Jó dolog a robogózás Sartin és környékén! elöttem írták,hogy 7-8 euróbol tele rakod.És azzal sokat el tudsz járkálni azért.
Leégés? Hát persze,hogy leégsz ha nem kened magad de ehhez nem kell robogó!Elég ha a parton csücsülsz.Csak robogón nem érzed a menetszéltől.
Üvöltő gyerekek esténként a szomszédos szobában...
Egyem a szívüket, üvöltenek azok ha kell, ha nem. Üvöltenek ha éhesek, ha jóllakottak és fáj a hasuk, üvöltenek ha le kell feküdni aludni, üvöltenek ha álmosak. Akinek volt/van gyereke, az tudja hogy a gyerek biztosan a legrosszabb pillanatban zendít rá.
Apartmanban se kellemes ez, de a leggázabb, ha a buszon adják elő magukat. Ott mindenki feszült egy kicsit, ott az a legrémesebb, ha egy gyerek percenként ötször kérdezi meg, hogy "Mikorérünkmároda????"
#1898402012-07-02 18:35:23 Válasz a #189836. hsz-ra
. Akinek volt/van gyereke, az tudja hogy a gyerek biztosan a legrosszabb pillanatban zendít rá.
Na de Pierr mit tettél a tieddel Hamár volt?????
No de félre a tréfát. A fiam 3 éves volt és nem kellett Göröghonba utazni ahhoz, hogy üvöltsön. Nekünk naggyon ment ez Veresegyházon sőt még a szomszédos Miskolcon is
A Paris apartman a templomtól nem messze van, fenn a dombon. Tényleg nincs messze semmitől, mert ott van a közelben a főtér Picit kapaszkodni kell felefelé de az sem veszélyes
A motorok ára függ a beszélőkétől is Amit csak lehet le kell alkudni
Sartin két kölcsönző is van, lehet választani Quad is van, de szerintem a robogó sokkal többet ér. A quad lassú, nehéz vezetni és kényelmetlen is De persze ez is embere válogatja. A benzin majdnem 2 EUR volt, de lehet hogy most már egy kicsit lejebb vitték.
Kb. két hét múlva indulnánk mi is nyaralni. Eddig Olimpic Beachen voltunk minden évben, gondoltam válthatnánk. Sartit néztem ki... Egyénileg utazunk, autóval és nem foglalunk szállást.
Abban kérnék segítséget, hogy lehet-e így találni apartmant vagy stúdiót és kb. mennyiért.
Őrültség-e így nekiindulni vagy sem? Olimpic Beacehen bevállt, nem volt gond, mondjuk egy idő után már megvolt az ottani utazási iroda akik segítettek ebben. Kicsit tartok tőle, mert hát új hely, de nagyon szeretném kipróbálni.
Én nem mernék úgy neki indulni Görögnek meg sehova külföldre, hogy majd találok szállást ott. Biztos lehet, de én beszari lennék ehhez:-) Biztosan vannak olyan utazási irodák itthon is ahol csak szállást foglalhatsz. Azt hiszem az Apollon Travelnél vannak egyéni utak nézzétek meg hogy ők tudnak e nektek segíteni ebben.
Köszi az infókat fórumozók...és bocsi tényleg a gyerekes kérdésért, de hétvégén pont egy kisgyerekkel voltam együtt aki 5 éves...hát és megállás nélkül csak sikított, visított és ordított a semmiért, persze gyerek ez a dolga, de akkor is:-))))Amúgy meg imádom a gyerekeket, főleg ha normálisnak nevelték a szülei.
Neos Marmarosra én is gondoltam hogy elmegyünk mert olvastam, hogy ott van piac is és hogy tök szép.
A templom az jó messze van és nagyon fenn a dombon, de én mindig is valahogy az ilyen nyaralókat tudom kinézni Balatonon is.
Köszi még egyszer.
Jó nyaralást az indulóknak és várjuk majd a jelentkezéseteket ha hazajöttetek.
Sziasztok.
Jól láttam, hogy a Kalóztanyán már vizipipázni is lehet?? Dejó!! Valaki tud erről infót? Mennyibe kerül, kell-e vinni saját szipkát hozzá, ilyesmik..
Zezi2: Sokan mennek így blindre Sartira és lehet jó áron találni szállást ott helyben is, csak körül kell nézni/kérdezősködni, de nyugodtan nekiindulhattok, nem fogtok fedél nélkül maradni. nemrég írta is valaki, hogy ha az egyik helyen nincs is szabad szoba, az ottani tulajok ismerik egymást és eligazítanak, hogy hol érdemes próbálkozni.
#1898822012-07-02 22:53:50 Válasz a #189877. hsz-ra
A Narancsparton nézzétek meg a sziklákból kifaragott szobrokat mindenképp, ott a fehér sziklákon kicsit elmászkálni is lehet a part mentén, csak óvatosan, nehogy belepottyanjatok a vízbe és hát a helyzet, hogy a félszigeten a közelben sok látványos épület/rom tudtommal nincs.
Toroni-ban van egy várrom, oda esetleg elnézhettek (Sartitól délre kb 30? km) de ne csak a rom miatt menjetek, hanem mert ez is szép kis strandolóhely. És az út odáig maga a gyönyörűség!
Látványosság még szintén délre a ,,Szellemváros" ami tulajdonképp egy meg nem épített város utakkal, mindennel, de házak nélkül. És szebbnél szebb öblökkel lehet találkozni mindenfelé. Térjetek be bárhova, biztos szép helyre keveredtek.
Ajánlom még Porto Koufo-t is, (ez is a félsziget déli részén van) ott is lehet egy hosszú sétát tenni, megnézegetni a hajókat a kikötőben (ez régen kalóz kikötő volt egyébként és a szűk átjárót, ahol kilátni a nyílt tengerre!!! (Arról nekem mindig a Gyűrűk Ura jut eszembe, mikor a végén elhajóznak ahh!!)