#1896292012-06-30 21:15:41 Válasz a #189600. hsz-ra
Nem engem kérdeztél, de szerintem megéri a 3 eurót. Az egyik legszebb, leghangulatosabb strand Thasszoszon, a homok gyönyörű fehér, a víz nagyon kellemes, jó meleg és kevésbé hullámzik, mint pl. a Paradise Beach-en.
#1896322012-06-30 21:26:49 Válasz a #189629. hsz-ra
Köszönöm szépen!
Teljesen mindegy ki válaszol, a válasz a lényeg. Csak ő irt róla a kis beszámolójában és ezért hozzá cimeztem.
Felveszem akkor a listára a helyet.
Kszifiasz! (Te jöttél vissza mostanság, igy Téged kérdezlek! )
Szúnyogokkal mi újság, van belőlük sok?
Illetve hallottam, hogy méhecskéből is elég sok van.
Ha egyéb állatról, bogárról, rovarról van infod azt is szivesen veszem.
Ó, igen, méhecske sok van. Egyéb bogárral nem találkoztam, igaz jó helyen is lakom. Szeptember az én szokásos nyaralásom, van méhecske bőven./lehet, hogy csak az őszi hónapokban/ Erre van egy kiváló kávé, úgy hívják, hogy "παραδοσιακός". Itthon is van belőle egy tasakkal, mert főzőm is. Meggyújtod, és az illatától menekülnek a méhek. Inkább a méhek, mint az űrlények Ja, és a kávés tasakon papagáj látható.
Sziasztok.
Melus16.
Elnézéseteket kérem, de sajnos munkámból adódóan sokszor két-három napig nem tudok fórumozni. Kastro kimaradt, mint ahogy még sok más is. Biztos lesz másik alkalom, hogy bepótoljam, de nem jövőre. A következő évre megpróbálom feleségem álmát teljesiteni. Szintén görögország.
Messinia.
Ahogy PierrKardán irta pontosan úgy van. Egyszer mindenképp látni kell. Az egész terület nagyon kultúrált, igényes. A napágy le van lakatolva, jön egy pasi ő nyitja ki. A bejáratnál kapsz egy kis papirt a fizetésről, azt fogja kérni. Két napernyő 7-euro. A tenger bal oldalán van egy sétány szikákkal, márványtáblákkal, végig lehet mellette sétálni. Közért nincs, csak étterem, ill bár. Szunyoggal három darabbal találkoztam összesen. Egyéb rovar sem volt. Egy cserebogár az esti vacsinál nekirepült az oszlopnak, és pont az asztalunkra esett.
Méhecskével is csak elvétve találkoztam, úgymond röptébe láttam csak. Amikor a Genna tóhoz mentünk, rengetek méhész telep mellett halad az út, de ott sem volt több.