Van a falon belül az ajtó mellett egy kártyaolvasó, oda kell tenni egy kárytát amikor otthon vagy, akkor van áram Ha elmész viszed magaddal és lekapcsolja az áramot, de a hűtő az marad akkor is!
Sziasztok!
Na, én erre írtam pár oldallal korábban, hogy a kártya dolog nem minden szobában üzemelt tavaly így, mert csak pár nap után jöttünk rá, hogy miért van állandóan tócsa a hűtő előtt du., mikor hazaértünk a strandról, vagy fakultatívról.
Sajnos a hetes szobában az emeleten a rezsó volt állandóra kötve, és a hűtő leolvadt, amikor kivettük a kártyát.
Szegény hűtőben kerestük a hibát, pedig nem is tehetett semmiről.
Aztán észbe kaptam, és tettünk egy próbát, és rájöttünk, hogy ha kivesszük a kártyát, akkor a hűtő nem világít.
Én ezt tavaly mondtam az idegenvezetőnek, hogy szóljon a házinéninek, de ismerve a görög hozzáállást ("ej, ráérünk arra még!") bizony lehet, hogy a hetesben még mindig fennáll a probléma. Ami egyébként könnyen orvosolható azzal, hogy leveszed a kulcsról a kártyát, és benne hagyod a helyén.
Egyébként nagyon örülök az infónak, hogy az Átrium üzemel!
Köszi Hellasz!
Köszi az infókat! Jól jöttek az étkezési lehetőségekről részletes beszámolók. Fussa vagy mire fussa , nem kis feladat főleg hogy négyen megyünk 2 kamaszodó gyerkőccel... Minden nap tavernázni hát az bizton nem fog menni ám én egy, de akár két hetet is kibírnék gyros-on és Mytos sörön Szerintem vagyunk még ezzel pártan így.
Olvastam a kikötős egyéni szerveződésű Paxos-i kirándulásról, kicsit félek tőle. Kár lenne mellé nyúlni.
Még egy kérdés. Mennyire van ellátva a pékség sütikkel, édes tésztákkal ? Vagy van-e igazi cuki is?
Hát az idén mi sem leszünk nagyon eleresztve, de ha kell én még zsíroskenyéren is kibirom egy hétig, csak ott áztathassam...
Reggelente (főképpen) van mindenféle jobbnál jobb édestészta is, de a cukiról nem nagyon tudok mit mondani, én arra most nem igazán emlékszem.
Az biztos is, hogy az igazi görög gyros-nál nincs is jobb. Egyik itthoni még csak meg se közelíti. Nagyon finomak a péksütik is Görögországban mi anno minden reggel azokat ettük. Szerintem ez most se lesz másképp. A halakat meg imádjuk szóval igazi ízorgia lesz majd Az Átriumba tuti, hogy mi is megyünk frappézni mert ahogy láttam a képeken elég jó a kilátás
ha valakinek van infója légy szíves ossza meg:
sziasztok!
Aki esetleg most megy ki,vagy épp kint van.Légy szíves ha tudtok arról valamit hogy Paxos ,Antipaxos-ra mennek-e kompok esetleg vizitaxi ,ha igen mennyi a viteldíj,és milyen időközönként írjátok meg
Mi mindenképp át szeretnénk menni a két szigetre de nem a szervezett hajókirándulással.
Elég fontos infó lenne szóval aki tud valamit ne tartsa magában,+ motor bérlésnél több nap esetén egy 80m3 mocit kb. mennyiért adnak?
Július 9én indulunk Parga-ra. A Rina Apartmanban lesz szállásunk. Párom aggódik a csótányok miatt. Szerintem lökött.
Arra lennék kíváncsi, hogy volt-e közületek bárki már ott és milyen tapasztalatai vannak? Messze vannak a partok? Hol érdemes a közelben vásárolni? stb.
A másik amit szívesen megtudnék, hogy a tengerezésen kívül milyen szárazföldi, kirándulós, túrázós program lehetőségek vannak Pargán?