Zsokri, emailbe jott egy Voucher nevezetu igazolas, de lehet azert mert egyenileg utazunk, ezen nem gondolkodtam:)
Furcsalom, hogy az utasbiztositasrol nincs semmi visszaigazolas csak a szamla, de remelem nem lesz szukseg ra.
Marcsi, ez volt az a valtozas akkor 1-tol:) Irtam Neked emailt:)
#1898912012-07-03 08:57:05 Válasz a #189890. hsz-ra
Malika!
Ahogy olvastam a szabályzatba, ott csak annyi van, hogy aki autóval jön, az feltétlenül hozza a vouchert, szerintem is ez a különbség.
Én kinyomtatom amit kaptunk, aztán ennyi. Nem hallottam még, hogy bárkinél probléma lett volna ebből.
Niki!
Nem vagy semmi!!!!! Muszáj leszek rákeresni, hogy az amúgy is túlzsúfolt, kéthétre is sok programunkba hogyan tudnám beszúrni.
Nem lehetne, hogy nem fájdítsátok tovább a szívemet újabbnál újabb csodákkal? Najó, ez persze vicc volt
#1899152012-07-03 12:03:34 Válasz a #189914. hsz-ra
Melus, egy darabon mi mentünk ezen az úton, mert ez az út ágazik szét Alaties és Ag. Ierousalim strandok felé. Mit ne mondjak...ez az út sem volt semmi!
Nagyon szűk és beláthatatlan. Azért óvatosan lehet közlekedni, de miután lementünk Ierousalim strandra és vissza, és szerencsére nem jött éppen szembe senki az úton, már nem volt kedvünk ide is elmenni. Épp elég volt ebből az útból ennyi. Majd talán legközelebb.
Mi 2 ágyasba voltunk.földszint 8asba.A mienk pont jó volt, tágas, és csak du. sütött oda a nap 4-5körültől. Viszont ahogy írtam már van egy nagyon gáz 2 ágyas szoba ott, ami raktárhelyiségből lett kialakítva és a belmagassága 170 kb., viszont cserébe a berendezése új.. De hát akkor is tök gáz sztem,h bevered a fejed a csillárba állandóan stb. Amikor voltunk pont olyanok kapták akik 2 hétre jöttek, és a srác 190 cm volt:) az egyhetesek turnusváltásánál el is cserélték...
Szióka!
Az én srácom volt a 190 cm-es, de lehet, hogy azóta már 2cm-rel alacsonyabb. Azért a 6-os szoba lényegesen jobb volt. Már mi is haza jöttünk tegnap. Bocsi, de Te a Gabriella párja vagy? Küldjük a teknősbékás fényképeket Jó kis nyaralás volt, mi nagyon jól éreztük magunkat, ajánlom mindenkinek.
Üdv: Ági
#1899662012-07-03 21:40:16 Válasz a #189949. hsz-ra
Ági ti is a Minasba voltatok?
Mi a tapasztalatod? milyenek a szobák? nem hangos? Tenger mennyire van messze? Argostoliba átsétáltatok? Medencét lehet használni, vagy csak akkor ha fogyasztasz valamit?
Béreltetek autót?
Bocsi a sok kérdésért:) Üdv Mónika
#1899762012-07-03 23:44:17 Válasz a #189949. hsz-ra
Szia Ági!
Igen mi vagyunk azok:) köszi a képeket:)
Hányas volt az a hajolgatós szoba amiben voltatok első héten:)?
Csak ha mennének ismerősök, akkor az utazási irodánál tudják majd mondani, hogy még véletlenül se azt a szobát kapják...