no a sok darázstól nem vagyok boldog hiába kávé,vagy a cukros vizes palack a vízben+a parton rengeteg volt annó.Jó pár csípést összeszedtünk motorozás ,fürdés,és napozás közben.Arról nem is beszélve,hogy enni nem lehetett tőlük a teraszon mert jöttek a kajára...ez sokat elvesz a nyaralás élvezeti értékéből.
Szia!
Mi tavaly a N1-ben voltunk...nagyon jól felszerelt! Nagy hütö,gáztüzhely,sütö,sok szekrény,igényes berendezés 2 terasz,asztallal,székekkel plusz még a konyhában is volt asztal és szék is
Ezek szerint ez inkább már szeptemberre jellemző, hogy ennyi méhecske van? Mert aki eddig volt, az senki nem emlitette, hogy ekkora invázió van.
Remélem augusztusban még el fognak kerülni minket.
Köszi melus16! Át is néztem ,nagyon jónak tűnik!! Csak hiába néztem a képek közt a térképet nem világos,mert mi 4en megyünk és azt írták az N2 a miénk. Ugye nem 4ágyas a szoba?
A N2 és N1 a parton vannak,egymás tükörképei A hátsó teraszról van a bejárat a konyhába,itt van egy 2 személyes kihuzható kanapé,nálunk 2 tizenéves fiugyerek aludt rajta.Innen nyilik egy kis folyosó a fürdöszobával,majd a háló,ami a tengerre néz,2 személyes franciaággyal.Az alaprajzot nézd a honlapon,azon elég jól látható
a N2 a baloldali.
Igen,homokos,szerintem ez a legjobb strand vannak fizetös napernyök is a bárok elött,de mi azt nem próbáltuk.
Reggelente mindig a parton ittam a kávémat,miközben ébredezett minden
Családdal mentek?
Örülök, hogy jók az élményeid!Akkor így látatlanban is jól sikerült az apartman választás!
Igen a családdal, izgulunk, mert sosem nyaraltunk még szigeten! A standoláson kívül tervezünk több kirándulást a szigeten, itt a neten kinéztem a látványosságokat! S egy nap hegymászást az Ypsarióra! Képeket nézve megéri a szenvedést!
Szia Messinia! Most nézem egyszerre leszünk Skala Potámiában! Te nyaraltál már ott?
Mert mi még nem s, izgalmasan várjuk! Te melyik apartmant választottad?
Szia Dei!
Tényleg, Ti is aug. 11-től lesztek kint?
Akkor ez a 7 nap az utazásig (ez van Neked kiirva a neved alá) csak valami megtévesztés?
Mi is először megyünk Thassosra, nagyon sokat válogattam anno, mire ennél a szigetnél kötöttünk ki. De szerintem jól választottun, gyönyörű helynek tűnik (és ezt is mondják róla:)), elég közel is van, és Görögországnak az a része még ismeretlen számomra.
no a sok darázstól nem vagyok boldog ... enni nem lehetett tőlük a teraszon mert jöttek a kajára
Igen, fura módon a thasszoszi darazsak húsevők
A felvágottra, sonkára, májkrémre gerjednek, ha ilyet hagysz kint a teraszon az asztalon huzamosabb ideig, akkor egész felhőben jönnek.
Nekünk az vált be a darazsak ellen, hogy húsos dolgokat sosem hagytunk hosszabb ideig szabadon, az ilyen kajákat műanyag tállal, vagy fóliával mindig letakartuk.
Ha megjelent egy-egy darázs, azt meg levadásztam, hogy ne tudjon hazamenni hírt vinni az új kajaforrásról