Mi 2 ágyasba voltunk.földszint 8asba.A mienk pont jó volt, tágas, és csak du. sütött oda a nap 4-5körültől. Viszont ahogy írtam már van egy nagyon gáz 2 ágyas szoba ott, ami raktárhelyiségből lett kialakítva és a belmagassága 170 kb., viszont cserébe a berendezése új.. De hát akkor is tök gáz sztem,h bevered a fejed a csillárba állandóan stb. Amikor voltunk pont olyanok kapták akik 2 hétre jöttek, és a srác 190 cm volt:) az egyhetesek turnusváltásánál el is cserélték...
1 kis segítséget szeretnék kérni.Nővérem és anyu közel 30 év után újra Görög földre merészkedik,méghozzá Kefaloniára.Szeretnék pár dolgot a nevükben megkérdezni,mert mi igaz Görögökhöz járunk évek óta de még Kefalonia szüzek vagyunk Bocs,ha volt róla már szó(sőt biztos) de lusta vagyok visszakeresni,nekem az is jó ha valaki megírja őket privátba.
Na akkor kezdjük!
Győrből mennek a Grand Toursal a Hermes apartmanba.Szomszéd házra néző szobát foglaltak.Mennyire van közel a szomszéd ház?Mennyi idő szokott lenni kb az út?Tudom sokban közrejátszik a határ de mégis kb-re?Anyu el volt ájulva a 30 órán.Anyu és tesóm se mai csirke szóval robogózni és autót bérelni nem fognak.De elmennének egyénileg is kirándulni busszal.Van a környéken olyan ami busszal is megközelíthető és érdemes is elmenni?Most megy nekik még az infó szerzés 1 hete foglaltak hirtelen felindulásból...Meg ezt kimondottan tőlem kérdezte tesóm hogy apró kavicsos állítólag a tengerpart.Én ahogy nézegettem a képeket kb olyan mint Sartinal a Narancsparton.Kell fürdő cipő?Nekünk oda nem kellet.De ugye Skala partját nem ismerem. Meg ha írnátok jó éttermeket amiket nem érdemes kihagyni azt is megköszönöm.Friss árak miatt jövők még de ha úgy van az is jöhet.
Szia!
Fürdő cipőt szerintem vehetsz nekik bár sok vendégemnek nincs is rá szüksége itt mindenről bőséges tájékoztatást adok nem kell féltened őket..az árak is megeggyeznek a görögországhoz megszokott árakhoz..erős napsütésre magas faktorszámú krémet vegyél nekik ,bár még meg sem írtad hogy mikor jönnek hozzám Kefaloniára?
Jó kezekben lesznek ne aggódj,én majd vigyázok rájuk
üdv:Marcsi
Remélem nem azt kapjuk, mert a párom is 187cm magas. Mondjuk nem is fogadnánk el azt a szobát, mert elég gáz, hogy ugyanannyi pénzért sokkal rosszabb körülmények legyenek. Ok új a bútor, de bevered a fejed
Na majd meglátjuk, ez remélem nem fog árnyékot vetni az útra csak a szép napernyőnk
Ja,mi is szomszéd házra nézőben voltunk/Hermes 16/az elég közel volt,úgy kb. 2 méter...minket mondjuk nem zavart,az erkély elég nagy volt,és be van futtatva virágokkal,átvezetve a szomszéd ház falához...
Köszönöm szépen,h. válaszoltál. Mi 2 éve voltunk Kefalónián, akkor a Barbara apartmanban (közel volt a part), a kisfiam 3 éves volt, így nem tudtuk bejárni a szigetet és annyira szeretnék visszamenni. Elvileg július 9-én mennénk, de még keressük a megfelelő apartmant, de 4 ágyasat(2 fenőt és 2 gyerek). A Pythos szimpi, főleg most h. írtál róla, csak kár,h. a strand gyalog messze van. Habár bérelni fogunk a tervek szerint autót, csak nem minden napra szeretnénk. Az Ammes ezek szerint nem lenne olyan jó választás, vagy esetleg hátha ír valaki még véleményt róla!!!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a válaszod!!!
Liza
Liza! Mi az Ammesban leszünk, szintén két gyerekkel megyünk. Látom Ti akkor mentek, amikor mi jövünk haza, így valószínű véleményt már nem fogok tudni róla mondani Neked. Magánszervezésben mentek?
Nézegetem a fakultatívokat, Ithaka és BBQ , amit kinéztem. De ez utóbbi az IBusz honlapján horror áron van fent, ha ez tényleg ennyi, akkor ezt is másképp fogjuk megoldani.
de-de szeretném a véleményed hallani, mert úgy néz ki,h. csúszik az időpontunk júli 16 v. utána hétre. Ugyanis a drága párom tegnap leesett a bicajról és eltört a kulcscsontja, a doki (ügyeleten este) szerint 2 hét múlva el tudunk menni, de én megvárom,h. hétfőn mit mond a dokija a leletek alapján.
Szóval mi repülővel mennék, ahogy 2 éve. Az Ammest kicsit drágállom, mert nem nagyon láttam rá olyan akciót mint a Pythosra.
ÍGy hát - egyelőre sajna- de nagyon várnám, hogy milyen tapasztalatod lesz az Ammesről. Ezek szerint Ti most hétfőn juli 2-án mentek?