náluk jó dolgokat is kapni, bár az főled az esti sétánál volt a parti sétányon. Vettem tőlük egy cipőt, amit Athénban 170 EUR-ért árulnak, ők sokkal kevesebbért
Mégegyszer köszönöm a részletes beszámolót!
Szia!
Igen sajnos itt is vannak árusok (a feketébbik fajtából) De nem erőszakosak. A szokásos áruk: gyöngyök, nap szegmüvegek, karkötők stb. Viszont vannak gyümölcsárusok és fánkos Olyan szép ananászgödörben gyümölcsök és hidegen:) Valami isteni! Van egy görög legény az olyan viccesen kiabálja: hogy fruttaaaa. Egy élmény. Kó nyaralást!
Találtam a youtube-n egy videót a teknős szigeten készült....kristálytiszta volt a tenger, ámultam bámultam...esetleg valaki tudja, hogy az egész sziget körül ilyen kristálytiszta a víz?
Találtam a youtube-n egy videót a teknős szigeten készült....kristálytiszta volt a tenger, ámultam bámultam...esetleg valaki tudja, hogy az egész sziget körül ilyen kristálytiszta a víz?
Szia!
Igen az egész sziget körül ilyen kristály tiszta a víz és a kishajók mintha lebegnének
#1894712012-06-29 10:51:54 Válasz a #189460. hsz-ra
Szia Ildima!
Köszönöm szépen a tájékoztatást:) No nem baj, majd csak megbírkózom az árusokkal. Ez az ananász dolog elég ínycsiklandozónak hangzik A fánkot időnként ki szoktuk próbálni a tengerparton Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat