Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, azoktól akik nem régiben voltak Nei poriban és ettek a "fehér biciklis" étteremben, a nevét nem tudom. Ott kaptunk egy nagyon finom desszertet, próbáltuk kitalálni mi lehet, nem igazán jöttünk rá.
Fehér krémszerüség volt ami joghurt lehetett, meg reszelve valamilyen gyümölcs fahéjas ízesítéssel és hozzá ringlószilva valamibe beáztatva. Nagyon ízlett, ha valaki tudna receptet küldeni, nagyon megköszönném.[/img]
#1895392012-06-29 19:38:57 Válasz a #189523. hsz-ra
Szia!
Nekem a már fentebb említett Alkazár tetszett, nagyon hangulatos hely és nyaralás előtt már sok jót olvastam róla.Minden nagyon finom volt,a kiszolgálás gyors,mindig figyeltek,hogy van-e mindenünk.Külön kiemelném,hogy megkérdeztük a pincért,melyik bort ajánlja és nem a legdrágábbra bökött! És kaptunk a végén ajándékba fagyit.
A másik favorit az a 24 nevű gyrosos.Itt ettünk először,amikor megérkeztünk Poriba és ide mentünk el utoljára is elutazás előtt.Lehet,hogy csak a megérkezés mámora miatt,de mindőnknek az ő gyrosuk ízlett a legjobban azok közül,amiket kóstoltunk ottlétünk alatt!
Segítségeteket szeretném kérni, valószínüleg a Jimakos beültetett a hintába.
A még márciusban kifizetett apartmant nem nyitják ki annyira kevés az utas,
már több variáció is volt, hogy hol helyeznek el ez a legutóbbi.
"Tévesen adtam meg a címet:Olimpu 62 Super Market Basilas így hívják.Nem super marketben lesznek,hanem csak a neve ez. "
Van ilyen apartman? Látta valaki?
Hol található, mert azt sem árulja el egyelőre a Jimakos?
Köszönök minden infót, mert kevés az idő, 20-án már indulnánk.
Ja és új vouchert sem küldtek, kérésem ellenére.
Csarlsz, szerintem írj privit Jamasznak, Ő ott lakik biztos tudja.
Ha nem kapsz infót akkor mi júli 8-án megyünk megnézem merre lehet és jelentkezem.
Csak szólj utána nézzek-e.
#1896802012-07-01 14:02:54 Válasz a #189606. hsz-ra
Csarlsz!Nem akarlak elkeseríteni,de tudnod kell a jimakosnak egyetlen apartmanja sincs Nei Porin!A héten jöttünk meg két hetes nyaralásunkból,mely végül is sikeres volt az ANETT toursnak köszönhetően.Indulás előtt két nappal felhívtak a jimakostóL,hogy kevés az utas ezért Anették buszával megyünk.Kint Nei Poriban tudtuk meg az igazságot!Ott derült ki,hogy az összes utast passzolgatja át más irodáknak,akiknek még van szabad szobája!Mi szerencsések voltunk,mert Anették teljes korrekt emberek!!!Azon viszont csodálkozom,hogy még mindig müködnek Pesten,nemhiszem,hogy azóta változott a kinti helyzet.
üdv.
#1896812012-07-01 14:05:03 Válasz a #189677. hsz-ra
Az Olimpou a parttal első párhuzamos utca,a 62.szám (a körforgótól számolva) a felétől kicsit több lehet.Nekem a falu déli része jobb,csendesebb,a part is levegősebb.
kép
#1897312012-07-01 17:44:16 Válasz a #189680. hsz-ra
T. rozsa55!
Köszönöm az információt.Éreztem, hogy nincs rendben az utunk, de a magyar ügyintéző -a tulaj Görög, mindig lepasszol, hogy Ő nem tud magyarul - állandóan megnyugtat, hogy minden rendben van.
Kértem legyen őszinte - mikor nem volt ott a tulaj- legalább, mondja el mi az igazság.
Minden rendben lesz apartmanunk.
Volt mikor azt mondta az Anett, Villa Mara apartmanjában helyeznek el. Aztán képeket küldött minden cím, elérhetőség nélkül - mi saját autóval megyünk - írtam neki, képeket én is letudok tölteni bárhonnan, ekkor adta meg az előbbi apartmant.
Előtte keverte az Olympiou és az Olympou utca neveket... egyszerűen, ilyen még nem történt velem, pedig nem kezdő utazó vagyok.
Ezért is vagyok tanácstalan, mit kellene tennem, mert én egy tengerre néző 2 szobás klímás apartmant fizettem ki és nem tudom mit kapunk...ha lesz egyáltalán valami szállásunk...
#1897482012-07-01 19:52:14 Válasz a #189731. hsz-ra
T.Csarlsz! Mi is közel 40.alkalommal voltunk görög földön,de még így nem jártunk.Mi is központi,tengerre néző apartmant kértünk./templom mögött, N6-os,60m.-re a víztől/Amikor indulás előtt 2 nappal felhívtak, nekünk is össze-vissza ígérgettek,hogy higgyük el,ez jobb ház lesz,mint amit kiválasztottunk.Bár folyamatosan éreztem az ügyintéző: Kocsis Mónika nem áll a helyzet magaslatán.Tőle még én is többet tudok Nei Poriról./most voltunk itt harmadszor/Tanácsot nem tudok adni,de kívánom,nektek is sikerüljön olyan jól a nyaralás,mint nekünk.Mint már irtam mi az Anettékhez kerültünk szerencsére!A Villa Marában helyeztek el,ez a Dafnis és a Riga Fereou utca sarkon van.A 301.es apartman 2 szobás, és egy kicsit látni lehet a tengert is.Van klima,de nem ingyenes,napi 5 euró,ha kéred.Mi azért jól éreztük magunkat itt.Ha van kérdésed szívesen válaszolok.
Üdv.